Jump to content

trinyak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trinyak

  1. παιδιά μόλις τελειώσει η εργασία θα κάνω ποστ εδώ το σύνδεσμο που μπορείτε να τη βρειτε.
  2. Πολύ ευχαρίστως να τα στείλω. Θα σε προσθέσω στη λίστα των ατόμων που μου έχουν στείλει κάποιο μήνυμα. όταν τελειώσει η έρευνα θα κάνω και ποστ τη διεύθυνση που θα δημοσίευτούν στο συγκεκριμένο θέμα
  3. Τι να πω είναι μεγάλο θέμα.. :confused: Εγώ προσωπικά πάντως πιστεύω ότι η αντικατάσταση λέξεων την γλώσσας μας από άλλες -παραμορφωμένες κίολας, γροσέρης.. ?? :p - είναι φθορά γιαυτήν.. Δε ξέρω :?:
  4. Δεν ήξερα ότι είναι διαφορετικά :O .. Παρόλο το ψάξιμο που κάναμε στο δίκτυο πουθενά δεν πετύχαμε αυτό που λες.. Τα Grεenglish είναι ακόμα χειρότερα σε αυτή την περίπτωση.. :down: Ευχαριστούμε για τη συμβουλή ;)
  5. Γειά σας παιδια.. Κατ'αρχάς συγνώμη για την απουσία από δω αλλά δυστυχώς δεν ήμουν online τις τελευταίες μέρες. Έχω βάλει και παρακολούθηση του θέματος αλλά για κάποιο λόγο δεν έλαβα κάποιο mail ότι άτομα απαντήσαν. :worry: Δεύτερον η δημοσκόπηση έγινε για λόγους μαθήματος στο μεταπτυχιακό που παρακολουθώ και είναι στα πλαίσια μιας εργασίας. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία (-> στο τέλος του εξαμήνου, sorry αλλά δουλεύουμε κιόλας) και οποιοσδήποτε θέλει τα αποτελέσματο μπορεί να κάνει ένα προσωπικό μήνυμα ή να στείλε ένα mail για να τα πάρει ευχαρίστως. Απλά δεν είχαμε την παραμικρή υποψία ότι αναλαμβάνουμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα που τυγχάνει τόσο μεγάλου ενδιαφέροντος από το κοινό. Για το λόγο αυτό και δεν ασχοληθήκαμε να βάλουμε τα αποτελέσματα άμεσα μετά την απάντηση του ερωτηματολογίου. Μη ξεχνάτε επίσης ότι βρήκαμε το zoomerang ως ένα δωρεάν εργαλείο με περιορισμένες δυνατότητες. Στις δωρεάν αυτές δε συμπεριλαμβάνεται η δημοσίευση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τη συμπλήρωση. Και δεν πιστεύω ότι κανεις θα έμπαινε στη διαδικασία να φτιάξει πιστωτική κάρτα και να πληρώσει για να κάνει μια δημοσκόπηση για ένα μάθημα.. Επι λέξει στο site λέει : Share Results with others: This feature is available with the zPro Membership. Εδώ κάθησα και κατέβασα μια μια τις σελίδες επειδή δεν παρέχεται δωρεάν download στα μη μέλη... Επίσης όσον αφορά στις οσμές περι εκμετάλλευσης δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω μόνο γιατι δε μου αρέσει να μπαίνω στο τριπάκι είπες-είπα κλπ... Δε βάλαμε και το μαχαίρι στο λαιμό κανενός για να απαντήσει.. Την άλλη φορά που θα σας ρωτήσουν από που πάνε για Αθήνα ζητήστε και ένα πενηντάευρο.. @ όσους είχαν την υποψία της "εκμετάλλευσης" Ξαναλέω ότι όποιος θέλει να μάθει τα αποτελέσματα μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα... Ελπίζω να σας κάλυψα.. Σοφία
