Jump to content

StrangeLove

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

StrangeLove's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για 2 προϊόντα που κοιτάζω.*Μιλάμε για κατανάλωση γύρω στις 800 KWh ανά τετράμηνο. Το πρώτο είναι το We-Free της We Energy. Δεν έχει ούτε χρονική δέσμευση, ούτε ρήτρα ΟΤΣ. Η τιμή τιμοκαταλόγου είναι 0,0925 €/kWh και η τιμή «προσφοράς με έκπτωση συνέπειας» είναι 0,08 €/kWh. Στο site γράφει «Διάρκεια προνομιακής τιμής έξι (6) μήνες», οπότε εγώ καταλαβαίνω ότι από τον έβδομο μήνα και μετά η τιμή μπορεί να πάει στα 0,0925 €/kWh, ή και ακόμα πιο ψηλά αν έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος. Επομένως, δεν μπορούν να χρεώσουν βάσει ΟΤΣ, αλλά μπορούν να πάνε την τιμή όπου θέλουν. Το καλό είναι ότι φεύγεις όποτε θες και ότι χρησιμοποιούν μόνο ΑΠΕ. Σημ: στο allazorevma χρησιμοποιεί την τιμή 0,08 για να υπολογίσει την ετήσια χρέωση, αντί να υπολογίζει με 0,0925 από τον 7ο μήνα. Το δεύτερο είναι το ElectricityHome της Elpedison. Εκεί υπάρχει η επιλογή να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Fixed με χρέωση €3,50/μήνα. Αυτήν την περίοδο η Elpedison δίνει €50 έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό στους νέους πελάτες. Όμως, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, αυτό το πενηντάευρο δεν μπορεί να συνδυαστεί με το Fixed. Επομένως, διαλέγεις ή έκπτωση ή Fixed. Αν λοιπόν πάρω το Fixed, σε βάθος 24 μηνών θα έχω πληρώσει 24 x 3,50 = €84 και θα έχω χάσει και τα €50, άρα θα είμαι μείον 134 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζουν €134 για τη σιγουριά της σταθερής τιμής.
  2. Όχι, δεν δείχνει λεπτά και ΜΒ, αλλά δείχνει το ενεργοποιημένο πακέτο με ημ/νία λήξης 20/11/2018. Εισερχόμενες δέχομαι.
  3. Το πακέτο δεν χάθηκε, το δείχνει κανονικά στο myQ, αλλά δεν μπορείς να καλέσεις, ούτε καν αριθμούς χωρίς χρέωση. akalos, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά μόνο σύμφωνα με τους όρους τους. Στην ανακοίνωση που έβγαλαν για το διάστημα 60 ημερών λέει "τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα διαγράφεται", το οποίο, για μένα τουλάχιστον, σημαίνει το υπόλοιπο λογαριασμού, όχι τα πακέτα.
  4. Παρότι έχω ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας (Q Economy Talk) που λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2018, το σύστημα της Wind δε με αφήνει να κάνω κλήσεις χρησιμοποιώντας τα λεπτά του πακέτου επειδή έχουν περάσει πάνω από 60 ημέρες από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Δηλαδή, με την πάροδο 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση δεν μηδενίζεται απλά το χρηματικό υπόλοιπο, αλλά σου απαγορεύουν και να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα που έχουν ήδη αγοραστεί και πληρωθεί κανονικά! Σας φαίνεται δίκαιο;
  5. Στο vodafonecu.gr, οι όροι χρήσης εξακολουθούν να γράφουν: Για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιούνται από 01 Οκτωβρίου 2012 και έπειτα η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων είναι 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Τους το επεσήμανα πριν από ένα μήνα περίπου, αλλά δεν ασχολήθηκαν να το διορθώσουν. Οπότε, όσοι θέλετε να απαιτήσετε να κρατήσει 6 μήνες ο χρόνος ομιλίας σας ή να σας επιστραφεί χρόνος ομιλίας που χάθηκε στο τρίμηνο, έχετε πάτημα! Καλή διασκέδαση!
