Jump to content

sapore

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sapore

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

sapore's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

-5

Φήμη

  1. Να δούμε αν θα τροποποιήσει τις 10 μέρες, πχ σε 15 ή 20 , μετά το Χριστουγεννιάτικο δώρο της πράσινης. Δε θα'ναι η πρώτη φορά που τροποποιεί "όρους" ενώ ήδη τρέχει μια "προσφορά". Και εάν ναι, τι θα γίνει με όσους την έχουν ήδη ενεργοποιήσει με την τρέχουσα διάρκεια.
  2. Κρίμα: Είχες δίκιο: Απλά για 15 μέρες. . Και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 15 μέρες στα σταθερά: Αναμένεται η "απάντηση" της κόκκινης σε αύξηση από 10 σε 15 μέρες (από πίσω κι αυτή....) : Δε θα'ναι η πρώτη φορά που θα τροποποιεί προθεσμίες πλήθος ημερών ή πλήθος νικητών!!!
  3. Αυτό λέω: ότι "ανατρέπεται" η σειρά των βδομάδων όταν αλλάζει το έτος. "Κανονικά" αν συνεχιζόταν ο τρέχοντας ρυθμός, 24-30/1/2022 θα έπρεπε να'χει διπλασιασμό: Αναμένουμε πως θα αλλάξει και εάν.
  4. Αυτή η εταιρεία έχει αποδείξει την ικανότητα (στελεχών της ? ? ) σε "κινήσεις" που εντυπωσιάζουν και μένουν ως "οδηγός" και για τις άλλες εταιρείες για αρκετά επόμενα χρόνια. Με μικρό κόστος σε € συνολικά για την εταιρεία, αλλά με τεράστιο προστιθέμενο κέρδος. Να δούμε σε λίγες ώρες: Θα είναι μια τέτοια χρονιά οι φετεινές Χριστουγεννιάτικες γιορτές; Πάντως οι προηγούμενες 3 βδομάδες "προετοιμάζουν" για "κάτι τέτοιο" φέτος. Να δούμε εάν έχουν σκαρφιστεί κάτι πρωτοποριακό σε λίγες ώρες: Αλλιώς , του χρόνου, παραχρόνου: Αυτή η εταιρεία έχει ήδη αποδείξει τη "δυναμική" της, όσο κι αν δεν κάνει προσφορές όπως οι άλλες. Όσο "στυγνή" και να'ναι.
  5. Ναι για περσι. Η κουλτουρα των Χριστουγεννων για δωρα στην Cosmote ειναι η ανταλλαγη μεταξυ των χρηστων , εδω και πολλα χρονια. Αν απλα πχ unlimited data για 10 μερες, οπως η κοκκινη, θα ειναι μια αντιγραφη που περσι ηταν μια "παρενθεση" για την Cosmote και δε θα "καλυψει" ολους πχ οσους δε χρειαζονται data, αλλα να μιλησουν κανονικα οχι με viber. Ετσι κι αλλιως σε λιγες ωρες θα ξερουμε αν σκαρφιστηκαν κατι "πρωτοποριακο". Αλλωστε η παρασυρση του πληθους επικοινωνιακα ειναι ο σκοπος για τα κερδη των εταιρειων. Γις να δουμε, λοιπον. Εδω και 4 βδομαδες με τα δωρα των προηγουμενων 3 βδομαδων μας "προετοιμαζουν". Αλλιως, πχ απλα unlimited 10 μερες, μια απ'τα ιδια.
  6. Διαρκειας ως και 3/1/2022 θα'ναι. Μαλλον να μοιραζει ο ενας μας στον αλλο, αρκει να εχουν βαλει ολοι καρτα προσφατα. Οπως ολα τα τελευταια χρονια για την Cosmote. Παλιοτερα χρονια, μερες πριν ξεκινησει ο διαμοιρασμος δωρων αναμεσα στους χρηστες, καποιοι ανακοινωναν το link μεσα απο το οποιο θα γινοταν αυτη η διαδικασια. Φετος δε θα χρειαζεται λογω των apps. Τι θα γινει με οσους δε χρηαιμοποιουν καθολου τα apps της Cosmote και δεν εχουν καποιον "εγγονο" να τους το κανει, μενει να το δουμε. Αν και πια με τοση διαφημιση στα apps της τοσα χρονια, θα ειναι ελαχιστοι.
