Jump to content

Nikos_96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    715
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikos_96

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Nikos_96's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

31

Φήμη

  1. Για να ενεργοποιούντο και οι 2 υπηρεσίες γινόντουσαν μαζί με αυτό τον τρόπο που σου είπα. Προφανώς το έχεις ενεργοποιήσεις ήδη. Αλλα δεν χάνεις τίποτα να ξαναστείλεις. Το πολύ πολύ να σου απαντήσουν οτι η ''υπηρεσία είναι ήδη ενεργοποιημένη''. Άν πάλι δεν στο εμφανίζει πάρε αναγκαστικά τηλέφωνο.
  2. Στείλε WIFICALL στο 1333 . περιμένεις μήνυμα απάντησης. Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι ok.
  3. Το έχει αφαιρέσει η Samsung μετά απο κάποια ενημέρωση (δεν θυμάμαι μετά απο ποιά). Προφανώς το θεωρεί δεδομένο γιατί μόνο καλό κάνει αυτή η τεχνολογία. Λογικά για να αφαιρεθεί θα πρέπει να απενεργοποιήσεις απο τον πάροχο το VoWiFi γιατί πάνε πακέτο σαν υπηρεσία.
  4. Μπήκα στο chat το πρωί και τα ζήτησα..με ρώτησε καποια πραγματα η υπάλληλος και τελικά μου τα έδωσε εκεινη την στιγμή αλλιώ δεν... άάά και περιέργως λήγουν σε 14 ημέρες..
  5. πρέπει να έχει καποιο προβληματάκι γιατι κ εμένα που μου τα εδωσε σαν επιλογή αριθμού μετά απο τοση ωρα δεν τα εχω λαβει..θα περιμενω κ αν εν τελη δεν τα δώσουν θα ζητήσω αποζιμίωση😜..κουφάλες δεν θα μου τα φάτε!!
  6. Εμφανίστηκε η έρευνα στο app. 500mb. μπείτε!!
  7. Αφου στα προηγούμενα μοντέλα(γιατί να μην το έχει και αυτό) έχει την επιλογή να φένεται το δαχτυλικό ή και να μην φένεται... όποιο και απο τα δύο να έχεις με κλειστή οθόνη και AOD πάνω της ξεκλειδώνει με το πρώτο πάτημα
  8. Ας μας πεί κάποιος γιατί ενώ επίσημα έχει 570€ (φυσιολογικό να είναι ακριβότερο), όπως είναι λογικό στο σκρουτζομάγαζο και στο best price ανέκαθεν όλα τα μοντέλα έχουν 90€-100€ κάτω απο την επίσημη τιμή δηλαδή 490€..Ένα μαγαζί όμως το JMC Tech έχει πάντα απο τις φθηνότερες τιμές και το συγκεκριμένο το έχει αυτή την στιγμή 360€!!! Είναι αξιόπιστο μαγαζί; Το πακέτο που έρχεται έχει την σωστή έκδοση μοντέλου; Γιατί είναι πολύ παράξενο να υπάρχει τέτοια διαφορά απο τα υπόλοιπα μαγαζιά και ειδικά απο τα επίσημα με τις επίσημες τιμές... Δηλαδή 210€ διαφορά;;🤔
  9. Σε καμία περίπτωση δεν θα εμπιστευόσουν απο best price και το κατάστημα JMCTech που κομπλέ με μεταφορικά το παίρνεις με 370€;
  10. Δέν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο. Μια χαρά τα πάει. Όχι οτι είδα και κάτι διαφορετικό. Σήμερα μάλιστα είχαμε και άλλο update ασφαλείας security patch. Απλά η μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι χειρότερα η καλύτερα.. Μπορώ να πώ στα ίδια επίπεδα είναι με πρίν. Απλά το μοντέλο αυτό είναι έτσι κ αλλιώς παλιό οπότε η μια πτώση απόδοσης μπαταρίας είναι φυσιολογική.
  11. Και sms που ήρθε με την προσφορά μέχρι 26/3 λέει...
  12. Θα σου πρώτηνα να κάτσεις στα αυγά σου. Μια χαρα είναι το whats up..Παλιά αξιζε το frog αλλά πλέον το whats up έχει αρκετά gb και λεπτά ομιλίας..με το DIY και το πακέτο των 13,5€ βάζεις 400' λεπτά και 7gb σύν τα 3 που παίρνεις απο το token έχεις κάθε μήνα 10gb τα οποία μεταφέροντε κάθε μήνα..σε 2-3 μήνες έχεις μαζέψει πάρα πολλά λεπτά ομιλίας και gbyte..
  13. Ήρθε..one ui 6 android 14. Στην αρχή για κάποια ωρα ψιλοσκάλωνε στα πατήματα (εντολές) των εφαρμογών αλλά μετά έστρωσε.. 2,2gb δεν είναι και λίγα..τώρα προσπαθεί να μαθει την χρήση μου και βλεπουμε..Απο πρώτη ματιά για την μπαταρία σε συνδιασμό της παλαιότητας του τηλεφωνου σχετικά καλά τα πάει..
  14. Μπορεί να εξηγήσει καποιος γιατί οσοι εχουμε το Α52 4G δεν έχουμε πάρει ακόμα android 14 και ΟΝΕ UI 6.0; Ουτε το security update του Ιανουαρίου δέν έχουμε πάρει..Μας παράτησε τελείως η Sami;
×
×
  • Create New...