Jump to content

PAOVAS13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

PAOVAS13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάποιος με cid49 να μοθ πει ποια files χρησιμοποιεί για να φανονται ελληνικοί χαρακτήρες στο walkman(όχι unicode).Επίσης υπάρχει patchaki για να αυξήσω την χωρητικότητα των αποθηλευμνεων sms?
  2. Ayto leei den einai simvato...Mipws to exei dokimasei kaneis kai paizei to xeiristirio gia mp3?:O
  3. sorry ithela na kanw erwtisi prin
  4. Παιδιά το υποστιρίζει αυτό: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10394
  5. paidia ginetai kapoion na mou steilei tis rithmiseis gai mms kai gprs gia to w810i?:)
  6. Λοιπόν αυτό που χρηαζόμαστε είναι το i tunes (εγώ χρησιμοποίησα την version 4.1.1.54 ΄΄εχει βγεί νεότερη αλλάδε δεν την έχω δοκιμάσει)και κάνουμε τα εξής: 1. Γράφουμε τα ID TAG των κομματιών με τη βοήθεια ενός προγράμματος ή καλύτερα μέσο των windows κάνοντας δεξί κλικ στο κομμάτι--->σύνοψη---->για προχωρημένους.Αυτά που μας ενδιαφέρουν είναι το όνομα του καλλιτέχνη και του album καθώσ και ο τίτλος του κομματιούχωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορύμε να γράψουμε και τις άλλες πληροφορίες όπως έτοσ κ.λ.π. ωστόσο το w810 δεν τα εμφανίζει αυτα. 2. Ανοίγουμε το i tunes πατάμε add fill to library αν θέλουμε να βάλλουμε ένα ένα τα τραγούδια αλλιώς add folder to library αν θέλουμε να βάλλουμε ολόκληρο φάκερο που περιέχει τραγούδια. 3.Το σηματνικότερο σημείο τώρα.Αφού τα επιλέξουμε όλα πατάμε advanced ----> convert ID3 TAGS------>KLIKAROUME TO KOUTAKI:ID 3 tag version και δίπλα επιλέγουμε v2.3---->μετά οκ 4.Περνάμε τα files αυτά στο disc2phone και μετα στο κινητό και.........ΈΤΟΙΜΑ!!!!!!!! Επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο....(3 μέρες μου πήρε να βρώ τη λύση)θα ήθελα να μου πήτε αποτελέσματα με το καινούργιο itunes καθώς και αποτελέσματα αμα κάνουμε convert σε άλλη version id(όχι την 2,3) και τέλος αποτελέσματα άμα δεν περάσουμε τα τραγούδια με το disc2phone. Aς δοκιμάσει κάποιος αυτά και να μου πει λίγο γρήγορα..... Πάντως με τον τρόπο που σας είπ[α δουλεύει άπογα.Δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα!!! :lol: :lol:
  7. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.............ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
  8. Παιδιά ξέρει κανείς πώς να γράψω tag σε unicode ή τοuλαχιστον ένα τρόπο να διαβάζει ο player ελληνικούς χαρακτήρες ή να αρχίζσω το rename σε greeklish?
  9. Κανε με add στο msn σου: Lakis13@hotmail.com
  10. Ναι αυτή έχω και εγώ.
  11. Kαι πώς θα γράψω τα tag σε unicode?
  12. αυτο με το rename που λες δεν ισχύει απόλυτα γιατί άμα στα tags είναι γραμμένο το όνομα ενός κομματιού ότι και να γράψεισ μετά εσύ με rename δεν θα το εμφανίζει.Οπότε έσβησα από τα tag όλους τους τίτλους και έτσι εμφανίζει μόνο τα renames:) δεν γίνεται όμςσ το ίδιο με τον καλλιτέχνη και το album καθώς οι πληροφορίες αυτές διαβάζονται μόνο μέσω των IDTAG.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: TI EINAI OI unicode χαρακτήρες????? Kατι σαν greeklish? please help me !!!!!
  13. Φίλε κάνε κατι που θα σου πω θα με διευκολύνει πάρα πολυ....Στείλε μου αν μπορεισ ένα κομματι που σου δείχνει κανονικά τα ελληνικά ονόματα!!!! e-mail: vasilism13@yahoo.com και κατι ακόμα πολύ σημαντικό...Τα ονόματα των τραγουδιών έχω καταφέρει να τα εμφανίζω με ελληνικούς χαρακτήρες.Σε εκείνο που κολλάω είναι το όνομα του καλλιτέχνη και του album.Εσένα στα εμφανίζει όλα με ελληνικά.Στείλε μου αν μπορείς ένα τέτοιο κομμάτι.
  14. Λοιπόν παιδιά σκέφτηκα πολύ απλά σχετικά με αυτό.από τη στιγμή που το κινητό έχει προεγκεταστημμένα mp3 τα πέρασα μέσω της playlist να δω άμα θα εμφανίζει με ελληνικούς χαρακτήρες <<Αγνωστος Καλλιτέχνης>> ή <<Άγνωστο αλμπουμ>> και τελικά στον ήχο "greeting" έχει με ελληνικά γράμματα: Αγνωστος Καλλιτέχνης--->Άγνωστο αλμπουμ---->greeting!! Άρα ο player υποστιρίζει την ελληνική γραφή σίγουρα!!!! όπως είχα σκεφτεί φτέει ο idatg.....αυριο πιστεύω θα έχω βρεί την λύση!!!!
  15. Και εγώ πιστεύω ότι η διαφορά είναι πολύ φανερή ανάμεσα στα 96 και 128. Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά και στην ένταση.....
×
×
  • Create New...