Jump to content

Pppe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.779
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Pppe

  1. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια εαν καποιος βαριεται να διαβασει οσα εχουν γραφτει εδω και λιγο πανω απο 1 ετος σε αυτο το topic.

    Μονο ενα που δεν εχει απαντηθει απο οσα ρωτας , αρκει για να κατσεις να διαβασεις τα προηγουμενα προκειμενου να βγαλεις ακρη. Αλλιως, ετσι κι αλλιως, καπου αλλου και παλι θα τα κανεις μανταρα, οποτε ας αναλαβουν αλλοι απο δω που "εχουν αντοχες".

    1 ώρα πριν, geoponer said:

     

    1. Μου έχει έρθει προσφορά ότι αν κάνω ανανέωση μου δίνουν δωρεάν GB και 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας. Από τη στιγμή που είμαι στο Liquid θα τραβάει από αυτά ή από του Liquid;

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθεια!!

    Αυτη η προσφορα επακριβως οπως την αναφερεις (976GB + 1000') εδω και πανω απο μισο ετος ερχεται ΜΟΝΟ εαν μπει καρτα 13Ε τουλαχιστον. Βαλε χειροκινητα online η απο καταστημα (εχει και μηχανηματα ασπρου χρωματος κρυμμενα μεσα στα καταστηματα) και θα την παρεις ωστε και 2μηνο θα ανανεωθει οσπου να παρεις το δωρεαν 33ημερο και θα τρωει απο αυτη την προσφορα που ελαβες. Προσοχη μονο στο ποια ημερομηνια ληξης εχει αυτη η προσφορα για να την λαβεις.

    • Like 1
  2. Ειναι τοσο "ωραια" σε αυτο το Δ(r,t) που θα ζησουμε και πεθανουμε, ωστε:

    1. Ως αποδεικνυεται de facto (οση αιτιακη εξηγηση και αναλυσεις να παρατιθενται ανα τις χιλιετιες), κανεις "μεταναστης" (απο αλλο Δr δλδ και να ετυχε να περασει απο αυτο τον ανθρωπο-τοπο) ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ 100%. Δεν υπαρχει τετοιος Δr με "τετοια" (περιεργη; οχι και τοσο!) διαχιλιετιακη Ιδιοτητα.

    2. Δε πανα πχ 0,05% να πεθαινουν ΦΥΣΙΚΑ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λογω ΦΑΝΕΡΑ των  εγγενων διοτητων του "σαθρου" πλαισιου (που ολοι αναγνωριζουμε, εστω οι πιο "αδυναμοι" στην σκεψη) μετα την καθε ΠΡΑΞΗ, εμεις (>95% αναμεταξυ μας) θα επιτιθομαστε σε οποιον μας τα λεει,  να τον "εξοντωσουμε" ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ, γιατι "λεει την αληθεια τοσο γενικευτικα" λεξη προς λεξη προσεκτικα (ουδεμια λαθος λεξη, καν γραμμα) σα να σταζουν αιμα οι λεξεις του.

    3. Τα "υπερλαμογια" τυπου Ppee να λενε λιγοτερα  καθως οπως λεει η διαφημιση:

    "Γιατι ετσι μας αρεσει!!!"

    Υ.Γ.: Το ολο πλαισιο που "τραβα" τετοιες τακτικες οπως το Madness δε μπορει να κριθει απο κανεναν Ppee υπερλαμογιο.

    "Ετσι μας αρεσει μπρεεε" , χιλιετιες τωρα. Γηγενεις και "μεταναστες".

    • Like 1
  3. Δοκιμασε να συνδεσεις παραλληλα ακομα 2-3-4 ποντικια και καλεσε και την παρεα σου με ακομα 3-4 CU BigBangers μες στην αποχαυνωση του τακα-τακα, να δειτε ποσα μαζευετε ανταποδιδοντας ο ενας στον αλλο παιζοντας και στων αλλωνων τα τακα-τακα για "ανταποδωση". Εαν και παλι δυσκολευεστε για 600αρες τοσοι πολλοι μαζι, "κανεις δεν ειναι τελειος αλλωστε, καο το πολυ το τακα-τακα κανει το παιδι............@", υπαρχει και η λυση του laptop με iOs emulator, που απλα μπαινει στο τακα-τακα με usernames + passwords, παλι με πολλα ποντικια παραλληλα.

