Jump to content

geotsk1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geotsk1978

  1. Ευτυχως που με την νεα νομοθεσια δεν θα καθυστερουν τα δεματα οταν μπαινουν στη χωρα . Και κατι μου λεει οτι θα μου ζητησουν να ξαναπληρωσω και φπα οπως βλεπω απο αλλους εδω μεσα.
  2. Αυτο με τις ειδοποιησεις το λεω γιατι τις τελευταιες φορες ετυχε να παραλβω δεμα επειδη ειδα στο τρακινγκ οτι πηγε στο ταχυδρομειο και μετα απο 2 μερες να αφησει ειδοποιηση γι το δεμα που ειχα ηδη παραλαβει επειδη τοτε ετυχε να ξαναπερασει. Το θεμα ειναι οτι περναει πολυ αραια και προστιθεται επιπλεον καθυστερηση στα δεματα Τα τρακινγκ αυτο μπαινει σαν απλο απο τη Γερμανια για αυτο δεν φαινεται. Ειναι εσωτερικο τρακινγκ για τη γερμανια μονο. Παρολα αυτα δεν μπορει να κανει 40+ μερες για να ερθει. Τι?? καθυστερει στο τελωνειο το οποιο δεν χρειαζεται να περασει?? Απο γερμανια δεν χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση, γιατι να κανει 1 μηνα μεσα στη χωρα?
  3. Καλησπερα, χωρίς να θέλω να προσβαλλω κανενα και ειδικα τον Άγγελο, δεν γινεται να κοροιδευομαστε και μεταξυ μας. Ξεκαθαρα ο Νο. 1 λόγος αργοποριας πλεον ειναι τα ΕΛΤΑ. Δεν μπορει ενα δεμα που κανει 35-40 μέρες να διασχισει τη μισή υφήλιο απο κινα να κανει αλλες τόσες και περισσοτερες μεσα στη χωρα, οπως και να το κανεις αυτο δεν στέκει. Αν δεν μπορουν αν ανταπεξερθουν ας βγαλουν μια επισημη ανακοινωση οτι δεν θα γινεται παραλαβη απο εξωτερικο νωριτερα απο 100 μερες ή ας προσλαβουν προσωπικο... Εχω ποσα δεματακια απο ebay-ali απο το ιανουαριο-φεβρουαριο χωρις τρακινγκ τα οποια τα περμενω ακομα Παραδειγμα αυτο UJ929344660CN. Επισης και αυτο για τα δεματα απο ευρωπη οτι κανουν λιγοτερο απο 10 μερες δεν ισυει για κανενα λογο. Εχω δεμα απο γερμανια (UB838722778DE) με ημερομηνια αποστολης 15/4 και ακομα δεν το παρελαβα. Απο γερμανια με dhl που τα παραλαμβανει η ελληνικη dhl, αυτα ναι κανουν 10-15 μερες το πολυ. Οτι αναλαμβανουν τα ΕΛΤΑ αστα. Τελος να προσθεσω οτι η κατασταση στο ΜΔ ανατολικης θεσσαλονικης ειναι απελπιστικη καθως ο ταχυδρομος θα περασει οποτε το θυμηθει και πλεον δεν αφηνει ουτε ειδοποιησεις και πρεπει εγω να μαντευω αν πηγε ή οχι στο τοπικο ταχυδρομειο.
×
×
  • Create New...