  6. Και 6 βδομάδες αραχτός ο σάκος στα Σπάτα Και 40 ευρώ στο τελωνείο (Oukitel K6000 Pro) Και κορυφαία διαδρομή Ρουφ - Γιάννενα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Καρδίτσα
  7. Κινητό από Gearbest, στάλθηκε στις 7 Ιουλίου. Στο NLpost λέει: 18-07-2017 15:49 The item has arrived in the country of destination 15-07-2017 18:32 The item is on transport to the country of destination 15-07-2017 14:42 The item is processed at the PostNL sorting center 15-07-2017 14:39 The item is at the PostNL sorting center 07-07-2017 03:49 The item is pre-advised Στα ΕΛΤΑ η μόνη ενημέρωση είναι: 15/7/2017, 14:39:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Άρα 40 μέρες τώρα κάθεται. Να ανησυχήσω ή να περιμένω υπομονετικά τη σειρά του σάκου μου;
  8. Καλησπέρα! Το κινητό μου είναι μέχρι στιγμής unrooted και βρίσκομαι στο εξής δίλημμα: να κάνω το επίσημο update σε Gingerbread ή root και MC7; Εσείς τι με συμβουλεύετε; Ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας.
  9. Μάκη ευχαριστώ για την απάντηση. H παλιά σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί, αλλά τον αριθμό τον ξέρω... Αν λοιπόν δεν μπορώ να συνδεθώ με 2play, ποια είναι η φτηνότερη λύση εκτός από σύνδεση ΟΤΕ; Για Vivodi και Tellas ισχύει το ίδιο; Δηλ. χρειάζεται πρώτα ενεργή σύνδεση ΟΤΕ;
  10. Τεχνική απορία για σύνδεση ADSL Forthnet: (σε περίπτωση που κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση) Σε διαμέρισμα εντός της κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet, θέλω να κάνω σύνδεση 10Μbps. H σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί και ήταν στο όνομα του προηγούμενου ένοικου. Ξέρω όμως τον αριθμό της γραμμής του ΟΤΕ. Μπορεί η Forthnet να κάνει τη σύνδεσή της; Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε χρειάζεται να διακοπεί σύνδεση ΟΤΕ, οπότε γιατί να χρειάζεται παλιός λογαριασμός και η συγκατάθεση αυτού που είχε τη σύνδεση ΟΤΕ; (Aφού αυτός την έχει ήδη διακόψει.)
  11. Ξέρει κανείς αν μπορείς να διαλέξεις ελληνικό character encoding; Mερικές φορές σε email και browser δε δείχνει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες, σαν να διαλέγει μόνο του το encoding.
  12. Γνώμη μου είναι ότι ο ΟΤΕ επιτέλους ανησύχησε με τους πελάτες που χάνει και εδώ και ένα χρόνο διαδίδει φήμες για να κερδίσει πελάτες χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτα. Εξάλλου τόσο καιρό έπινε το αίμα τον Ελλήνων χρηστών με τη μονοπωλιακή τακτική του κρατώνατς υψηλές τις χρεώσεις για όλη την αγορά και τώρα εμφανίζεται ως ο Ρομπέν των Δασών που μοιράζει τσάμπα ταχύτητα. Έλεος! Να θυμίσω ότι η τακτική του ΟΤΕ πάντα αποθάρρυνε τον υγιή ανταγωνισμό, με πιο προφανές παράδειγμα στα τέλη της δεκαετίας του 90, όταν για πολλούς μήνες είχε δώσει αριθμό ΕΠΑΚ μόνο στην Otenet και αρνιόταν να δώσει σε άλλους ISPs μέχρι να συγκεντρώσει το μεγάλο αριθμό συνδρομητών που ήθελε. Ποτέ δεν υπήρξα πελάτης της Otenet ούτε και της Cosmote και επιτέλους τώρα έχω απαλλαγεί πλήρως από τον "Οργανισμό" με full LLU στην 'άλλη' εταιρία. :shifty:
×
×
  • Create New...