  7. Δε λέω για τώρα, αυτό το δώρο. Γενικά, λέω εάν ισχύει το ότι ενεργοποίηση πακέτων καρτοκινητής Cosmote κατά το απόγευμα, κερδίζεις 1 μέρα. Να το ξέρουμε.
  8. 12/12/2021 11:30 ενεργοποίηση δώρου 7 ημερών 1500΄ όλους: Ισχύς έως 19/12/2021 12:00.
  9. Περίεργο, ας επιβεβαιώσουν και άλλοι σε επόμενες ενεργοποιήσεις πακέτων μετά τις 15:30 ότι κερδίζεις μια επιπλέον μέρα.
  10. Σε ποιά χώρα η ρυθμιστική της αρχή "υποχρεώθηκε να επιβάλλει" το "ΟΧΙ φορητότητα μετά την ενημέρωση της εταιρείας από την οποία την επιθυμείς" ; Εμείς ως καταναλώτές "υποχρεώσαμε" την ΕΕΤΤ να το "θεσμίσει" με τα colpa "αντιπροσφορών". Οι καταναλωτές "εκκινούν" τις "συμπεριφορές" εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών κάθε χώρας. Πχ στη χώρα μας (ως καταναλωτές): "Μερικοί το προτιμούν.....Wind" !!
  11. Άρα για τα καρτοκινητά Cosmote, ενεργοποίηση κατά το απόγευμα (μετά τις 12:01 ; μετά τις 15:00 ; ) κερδίζεις μια επιπλέον μέρα (ως 12:00 της επόμενης πχ 20/12 αντί 19/12) σε σχέση με πριν τις 12:00 ; Ενεργοποίησα τα 1500΄ δώρο στις 11:30 και ισχύουν ως 19/12/2021 12:00 !
  12. Όταν ΘΑ "έχουμε σοβαρέψει" ως καταναλωτές (πχ ακόμα κάποιοι "προτιμούν" Wind) ΝΑΙ: Μπορεί , αλλά πρώτα πρέπει να απαλλαγούμε από τις "κακές Ιδιότητές μας" ως λαός-καταναλωτές: Τότε και ΕΑΝ ("πάρουμε το πάθημα=>μάθημά μας") ΜΠΟΡΕΙ, αλλά "απαιτεί" αρκετά χρόνια ακόμη.
  13. Ας είμαστε αντικειμενικοί: Όταν ΘΑ έχουν μαζέψει τόσο "κόσμο" όσο κρίνουν αρκετό: ΝΑΙ τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν. Απλά για τη Wind δε δικαιολογούνται ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσα "κάνουν" (δεν έχουν "έρεισμα": ΠΑΝΤΕΛΩΣ αστήρικτα , εξ'ου και η προοπτική επιβίωσής της ως εταιρεία). Δε "θέλουν" να το καταλάβουν , να "πισωγυρίσουν" και να "πάρουν τον ορθολογικό δρόμο" ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους , όπως και όσων επιμένουν να παραμένουν ως πελάτες της (εξήγησα παραπάνω το λόγο πχ είναι υπάλληλοί της με "δωρεάν" W Unlimited: ΛΟΓΙΚΟΝ). Ας "πάθουν μπας και μάθουν" : Αυτή είναι η "αγορά"._
  14. Πάντως, όντως παλιότερα (ως μέσα αυτού του έτους 2021) αν δεν είχες "αυγατίσει" τη sim (πχ με αραιές κάρτες) δεν έστελνε προσφορές. Σε sim που έχω φέρει στο CU (είτε νέες είτε με φορητότητα) μετά τα μέσα αυτού του έτους, έχουν έρθει πολλές προσφορές που για "την ίδια κατάσταση" σε πιο πριν δε θα'χαν έρθει τόσες. Μέχρι και CU special μου έκαναν μια από αυτές που άφησα να λήξουν τα € της στο 2μηνο! Και την είχα φέρει στο CU μόλις τον Ιούλη φέτος. Πιθανόν για τις παλαιότερα ενεργοποιημένες sim CU να ισχύει ό,τι ίσχυε πιο πριν και να πρέπει να "αυγατιστούν" για να τους έρθουν προσφορές.
  15. Το μόνο σίγουρο ότι τη βδομάδα που έρχεται θα'χει διπλασιασμό 60+60: Μου έστειλε από πριν λίγο αυτό το sms σε φραγμένο frog!!! Μετά τις γιορτές αλλάζει ο ρυθμός που ξέρουμε για το 2021: Πχ δεν είναι σίγουρο εάν την 24-30/1 θα έχει διπλασιαμό, όπως θα ίσχυε εάν δεν άλλαζε το "βδομάδα παρά βδομάδα".
×
×
  • Create New...