Jump to content

Doctor2010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Doctor2010

  1. καλησπερα φιλε μου απο οτι διαβασα θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το mate20 pro το P30 pro οσο για το σκετο δεν ξερω αλλα ειπαν πως μπορει να εχει 4Κ οθονη εκτος αυτου διαβασα πως θα εχει καμερες της sony και οχι της laica οπως μας σηνηθησε των τελευταιο καιρο τωρα αναμενουμε μεχρι της 26/3/2019 που θα το παρουσιασουν μακαρι να ειναι κινηταρα επησης εμενα με βολευη πολυ το εμυι γιατι το εχω σηνηθηση τωρα για αλλους μπορει να μην ειναι βολικο αλλα για εμενα ειναι πρακτικο
  2. Doctor2010

    Huawei P30

    καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για την νεα σηρα της εταιριας κατι ακουσα πως θα εχει 4 καμερες και οτι θα ειναι το απολυτο σμαρτ φων αναμενουμε νεοταιρα Huawei P30 Pro Το μεγάλο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6.5'' OLED με «notch drop» και κυρτές γωνίες, ενώ το μέγεθός του θα είναι παρόμοιο με το Mate 20 Pro. Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Kirin 980 SoC, ενώ η RAM του θα ανέρχεται στα 12GB. In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1 θεωρούνται σίγουρα. Όσον αφορά τις κάμερες, οι φήμες λένε για τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 38 MP της Sony, που θα φέρει σημαντική βελτίωση στις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έναν με ευρυγώνιο φακό, έναν περισκοπικό και έναν αισθητήρα ToF για 3D και AR. Huawei P30 Το μικρό μοντέλο θα μοιάζει και αυτό εξωτερικά με τον προκάτοχό του P20, με οθόνη OLED 6.1'' και «notch drop». Ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ο Kirin 980 SoC, 8GB RAM,θα διαθέτει ακόμα in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1. Εδώ οι κάμερες θα είναι τρεις. Μια 40MP (κύριος φακός) + 20MP (ευρυγώνιος φακός) + 8MP (τηλεφακός 3x οπτικό zoom).
  3. Αξιόπιστο κινητό ακόμα κι οταν ειχε το θεμα με την οθονη πολυ τρεξανε να το βγαλουν αχρηστο θεωρο πως ειμαι πολυ τυχερος που το βρηκα και το πηρα μεταχιρισμενο στα 500 με lg οθονη κιολας τοτε που εκανε 1045 ευρω απλα το κινητο δεν υπαρχει πεζω παιχνιδια και κανει να αδιαση η μπαταρια 2,5 μερες απλα φοβερο !!!!!
×
×
  • Create New...