    Αααα μη ξεχασει κανεις και μετα το παιξιμο ολων μαζι στο δικο του τακα-τακα. Δεν ειναι μ@...... οι αλλοι να στο παιζουν και μετα εσυ να φυγεις χωρις να τους παιξεις τα δικα τους.

    Οχι μ@...... , παιδια: Ολοι μαζι στα τακα-τακα.

    Ολοι μαζι σε οσα μας περιμενουν (>95% μας) απο τις εταιριες: Αυτονοητο δεν ειναι; Τι; Μ@....... θα λεμε;

    • Like 1
    • Haha 2
    • Not helpful/Misleading 3
  4. Θα εκπλαγειτε "πως" θα φευγουν τα δωρα (και ποια;), οπως οσα μας περιμενουν και μετεπειτα.

    Επιπλεον του:

     

    On 19/3/2024 at 3:22 ΜΜ, Pppe said:

    Ετσι απο δω και περα που και που στο ξεκαρφωτο με προσθετα "δωρακια" που θα τα χρυσοπλητωσετε. Δς πειραζει. Εκει σας φτασαν. Καλα να παθετε.

     

    Περισσοτερα, δεν εχει νοημα, καθως:

    1. Δεν ειναι μαυρη, αλλου γι'αλλου η Vodafone , και παρακολουθουν τι γραφεται εδω μεσα.

    2. Η γνωση απο το παρελθον επηρεαζει τις πραξεις στο μελλον: Αυτο δεν ισχυει μονο για τους καταναλωτες, οπως σας (>95% αναμεταξυ μας) σας καμνανε.

    Και εννοειται: 3. "ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ", ασχετα εαν το >95 μας και δις παθηματα, ουδεν μαθημα._

    • Like 1
    • Not helpful/Misleading 2
  5. 6 ώρες πριν, eridion25 said:

    Λοιπόν έκανα τους υπολογισμούς μου και δεν μπορεί να φτάσει κάνεις τους 45.000 μάλλον πάμε για δεύτερο γύρο τον Αύγουστο στα δώρα που δεν θα εξαργυρωθούν

    Screenshot_20240321_185015_Calculator.jpg

    Σπανιοτατατα κανω quote, καθως σχεδον απολυτα δεν αξιζει αφου απολυτως nichts δεν εχει καταλαβει το >95% αναμεταξυ μας. Και για να επαναλαβω οτι "ο επομενος γυρος θα ειναι των εταιριων" αλλα συνεχιστε οπως σας (>95% αναμεταξυ μας) μαθανε καθως και δις παθηματα ουδεν μαθημα: Αναμενομενο.

    Και εφοσον δε σβηστει το post μου δαυτο:

    Δε θαχει ξημερωσει η εθνικη μας εορτη, σε #3# μερες απο τωρα οταν θα αναρωτιεστε: "Μα πως φτασαν τοσους ποντους να παρουν ΚΑΙ τις κινητουμπες;"

    Κουνια που σας κουναγε. Η κουτοπονοπηρια που εχει αναγορευτει σε μαγκια σε δαυτη τη χωρα, ας ελπισουμε να μην αργησει να λετε: "Αντε και σε χειροτερα", μπας και στρωσετε εστω 1% απο το >95%.

    Επαναλαμβανω: "Ο επομενος γυρος θαναι των εταιριων". Δεν ειστε τοσο "πονηροι" οσο νομιζετε.

    Ως τοτες, οπως νομιζετε: Δεκτον.

    "Το αποτελεσμα και ΜΟΝΟ θα δειξει._"

    Συνεχιστε (>95% αναμεταξυ μας).

    • Like 1
  6. Ο καθενας ξερει τι απο οσα (ελευθερα) δηλωνει (ΟΚ, εστω μαζι με την παρτυ του), οσο κι εαν θα επιμεινει σε οσα απο αυτα ως τελους του (φυσικου).

    "Το αποτελεσμα και ΜΟΝΟ δειχνει, ομως" και οι εταιρειες σας (>95%) την εχουν παιψει και ειστε υπευθυνοι για αυτο. Οχι μια εταιρια, για να μην αυτοκαμωνονται καποιοι στα αφηγηματα τους.

