Jump to content

Vtsolkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vtsolkas

  • Ημ. Γέννησης 10/08/1999

Vtsolkas's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά! Έκατσα κι έγραψα οδηγό για τη νέα μέθοδο που δεν απαιτεί root για VoLTE & VoWiFi σε Pixel συσκευές με επεξεργαστές Tensor (δηλαδή από Pixel 6 και μετά). Λόγω των αρχείων, θα χρειαστεί να έχετε την εφαρμογή Telegram από το Play Store. Μπαίνετε εδώ: Απαντάντε στο μποτ την ερώτηση για να μην σας πετάξει. Και μετά βρίσκετε τον οδηγό εδώ:
  2. Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος κι εγώ του 6 Pro από τη Τετάρτη και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δε μου έχει ξανασυμβεί ενώ έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα, ναυαρχίδες και μη. Με απλή χρήση (δηλαδή Facebook, Messenger, Instagram, TikTok, Chrome, Twitter) μέσα στο σπίτι, με WiFi και φωτεινότητα στη μέση, η συσκευή μετά από λίγη ώρα χρήσης, φτάνει τους 41-42°. Μάλιστα όταν συμβαίνει αυτό, σταματάει να κάνει και backup στο Google photos, εμφανίζοντας το μήνυμα "η θερμοκρασία της συσκευής είναι πολύ υψηλή". Βέβαια αυτό καμία φορά το εμφανίζει ενώ η συσκευή δεν έχει ζεσταθεί. Λίγο που το έψαξα, βρήκα αυτό, που ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα και είναι 1 χρόνο πριν. https://support.google.com/photos/thread/97451457/cant-backup-my-photos-because-device-is-too-hot?hl=en Επίσης, διάβασα από χρήστες ότι προκαλεί το TikTok αύξηση της θερμοκρασίας, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ και το διέγραψα αλλά δεν άλλαξε κάτι οπότε ούτε αυτό φταίει. Βρήκα κι αυτό, με την επίσημη απάντηση της Google να είναι η εξής: Above 45 degrees Celcius are considered to be overheating conditions. Normal mild heating is normal. Don't worry it won't overheat anything below 45°C is normal so use you can use your device without hesitation. https://support.google.com/pixelphone/thread/134101819/pixel-6-feels-warm-even-after-normal-use?hl=en Εσείς αντιμετωπίζετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;
  3. Vtsolkas

    LG G8 / G8s

    ⚠️OFFICIAL LG v50/v50s (and seems g8/g8s) A12 Update include: 1. new numbers in ABOUT tab, Now you're not poor jerk 2. new API number (ahahaha) 3. location accuracy change per-app - this is really needed. (I'm not jokin) 4. floating icons of camera/phone usage. 5. possibly monet engine (but without stock in my hands I cannot say for sure).
  4. Καλησπέρα παιδιά, 3η φορά κάτοχος από σήμερα και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται με κάποιο τρόπο να αλλάξω τη γραμματοσειρά γιατί του EMUI 12 δε μου αρέσει καθόλου, δε ξέρω γιατί την έκαναν έτσι, έχω αλλάξει δεκάδες κινητά όλων των εταιρειών και πρώτη φορά έχω θέμα με γραμματοσειρά.
  5. Vtsolkas

    LG G8 / G8s

    Καλησπέρα παιδιά. Το ξαναπήρα κι εγώ για 4η φορά και θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Το κινητό είναι branded της TIM οπότε είναι αρκετά πίσω σε updates, αυτή τη στιγμή είναι με security patch Νοεμβρίου. Το σύνδεσα και στο PC με την εφαρμογή LG Bridge αλλά δε μου βρήκε κάποια νέα ενημέρωση. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να περάσω την πιο πρόσφατη;
  6. Καλημέρα παιδιά. Επειδή σε λίγες ώρες θα ξανά έχω το P40 Pro, πλέον υπάρχει τρόπος να περαστούν τα gms; Και αν ναι ποιος; Είτε εύκολος είτε δύσκολος. Όταν το είχα τον Απρίλιο τα είχα περάσει κανονικά με το κλασσικό τρόπο 2 downgrade και googlefier.
×
×
  • Create New...