Jump to content

powerup

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by powerup

  1. 4 ώρες πριν, Vibraphone said:

    Τα πήρα εγώ..

    Θα πρέπει αυτό το μήνα να μην βάλεις καθόλου κάρτα και πιθανότατα τον επόμενο θα σου δώσει πάλι το απεριόριστο. Έτσι λειτουργεί η Nova.

    Δεν θα εβαζα ετσι κι αλλιως ,θα δω τον αλλο μηνα 

    • Like 1
  2. 1 hour ago, uphercules3 said:

    Στο f2go εμφανίστηκε πάλι το δωράκι,άντε κ στα δικά μας,πήγε βέβαια στα 6€ ,1000' κ απεριόριστα data

    Αν εμφανιστηκε σημερα στο f2go για αυριο το κοβω για μας (που συμπλρωνουμε μια βδομαδα χωρις προσωπικες προσφορες ) η το αργοτερο Δευτερα .

    Βεβαια η αφαιρεση του ειχε να κανει κι με την ανοδο της τιμης του 

  3. On 6/12/2023 at 3:36 ΜΜ, bill33 said:

     

     

    5 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

    Σίγουρα τέλος μόνιμες προσωπικές προσφορές.. θα δούμε αν θα βγαίνει καμιά πού και πού.. κρίμα πάντως θα μείνουν μόνο όσοι τηλεφωνούν στο εξωτερικό..

    Ποτε δεν ξερεις Ποιες ειναι η βουλες τις Q .Μπορει για λιγο καιρο να ξαποστενει (χωρις προσωπικες διαφορες ) και ξαν προς τη δοξα τραβα

    Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

    • Like 1
  4. 5 ώρες πριν, johnny_htc said:

    Νομίζω μια χαρά οικονομικό δεν είναι; Άμα τα τελειώσεις τα mbs, ενεργοποιείς ξανά το πακέτο. Απ ο, τι βλέπω, δεν έχει περιορισμό στη χρήση του. Δεν σου είναι αρκετά και ψάχνεις για κάτι άλλο;

    Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Νομιζω ειναι πολυ καλο 6 giga για 4 μερες απο πρωι εως το βραδυ για να δεχομε μηνυματα και browser nea  κι το βραδυ εως το πρωι ιντερνετ απο το ξενοδοχειο και ομλια  απο το προνομιακο που εχει δωρεαν περιαγωγη στην Ε.Ε.?

    • Like 1
  5. On 5/11/2023 at 10:32 ΠΜ, Pppe said:

    Στην Q τα δωράκια ανανεώνονται/έρχονται το πρωΐ της επόμενης μέρας από την πρώτη Τρίτη κάθε ημερολογιακού μήνα, οπότε και λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησης όσων είχαν τα προηγούμενα δωράκια. Σε κάποιους δεν ξαναέρχονται τα ίδια, ιδίως εάν τα έχουν ενεργοποιήσει από το app, και σε κάποιους έρχονται τα ίδια πχ εάν δε τα έχουν ενεργοποιήσει καθόλου ή τα έχουν ενεργοποιήσει με sms.

    Η αντίστοιχη μέρα για το f2go είναι η Τετάρτη.

    Πχ στα Q τα "νέα" δωράκια θα εμφανιστούν αυτή την Τετάρτη 8/11/2023 και η δυνατότητα ενεργοποίησής τους θα λήγει την Τρίτη 5/12/2023

    9:00 σημερα ηρθε  η  προσφορα για απεριοριστα data με 5€

    • Like 2
  6. 25 minutes ago, VIPdriver said:

    Αναλογα πότε ληγει η προηγουμενη προσφορα. Σε άλλους ερχονται νεες προσφορες στις 8 καθε μηνα

    Εμενα ερχοταν 5 τωρα βλεπω οτι ληγει 7/11 αρα ναπεριμενω στις 8/11.

    • Like 1
  7. Γνωρίζουμε  αν σε κανένα ήρθε το Σεπτέμβριο  ως  προσωπική προσφορά το unlimited  data +1000' με 5€ .(συνήθως  το βάζουν στις 5 καθε μήνα)

    Αν το κόψουν κι αυτό "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"

    Η ανανέωση  έχει ελάχιστη χρέωση 10€.!!!! 

  8. Οταν καποιος (η ΝΟVA στην περιπτωση μας ) αφηνει την Q στη μοιρα της (χωρις το απαραιτητο προσωπικο ) λογικο ειναι να συμβαινουν αυτα .Δεν σεβονται τους πελατες της Q.Εδω κι μηνες ζουμε την απαξιωση των πελατων της ( cound down οffer απο 30 μερες[το ποιο δυνατο χαρτι της Q ....καποτε ] εγιναν 15ημερα για γελια στην αρχη κι για ..κλαματα μετα )[ αν αρχιζουν κι τα τεχνικα προβληματα ....αντε γεια .

    Αν κι εδω που τα λεμε δεν μειναμε κι πολοι στην Q

    • Like 3
  9. Καποιος που εληγε χθες η σημερα (αν δεν αποκατασταθει η προσβαση)

    α)η δημηνη ανανεωση θα χασει το υπολοιπο τον χρηματων που εχει στο λογαργιασμο του ( χωρις δικη του υπαιτιοτητα ).

    β) η ετησια μη ανανεωση  πακετου εχει φραγη (θεωρητικα) και τον εισερχομενων κλησεων .

    • Like 1
    • Sad 1
  10. 5 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

    Αν δεν έχεις το δώρο δε νομίζω να στο δώσει με μήνυμα... Επειδή μόλις το έβαλα, σημειώνω ότι έδωσε και επέκταση χρόνου ισχύος έως 7 Σεπτέμβρη. Επίσης ξαναλέω ότι δοκίμασα ακόμη μια φορά να βγάλω ένα μήνα χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα (το ίδιο έκανα το φθινόπωρο κάποια στιγμή) , καθώς είχα κι εγώ την προσφορά με τα 8 ευρώ τον Ιούλιο για για να δω αν δουλέψει η "τιμωρία", και άλλη μια φορά είτε δούλεψε είτε κατά σύμπτωση ήρθε ξανά 

    Δηλαδη εσυ τον Ιουλιο δεν εβαλες κανενα πακετο στην q (αφου δεν ηθελες τον 8€) κι τον Αυγουστο σου εστειλαν τον 5€ που δεν σου  ειχαν στειλει τον Ιουλιο κ(προφανος δεν σου στειλαν των 8€).Ηρθε μονο μια προσωπικη προσφορα των 5€?

    • Like 1
×
×
  • Create New...