    Αναμενομενο, λοιπον, να επιμεινετε (>95%) ως ΤΕΛΟΥΣ.

    Εεεεερχεται, λοιπον. Μη βγαζετε τα τσιγκινα οταν "κοιμαστε". Αλλα, και παλι, καθεις κι η μοιρα του χιλιετιες τωρα.

    Και πετε ο,τι._

    • Like 1
    • Not helpful/Misleading 2
  7. Αναμενομενο, ηθελα απο χτες να το γραψω, αλλαδεν εχει και νοημα για το >95% αναμεσα μας που δε καταλαβαινουν τιποτα απο τα παρακατω. Και εκει ειναι η δυναμη των εταιριων: Δωρεαν εκδουλευομαστε και οι εταιριες κατεουν αριστα πως να μας εκμαιευουν, χωρις να καταλαβαινουμε τι καμνουμε.

    Τα στοιχεια μαζευονται , παντως. Και ο επομενος γυρος θαναι των εταιριων. Ελαχιστοι εχουν ηδη φορεσει τα τσιγκινα τους ρουχα. Οι υπολοιποι >95% αναμεσα μας τα ζηταγε ο........τους και ας προσεχαν.

    Λες και δε γραφτηκαν ποτε τα παραπανω. Συνεχιζουμε >95% . Καταλαβαινουμε nichts απολυτως.

    Ετσι απο δω και περα που και που στο ξεκαρφωτο με προσθετα "δωρακια" που θα τα χρυσοπλητωσετε. Δς πειραζει. Εκει σας φτασαν. Καλα να παθετε.

    • Like 1
    • Not helpful/Misleading 2
  8. Πολλες οι παραμετροι, πχ γιατι 1η μερα νεας βδομαδας βγαζει σε καποιους ακομη οχι 600αρες πιστες: Γνωστος, αναφερθηκε ο λογος, το level.

    Οπως και "αγνωστοι" (οι "γνωστοι-αγνωστοι") λογοι που η συντριπτικη πλειοψηφια % οσων ασχολουνται με ο,ποιο "αθλημα" σε αυτη τη χωρα, εξαιρουμενων ελαχιστοτατων %, πχ πετυχαινουν + 8.500 καθε βδομαδα:

    Εχουν το colpo τους, και "γιατι αλλωστε" να το αποκαλυψουν; Απο χρηση συσκευων κινητης σε συνδυασμο με ποντικια και >2 παικτες να παιζουν ο ενας τα Bang τους μαζι, ως και iOS emulators και πασης φυσεως, σε μια χωρα "νομιμοποιοποιημενης" πονηριας που αποκαλειται "μαγκια".

    Πισω θα πανε οι εταιριες στο ολο αυτο πλαισιο, οπου ο καθενας και η party του εχουν στησει τα υπο-πλαισια τους, λες και και δε ξερουν πως παιζουν;

    Με >95% αναμεταξυ μας "ετσι", καλα μας κανουν να μας παιζουν ακομα χειροτερα οι εταοριες. Λετε να μην καταλαβαινουν "πως" παιζουν, ακομα κι εκεινοι που δε θα κερδισουν τιποτα στο March Madness?

    Τα στοιχεια τα εχουν εχουν ολα, και "ο επομενος γυρος" ειναι της Vodafone να μας (>95%) παιξει. Μαζι καμμενοι και οι <5% αναμεταξυ μας: Τι ζητανε τα χλωρα μαζι με τα ξερα;

    Αναμεινατε._

    Οπως κςι αγνοηστε, λες και δε γραφτηκε η καθε party νομιζει οτι δε κατεει τα colpa της.

    • Like 1
    • Not helpful/Misleading 1
  9. Η επομενη βδομαδα της Δευτερας 25/3/2024 δεν εχει διπλασιασμο.

    Υ.Γ.: Αλλος "κωδικας", οταν ο διαλογος δε γινεται βασει λογικης αλλα δικην προθεσεων. Δεδομενο ποιοι θα ειναι οι χαμενοι ΤΕΛΙΚΑ:Αναμεινατε (> 95% αναμεταξυ μας).

  10. 1. Ο,τι ΔΥΝΑΝΤΑΙ κατανοει καθεις.

