Jump to content

Errik1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Errik1990's Achievements

  1. Έχει λογική αυτό που λες. Απλά και πάλι η διαφορά είναι τεράστια. Δηλαδή το unlimited σε τιμή τιμοκαταλόγου το δίνει 48 και το αντίστοιχο επαγγελματικό 75!! Εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ποιο το νόημα να κάνω επαγγελματικό; Τι να πω..
  2. Δεν ξέρω αν έχει τεθεί ξανά ως ερώτημα, αλλά πραγματικά υπάρχει κανένας που να γνωρίζει για ποιό λόγο τα business προγράμματα είναι πολύ πιο ακριβά από τα κανονικά με τις ίδιες παροχές; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
  3. Errik1990

    NOVA 5G

    Και εγώ έχω αυτή την απορία. Σε μια δεύτερη συσκευή που έχω (realme 8 5g) εβαλα κάρτα Q αλλά 5G δεν έχω δει πουθενά, ούτε στο Συνταγμα. Η εταιρεία δεν εμπορεύεται συσκευές realme οπότε μήπως δεν είναι συμβατές με το δίκτυο τους;
  4. Errik1990

    Realme 8 5G

    Ούτε εγώ έχω δει C04. Να ρωτήσω όποιον γνωρίζει: με τη συγκεκριμένη συσκευή 5G με WIND ή Q παίζει; Έβαλα μια δεύτερη κάρτα Q αλλά 5G δεν έχω δει πουθενά. Η εταιρεία δεν εμπορεύεται συσκευές realme οπότε μήπως δεν είναι συμβατές με το δίκτυο τους;
  5. Errik1990

    Nova 4G

    Είχε. Πλέον έχουν περάσει όλες οι θέσεις στη Vantage.
  6. Errik1990

    5G NR

    Στο Καλλιμάρμαρο απέναντι έχουν σταθμεύσει τρία φορτηγά με φορητούς σταθμούς (δύο είναι στην πρώτη φωτό απλά είναι από πίσω το όχημα). Προφανώς ενόψει της συναυλίας του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα. Το θέμα είναι αν σώζουν την κατάσταση με τόσους χιλιάδες κόσμο. Όσοι μένουμε εδώ τριγύρω έχουμε μεγάλο πρόβλημα κάθε φορά που έχει κάποιο τέτοιου μεγέθους event. Πέρσι ήμουν με WIND και δεν μπορούσα να βγάλω κλήση. Εσείς που ξέρετε καταλάβετε αν είναι 5G αυτές οι κεραίες; Της Cosmote έχει σήμανση το βαν, το δευτερο με το μεγάλα πανελ να υποθέσω Vodafone και με τα μικρά WIND;
  7. Errik1990

    Realme 8 5G

    Πλέον έχω και εγώ πρόβλημα με τα δεδομένα. Εξαφανίζεται το 5G ξαφνικά και δεν έχω ίντερνετ. Χθες το έκανα 5 φορές επανεκκίνηση και τίποτα. Μετά από μια ώρα εμφανίστηκε ξανά μόνο του! Σήμερα ξανά τα ίδια. Προφανώς αν δεν λυθεί άμεσα το ζήτημα το κινητό είναι για πέταμα... Και φαντάζομαι το να προσπαθήσω να επικοινωνήσω με εξυπηρέτηση / αντιπροσωπεία δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
  8. Errik1990

    Realme 8 5G

    Για όποιον έκανε την τελευταία αναβάθμιση, υπάρχει πρόβλημα με το volte; Από την ώρα που την πέρασα πολλές φορές το σχετικό σηματακι εξαφανίζεται και δεν λειτουργεί... Επανέρχεται μετά από ώρα μόνο του ή με επανεκκίνηση. Πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα.
  9. Errik1990

    5G NR

    Ρωτάω αν είναι προβλημα λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι αμέσως πλησιέστερες κεραίες (δλδ και προς Νέα Σμύρνη και προς Νέο Κόσμο) δίνουν minimum 300-400.
  10. Errik1990

    5G NR

    Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι των γονιών μου (όρια Ν. Σμύρνης - Ν. Κόσμου, πίσω από Συγγρού - Άγιο Σώστη). Οι ταχύτητες οπότε και να κάνω μέτρηση κυμαίνονται μεταξύ 20-50 mbps down και 30-60 mbps up (ναι το up μεγαλύτερο). Μιλάω και για εσωτερικό και για εξωτερικό χώρο με φουλ σημα 5g. Στο ίδιο σημείο με wind και 4g πιάνω 150αρια χαλαρά. Δύο όμως τετράγωνα πιο κάτω (προφανώς με κάλυψη από άλλο σταθμό) πιάνω κανονικά 300-400άρια. Είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει (πχ δεν έχει αναβαθμιστεί η κεραία) η είναι πρόβλημα/βλάβη; Αν ισχύει το δεύτερο είναι δυνατό να μην το γνωρίζει η εταιρεία; Από τότε που έχω 5g συσκευή είναι έτσι (4 μήνες).
  11. Errik1990

    NOVA 5G

    Οι περιοχές που αναφέρει η WIND στο site ισχύουν; Γιατί ενδεικτικά σε Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Κολωνάκι δεν έχω δει 5G πουθενά. Επίσης Σύνταγμα με αυτοκίνητο που πέρασα από την πάνω πλευρά τίποτα. Γενικά δεν έχω δει πουθενά 5G ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας. Σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν να μην λαμβάνω υπόψη τι λέει το site... Αντίθετα με Vodafone βλέπω σε πάρα πολλές περιοχές (βέβαια οι ταχύτητες για γέλια).
×
×
  • Create New...