Jump to content

Mariavou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mariavou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Mariavou's Achievements

  1. Θα το ψάξω εκτενέστερα ναι. Σ ευχαριστώ πολύ.
  2. Το έκανα χθες αλλά δε διορθώθηκε κάτι δυστυχώς. Έσβησα το παλιό αποτύπωμα και ακολούθησα τα βήματα που μου έγραφε αλλά τίποτα...
  3. Καλημέρα, Πέρα απ την παραπάνω ερώτηση αντιμετωπίζω πρόβλημα με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Χθες παρέλαβα το κινητό μου μετά από αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης μου. Ενώ δούλευαν όλα ρολόι μόλις έκανα μια ενημέρωση που ήρθε σταμάτησε να δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Από τότε δε μπορώ να βάλω το δαχτυλικό και στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει το μήνυμα '' Λήξη χρον.ορίου ρύθμισης δαχτυλικού αποτυπώματος''. Συνημμένα αποστέλλω τα 2 screenshot με τα μηνύματα που μου εμφανίζει όταν πάω να εισάγω νέο δαχτυλικό. Γνωρίζει κάποι@ τί μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποι@ απο ποιό άλλο μοντέλο κινητού ταιριάζει tempered glass για το Pixel 6? Ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα, Μπορώ απο Ελλάδα να στείλω το Pixel μου για επισκευή σε ένα ευρωπαικό κατάστημα google? Έχει κάποι@ ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα, Λόγω του οτι με ενδιαφέρει, πώς είσαι σίγουρος πως το ifix it θα έχει σε λίγες μέρες απόθεμα οθόνης για το Pixel 6? Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...