Jump to content

petr02

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petr02

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1965

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

petr02's Achievements

  1. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις-λύσεις σας.
  2. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σας. Πήρα τηλέφωνο την cosmote 13888 και μου έκαναν ρύθμιση στο speedport plus, το άθλιο δυστυχώς, σε δύο συχνότητες διαφορετικές, 2.4 ghz & 5 ghz. Στο wifi το κινητό βλέπει και τις δύο διαφορετικά και διαλέγω κατά το δοκούν. Τώρα μπορώ και μπαίνω στο facebook & instagram. Αύριο θα δω και μάλλον θα πάω να αγοράσω κάτι καλύτερο όπως λένε και τα άλλα παιδιά αρκεί να μου προτείνετε κάποια μάρκα που να έχει και ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλησπέρα σας. Είμαι εκτός θέματος αλλά αν μπορείτε να μου πείτε γιατί μέσα στο Φεβρουάριο το iphone 12 pro max δεν φορτώνει την ροή και φωτογραφίες στο facebook και το instagram από το wifi του σπιτιού μου. Με δικά του δεδομένα 5g φορτώνει. Επίσης άλλο τηλέφωνο android φορτώνει κανονικά το facebook και το instagram από το ίδιο wifi. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον αυτό το πρόβλημα. Έχω κάνει επανεγκατάσταση από το appstore και των δύο εφαρμογών, αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
  4. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Τελικά με την έκδοση 14.5 διορθώθηκε και η αναλαμπή του λογότυπου κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου. Όλα καλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα συνάδελφοι και να προσέχουμε την υγεία μας.
  5. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Ειρήνη ημίν και υμίν συνάδελφοι. Όλα τα μέλη πρέπει να είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας, δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε παρά μόνο ιδέες,γνώσεις και εμπειρίες. Δεν θα μας διχάσουν οι εταιρείες και οι πάροχοι που τα οικονομούν εις βάρος μας. Εξάλλου ο Τάσος και τα άλλα παιδιά είναι σπαθί. Ο ένας κοιτάει να βοηθήσει τον άλλον. Εγώ έχω πάρει μεγάλη βοήθεια από όλους και τους ευχαριστώ.
  6. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Όπως και να έχουν τα πράγματα, εγώ πήρα ιδέες από εσάς τους φίλους, που δεν περνούσαν από το κεφάλι μου. Να είστε υγιείς και να προσέχετε. Εγώ είμαι 56 ετών και εσείς πολύ μικρότεροι φαντάζομαι. Ασχολείστε και περισσότερο με τα κινητά και μάλιστα με ios, ενώ εγώ με android από τότε που κυκλοφόρησαν. Φέτος έκανα την αλλαγή σε ios γιατί πολυδιαφημίστηκε το iphone 12 pro max γενικώς. Είναι και ο κορονοΐός που σε κλείνει μέσα από νωρίς. Καλό υπόλοιπο Κυριακής παιδιά.
  7. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου athanaso77. Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου γιατί στον Γερμανό σου λένε για την twin card, να σβήνεις πρώτα το ένα και μετά να ανοίγεις το άλλο για να μην δημιουργούνται διενέξεις μεταξύ των δύο συσκευών. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου Tasos19s . Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου γιατί στον Γερμανό σου λένε για την twin card, να σβήνεις πρώτα το ένα και μετά να ανοίγεις το άλλο για να μην δημιουργούνται διενέξεις μεταξύ των δύο συσκευών. Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκρισή σου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου jimlost . Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου γιατί στον Γερμανό σου λένε για την twin card, να σβήνεις πρώτα το ένα και μετά να ανοίγεις το άλλο για να μην δημιουργούνται διενέξεις μεταξύ των δύο συσκευών. Να είσαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Από το forum μαθαίνει κανείς λεπτομέρειες που δεν του έρχονται στο νου. Γενικώς διαβάζεις και τα προβλήματα των άλλων και μαθαίνεις αρκετά πράγματα που ποτέ δεν θα περνούσαν από το μυαλό σου. Τελικά είναι πολύ χρήσιμο το forum και έχεις παράλληλα και ανθρώπους που σε νοιάζονται, έστω και με αυτόν τον τρόπο.