    2. Ειναι απλο στην εποχη μας: Ουτε τα ΔΙΑΡΚΗ παθηματα/Καταστασεις τροποποιουν τη συμπεριφορα (πχ υπαλληλων η συμφορουμιτων). Μονο το ολο πλαισιο , εαν και εφοσον καταρρευσει, ΔΥΝΑΤΑΙ να εξαναγκασει. Σε >95% αναμεταξυ μας , το <5% μπορει να αγνοηθει, οσο δικιο κι εαν εχει. Ετσι ειναι η εποχη μας. Τι να της δειχνω? Κουβεντα θα πιασω?

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και μονο, δειχνει: Κι ας ειναι μετα απο 50 χρονια. Εδω εγραφα ξανα και ξανα προεκλογικα το τι ακολουθει και παλι μετεκλογικα τα επακριβως ιδια.

    Κουβεντα θα πιανω? Οπως επιθυμει (και ο,τι κατανοει) καθεις, αναλογως και.......

    • Like 1
  11. Τοσο το καλυτερο οσο λιγοτεροι το χρησιμοποιουν, αμεσα αναλογο με το ποσοι % ΔΥΝΑΝΤΑΙ να κατανοησουν.

    Παρεπιμπτοντως, μετα την αναμενομενη αποτροπη απο μια υπαλληλο οτι "Ουτε το ασπρο μηχανημα αφηνει 8Ε" και την επιστροφη μου μετα απο 20' στο ιδιο καταστημα που οντως πηρα την παρακατω προσφορα,

    Το μονο που αξιζει στις καταλληλης εμφανισης υπαλληλους (αναλογου αποπνεομενου ψυχολογισμου προκειμενου οι εργοδοτες τους να επιτυχουν το επιδιωκομενο), ο,τι ειπα φευγοντας απο το καταστημα:

    "Ετσιιι, να μαθαινετε να κοροιδευετε. Συγχαρητηρια. Και εις ανωτερα". Οι καταλληλες υπαλληλοι στις καταλληλες θεσεις, βεβαιως, βεβαιως.

    Και το πηρα στο liquid μου:

     

    Screenshot_20240307_160019_Viber.jpg

    • Like 1
    • Haha 1
  12. Το πιο "απλο λογικο συμφωνα με το ξουραφι του Οκαμ ειναι οτι προκειται περι αλλα ντ'αλλα , αλλου γι'αλλου παμε κι οπου βγει εταιρια. Συμβατο δλδ και με τα μετρα και σταθμα των πελατων της σε αυτου του ποιου υπηκοων χωρας.

    Η αμεσως επομενη εξηγηση , μικροτερης πιθανοτητας απο την παραπανω, ειναι οτι η κουτοπονηρια σ'αυτη την εταιρια ειναι ο,τι επακριβως πιανει σε αυτου του ποιου πελατες, ταιριαστη ιδια κι ομοια δλδ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    Οποια εξηγηση κι αν "διαλεχτει" απο τις #2# παραπανω κβαντισμενες εξηγησεις/νοηματοδοτησεις, το ιδιο συμπερασμα προκυπτει:

    Η μαυρη εταιρια η ταιριαστη, ιδια κι ομοια με του αυτου ποιου πελατες.

    Συνεπειες αναποφευκτες, αργα η γρηγορα. Ας τις τρεναρετε οι >95% αναμεταξυ μας.

    • Not helpful/Misleading 2
  13. Σε οσους ειχαν προλαβει την inside info, αποκαλουμενη ως "31", εγω σε φραγη εδω και παρα πολλους μηνες πρωτομηνιατικα ηρθε:

    MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΔΩPO TOY MHNA! 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600MB ΓIA 30 HMEPEΣ! ΔEΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTO MYQ APP myq.gr/appdnl

     

    Συνεπως θα ενεργοποιειται καθε 1μηνα ωσπου στο 13μηνο να βαλω καρτα.

    Και με πιθανοτατα τυπου "94" που θα το παγαινουν ακομα και 18μηνο η 24μηνο απο τελευταια καρτα.

    Απο τα παραπανω "22" μονο οσοι "θελουν απο μονοι τους" ΕΥΕΠΗΦΟΡΟΙ δλδ, παρασυρονται.

    Το νωριτερο στο 13μηνο καθε καρτα και σε οποιον δεν αρεσει αυτο που μολις εγραψα ,ας fishεφθει: Να ξερει ομως οτι αποδεχομενος τα παντιοτροπα κουτοπονηρα της μαυρης, αυτη δε θα αλλαξει ποτες.