  6. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή! Αν μπορείς επίσης να το προωθήσεις και σε άλλα ενδιαφερόμενα άτομα θα μας έκανες τεράστια χαρη!!!! Thanks again! :D
  7. Greeklish ή Greenglish είναι ένας μικτός τρόπος γραφής της ελληνικής γλώσσας με λατινικούς χαρακτήρες. Γιαυτό και ονομάζονται έτσι, από τη μίξη των ονομάτων Greek & English. Τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί η διαφωνία για το αν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε ή όχι. Παρακαλούμε προωθήστε το μήνυμα όπου μπορείτε και αφιερώστε 5 λεπτά για να απαντήστε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. http://www.zoomerang.com/survey.zgi?p=WEB2249CQUALKC Ευχαριστούμε πολύ! Σοφία - Ιωάννα
  8. Γειά σας, ξέρει κανείς πως μπορώ (και άν μπορώ..) να κάνω τα numbered bullets στο Word να είναι ελληνικά. Δηλαδή Α, Β, Γ, Δ και όχι A, B, C ..... Ευχαριστώ!!! :)
  9. Γειά σας παιδιά! Ψάχνω να βρω κομμάτια Sadahzinia σε διάφορα P2P αλλά ανεπιτυχώς.. Θέλω από τους παλιούς της δίσκους, πριν γίνει "Active Member" ;) Έχει κανείς ;;; :) Ευχαριστώ!!!
  10. Hello hello!! Ψάχνω το τραγούδι που ειπε η Μάρω με τον Καραφώτη στην αληθηνή version όμως (όχι πως αν έχει κανείς και αυτό θα με χαλούσε!!). Το χει πει ο Δάκης είτε με τη Μαρινέλλα είτε με τη Χριστιάνα.. Το χει κανείς σε mp3? Το ψάχνω απεγνωσμένα.. :wacko: Ευχαριστώ πολύ πολύ !!!! :)
  11. ναι αλλά τα δεδομένα θέλουμε να είναι προσβάσιμα και από τους δύο.. δε θα πρεπε να υπάρχει κάποια αναφορά που να κάνει update ένα μοναδικό αρχείο; και επίσης θα είναι στημένη στο δικό μου μηχάνημα, shared και ο άλλος θα κάνει ότι είναι να κάνει δικτυακά μπαίνοντας με κωδικό στο pc μου.
  12. Γειά σας! :) Εχω ένα αρχεία σε Access το οποίο πρέπει να χρησιμοποιώ μαζί με άλλο ένα άτομο. Ξέρει κανεί πως θα πρέπει να κάνω το "στήσιμο", αρχείου, κωδικών, κλπ ώστε να μην υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο χρηστών; Έχω office xp. Ευχαριστώ πολυ :)
  13. Ευχαριστώ παιδιά! είμαι Πάτρα και δε μπορω να έρθω Αθήνα και τη χρειάζομαι και ψιλο σύντομα. Επίσης υπάρχει άνω όριο στην τιμή από τον εργοδότη.. Νομίζω ότι γιαυτά τα λεφτά και για εκτός Αθήνας είναι η καλύτερη.. ε? Ελπίζω να παίζει.. αλλιώς ζητάμε και μια μητρική :wacko: :blink: :whistle:
  14. Γεια σας! :) Θελω κι εγώ καινουργια κάρτα γραφικών. Κοίταξα στο Πλαίσιο και βρήκα τη GeForce MX 4000 - 128MB . Τελική τιμή γύρω στα 63 €. Το πρόβλημα μου είναι άλλο... Το pc μου είναι παλιό και αρχικά ήταν άλλου, άρα δεν υπάρχουν "references" σχετικά με μοντέλα μητρικής κλπ. Το μόνο που γράφει είναι ΑSUS cuvax 4 AGP PRO (πάνω στην πλακέτα). Το θέμα είναι ότι η νέα κάρτα που θέλω να πάρω έχει AGP 8x. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα συμβατότητας. Έψαξα στο web αλλά δεν έμαθα και πολλά δεδομένου του ότι δε ξέρω το ακριβές μοντέλο της μητρικής :wacko: . Έχει κανείς τίποτα υπ όψη του; Ευχαριστώ πολύ!! :)
  15. trinyak