  8. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλό Απόγευμα. Έχεις απόλυτο δίκιο με όσα αναφέρεις παραπάνω για το κλείσιμο. Λόγω της δουλειάς μου, έχω twin card της cosmote, ίδιο νούμερο σε δύο τηλέφωνα. Στην δουλειά μου έχω ένα xiaomi mi max 2 που είναι μια χαρά των 200,00 € και όταν γυρνάω σπίτι το απογευμα το σβήνω και ανοίγω το iphone12 pro max μέχρι να ξαναπάω στη δουλειά. Τα Σαββατοκύριακα είναι συνέχεια ανοικτό και το βράδυ. Εάν δημιουργεί πρόβλημα, τότε να καταργήσω την twin card και να λειτουργώ συνέχεια το iphone. Ευχαριστώ για τις συμβουλες σου φίλε Τάσο, αν είναι να το ξεπατώνω το τηλέφωνο τότε να έχω μόνο αυτό σε λειτουργία. Δώσε μου απάντηση εάν επιθυμείς.
  9. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλημέρα. Η έκδοση 14.2.1 δεν το έκανε ποτέ. Η 14.3 & 14.4 το παρουσιάζει. Δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν υπέβαλα καμία ίδια ερώτηση συνέχεια. Ξέρεις υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που μπορεί να μην γράφουν στο forum, αλλά ωφελούνται από τις αναρτήσεις γενικά. Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε chocbhed_6630. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Στο Forum δεν υποχρεώνουμε κάποιον να ασχοληθεί με το "πρόβλημα" του άλλου. Εντοπίζουμε κάτι σε μια νέα συσκευή και το γράφουμε απλώς, προς γνώση και των άλλων συναδέλφων. Σε ευχαριστώ φίλε Tasos10s για την παράθεση. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις.
  10. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλημέρα. Έχεις δίκιο, ένα μικρό σφάλμα είναι και του έχω δωσει πολύ σημασία. Όπως είπες, μακάρι το προβλημά μου να είναι μόνο αυτό, γιατί άλλοι "συνάδελφοι" από ότι βλέπω έχουν σοβαρά προβλήματα που ευτυχώς εγώ δεν έχω προς το παρόν. Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε athanaso77.
  11. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. Μιλάω για το σφάλμα που αναφέρει και ο ioannis_m. Όταν κάνει boot το logo της Apple ή χάνεται η κάνει flickering για λίγο και μετά ανοίγει κανονικά. Για το λογότυπο της apple (μήλο) που αναβοσβήνει 1 δευτερόλεπτο και εν συνεχεία σβήνει και ξανά ανάβει και συνεχίζει καλώς. Δεν είναι η ορθή λειτουργία του pro max 12 αυτό. Βέβαια το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παραβλέπουμε το κάθε χαζό bug της apple. Αυτό δεν είναι σωστό και στο Official Apple Support Communities το αναφέρουν πάνω από χίλια (1.000 ) άτομα της κοινότητας, χώρια αυτοί που δεν το κλείνουν το τηλεφωνο ποτέ και άρα δεν το βλέπουν. Επίσης και άλλοι που δεν του δίνουν σημασία. Δεν παύει όμως να είναι ένα πολύ μικρό σφάλμα, το οποίο πιστεύουν πολλοί ότι με την ενημέρωση 14.5 θα επιλυθεί. Έτσι μου είπαν και από την i-storm. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
  12. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Βλέπω, ότι πιθανότατα τώρα πολλοί γνωρίζουν το πρόβλημα αυτό. Ας ελπίσουμε ότι το 14.5 θα κυκλοφορήσει σύντομα στο κοινό. Εκτός από αυτό το λογότυπο της Apple που αναβοσβήνει, το τηλέφωνο λειτουργεί καλά.
  13. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πράγματι εγώ έδωσα στο κινητό πολύ σημασία. Η συσκευή μου λειτουργεί τέλεια, άλλωσε είνα αγορασμένο 8 ημέρες. Τηλεφωνικά από την istorm μου σκανάρησαν τη συσκευή λέγοντας τους τo IMEI και δεν βρέθηκε καμία βλάβη.:happy: ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση.:happy:
  14. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Ευχαριστώ πολύ Tasos19s για την απάντηση. Η συσκευή μου λειτουργεί άψογα.
  15. petr02

    iPhone 12 Pro Max

    Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω επειδή έχετε το iphone 12 pro max εδώ και ένα μήνα, σας συμβαίνει αυτό που έχω προαναφέρει δύο τρες-φορές: Όταν είναι κλειστό και το ανάβω από το δεξί κουμπί, φαίνεται για 1 δευτερόλεπτο το Apple logo, μετά εξαφανίζεται κι έπειτα ξανά ανάβει κανονικά μέχρι που ζητάει το pin της κάρτας. Στην αρχή δεν το έκανε αυτό, δηλαδή πριν μία εβδομάδα που το πήρα από τον Γερμανό. Γράφτε αν είναι ΟΚ για να το γνωρίζω και εγώ και να το ψάξω στην istorm. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...