    Αφου τα ζητα (το >95% αυτης της εταιρειας) εεεε: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ και καποια μετεπειτα γενια/κοορτη μαθει ΠΟΤΕΣ.

    • Like 1
    • Not helpful/Misleading 4
  14. Το γνωρίζω ότι ούτε 5% των υπηκόων του διαφωτισμού ειδικά σε δαύτο το "βασίλειο" ούτε που θα καταλάβουν γρι από τα παρακάτω. Το πολύ κάποιοι να επιτεθούν στα ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ παρακάτω (λέξη προς λέξη) γιατί "κάτι" δε τους άρεσε ή τους ξένισε ή νευρίασαν που δε θα καταλάβουν τίποτα. ΟΚ: ΑΔΥΝΑΤΕΙ το >95%. Ξεκινώ, όμως:

    Όταν οι αιτίες συνεχίζουν να ενυπάρχουν (λογής-λογής) στη μαύρη, είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να αλλάξουν τα αποτελέσματα (πχ ποιόν πελατών ή είδος διαχείρισης της συγκεκριμένης εταιρίας;

    ΟΚ: Κατανοώ την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ αντίληψης της παραπάνω πρότασης, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (στις συνεχιζόμενες αιτίες για αυτή την εταιρία) του >95% που θα προσπαθήσει (εάν τυχόν μπει στον κόπο και δε πάει παρακάτω και παρακάτω σε "άλλα" posts περί "διαχείρισης" (όπως γνωστή τακτική στο διαφωτισμό, ευαγγελιζόμενη διαρκώς για να ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ τελικά):
    Αλλά απλά αγνοείστε αυτό το post εάν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ (>95%) και πάτε παρακάτω ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    C'est la vie Δε δύνανται όλοι (ΑΔΥΝΑΤΟΝ, απλά "εδώ" είναι συντριπτικό >95%) το έχω αποδεχτεί προσωπικά.

    • Not helpful/Misleading 2
  15. 8 minutes ago, VIPdriver said:

    Οι πελατες θέλουν value for money. Ας την παρει ένας που θα θέλει να βγάλει κέρδος και όχι να κάνει ξέπλυμα και θα πετυχει. Βέβαια θα πρεπει να παει και κοντρα στο καρτέλ... 

    Δεν είναι τόσο απλό το vfm ούτε το "χτίσιμό" του από 1 εταιρία, ειδικά εάν οι πελάτες που ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ αδυνατούν να αντιληφθούν σε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (πχ 2022-26 τυχαία το λέω, οποιαδήπότε άλλη Δt αφορά) "τι" τους συμφέρει και παραμένουν στο κόλλημα.

    Ειδικά εάν επιτίθενται όταν κάποιος τους το επισημαίνει , είναι ακόμα χειρότερη η "προγνωστική" διάγνωση για εκείνους, για να απαντήσω στον @cmvr

    • Like 1
  16. #1# απλό post είναι αυτό: Αγνοείστε όσοι δε σας αρέσει ή ΔΕ ΔΥΝΑΣΤΕ:
    Αντί ν'ασχοληθούμε με την "συνέχεια της αιτίας" (δλδ το διαρκές "ποιόν" πελατών ως και , σε μικρότερο βαθμό, υπαλλήλων) και εάν ΔΥΝΑΤΑΙ αλλαγής,

    ασχολούμαστε με την "συνέχεια του αποτελέσματος" (ποιός θα αγοράσει την εταιρία κλπ)...

    Μα δε καταλαβαίνουμε ότι ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ θ'αλλάξει τίποτα και ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ θα αναπαράγονται σε αυτή την εταιρία;

    Μάλλον επειδή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ (έστω ασυνείδητα) ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή (τονισμένη παραπάνω).

    Οπότε λογική η αναπαραγωγή αενάως των ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ στα επόμενα χρόνια όποιος κι αν είναι ο νέος ιδιοκτήτης (πχ το 2026)....

    Καλή συνέχεια στα ίδια , λοιπόν. Εκτός κι εάν αλλάξουν οι πελάτες , βέβαια....ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, βέβαια, οπότε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ............

×
×
  • Create New...