    ??????.xls

    @gdp77 Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα αλλά ουτε σε cmd δουλεψε..? φταίει το όνομα του αρχείου κι εκεί.. :(
  16. trinyak

    ??????.xls

    Καλημέρα σας! Όπως βλέπετε και στην επικεφαλίδα του μηνύματος αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μου έστειλαν σ'ενα cd, μαζί με πολλά άλλα αρχεία (τα οποία προσπελαύνω κανονικότατα), ένα αρχείο xls, το οποίο προφανώς έχει γραφτεί με ελληνικούς χαρακτήρες. Προσπαθώ να το ανοίξω στον υπολογιστή μου αλλά και σε αρκετούς άλλους αλλά εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Προφανώς δε μπορω να το αντιγράψω ούτε να το μετονομάσω. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα. Να ζητήσω από τον αποστολέα να μου το ξαναστείλει is out of the question.. :wacko: Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει? Ευχαριστώ in advance! :)
  17. Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις σας!! Το πρόβλημα είχε δημιουργήθεί ( I suppose ..) γιατί τα αρχεία που προσπαθούσα να προσπελάσω κάθε φορά ήταν σε πολύ μεγάλο βάθος.. 10 directories deep.. Τέλως πάντων μετακινώντας τα αρχεία πιο "ρηχά" (!) ο exlporer σταμάτησε να κρασάρει και κατάφερα να δουλέψω.. Βέβαια δε ξέρω αν το πρόβλημα λύθηκε εν τέλει και δεν είμαι σίγουρη αν θα έπρεπε με 10 βάθος να κρασάρει.. :wacko: θα μου πειτε windows είναι αυτά.. Η λύση του repair πολύ καλή αλλά στη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο :( Thanks Again! Σοφία :)
  18. I DID!! Τα removal tools της Symantec nimda.a kai nimda.e δε βρήκαν τίποτα στο σύστημα, αφου είχα διαγράψει τα μολυσμένα αρχεία από το νορτον. Νομίζω πως ισως να χει αφαιρεθεί ο ιος και απλά να χει αλλάξει κάποια αρχεία, γιαυτο γίνεται ότι γίνεται.. Πως θα βρω τι εχει αλλάξει όμως ?? Δε ξέρω τι να πω.. :(
  19. Γειά σας, :) Το πρωί ανοιξα το pc και μου και μου πέταξε Nimda (Τώρα το θυμήθηκε!!!) Αφού έκανα remove (η νομίζω πως έκανα :confused: ) και μετά scan δεν πήρα καμία προειδοποίηση για ιό -ούς. Παρόλα αυτά έχω πρόβλημα με τον windows Explorer ο οποίος κρασάρει στα καλά καθούμενα και μου βγάζει το εξής λάθος: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close" (κάτι τέτοιο) και αναφέρει στο log το αρχείο ntdll.dll. Ψάχνοντας στο δίκτυο κάπου βρήκα ότι μια πιθανή αιτία του προβλήματος είναι infection από nimda, χωρίς να αναφέρει όμως λύση :( . Επίσης ΔΕΝ εμφανίζεται τίποτα στα scan στο σύστημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?? :worry: Ευχαριστώ in advance! Υ.Γ.1. Το πρόβλημα υπαρχει παρόλο που: Έχω εγκαταστήσει τα sp και όλα τα patches, την τελευταία έκδοση του Norton, έχω ενεργοποιήσει το built in firewall των xp, καθε μέρα update στα virus definitions του Norton, έχω ad-aware και γενικώς ασχολούμαι πολλές ώρες με την ασφάλεια του pc. To system scan δε δείχνει τίποτα ούτε και τρέχουν "ύποπτες" processes. :( Υ.Γ.2. Τις τελευταίες μέρες "ασχολήθηκα" και με Blaster kai me Welcha και με διάφορους άλλους ιούς.. :wacko: Υ.Γ.3. Είμαι συνδεδεμένη σε LAN
  20. Γειά σας :) , Εδώ και πολύ καιρό, (όσο δηλαδή έχω το συγκεκριμένο νούμερο στον οτε -4 χρόνια ) με παίρνουν τηλέφωνο από εταιρίες που κάνουν προσφορές στις κατσαρόλες και τα χαλιά τους, μέχρι ινστιτιούτα ομορφιάς που με καλούν για περιποίηση ομορφιάς στο χωρο τους. Όταν τους ρωτάω που βρήκαν το νούμερό μου άλλοι μου το κλείνουν, άλλοι σαστίζουν και λένε άλλα αντι άλλων, και άλλοι λένε από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Μπορεί να ακούγεται παράξενο και αχάριστο (προσφορά κάνουν οι άνθρωποι :wacko: ) αλλά είναι πολύ ενοχλήτικό να σηκώνεις το τηλέφωνο και να ακούς τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, έναν άσχετο να σου λέει πράγματα που ΔΕ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!! Πήρα το 134 και μου είπαν να το κάνω απόρρητο (με χρέωση 1 Ε το μήνα). Το σκέφτομαι, άλλα θα ήθελα να μου πει κάποιος αν εχει παρόμοια εμπειρία και αν ξέρει αν υπάρχει καμιά νομική προέκταση του θέματος. Thank you!!! :)
  21. :) Το ξέρω απλά βλέποντας το 20% και μη ξέροντας ότι αναφέρεται στον κατάλογο είχα νομίσει ότι χωράει απίστευτα πολλά και έσωζα συνέχεια..
  22. Α δεν το ήξερα αυτό!! Τι κρίμα να αποθηκευει μόνο τόσα :( Τελωσπάντων ευχαριστώ πολυ :)
  23. Το θέμα είναι πως εγώ δε θέλω να σβήσω κανένα από αυτά... :)
  24. Γειά σας. :) Έχω το 6310i και έχω δημιουργήσει κάποιους φακέλους για αποθήκευση μυνημάτων. Πρόσφατα όταν θέλησα να μεταφέρω ένα μήνυμα από τα "Εισερχόμενα" σε κάποιο φάκελο η να αποθηκεύσω ένα εξερχόμενο μήνυμα μου έβγαλε το μήνυμα "Μνήμη μυνημάτων πλήρης". Η χρησιμοποιημένη μνήμη στο κινητό δεν έχει ξεπεράσει το 20% (απόσο βλέπω στις ρυθμίσεις τουλάχιστον) και τα μηνύματα που έχω αποθηκεύσει είναι στο σύνολο περίπου 140. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ in advance. :)
×
×
  • Create New...