Jump to content

Furiosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Furiosa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Furiosa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η λογική αυτό έλεγε, αλλά έτσι όπως τα λέει το 1330 δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το πακέτο με τα 400' και 200mb απ'οσο γνωρίζω, είναι ένα παλιό πακέτο που υπήρχε και έχει καταργηθεί τώρα, αλλά όσοι είχαν κάνει αυτόματη εγγραφή τότε εξακολουθούν να το έχουν.
  2. Καλησπέρα μια ερώτηση για πακέτα κοσμοκάρτας Αν κάποιος έχει ένα πακέτο κοσμοκάρτα, που ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που βάζει κάρτα (πχ το 400 λεπτά και 200 MB), και το πακέτο τελειώσει, αν θελήσει να επιλέξει ένα άλλο πακέτο πχ το 300 λεπτά και 500 MB για ένα μήνα, αυτό θα αρχίσει να ενεργοποιείται αυτόματα μετά ή μπορεί να το επιλέξει μόνο μια φορά? Οι επιλογές στις ηχογραφημένες οδηγίες του 1330 δεν είναι πολύ σαφείς (ή τουλάχιστον εγώ δεν έβγαλα άκρη :wacko: )
  3. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω ξανά αφού αδειάσω εντελώς τη συσκευή, αν και σύντομα θα προορίζεται για δευτερεύουσα χρήση. Απλά είχα την απορία γιατί δεν είχα βρει κάπου αναφορά σε παρεμφερές bug σε άλλη περίπτωση.
  4. Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και κάπου 3,5 χρόνια και από την αρχή αντιμετώπιζα ένα περίεργο bug στον browser του. Δεν επισύναπτε εύκολα τα αρχεία και τις φωτογραφίες (πχ επισυναπτόμενα σε e-mail, σε fb κτλ). Όταν δοκίμαζα να ανεβάσω κάποιο αρχείο, με πέταγε έξω (όχι από τον browser) αλλά στην προηγούμενη σελίδα χωρίς να έχει ανεβάσει το αρχείο. Στις αρχές μετά την 5η - 6η προσπάθεια τα ανέβαζε, αλλά τώρα το τελευταίο διάστημα, δεν το κάνει με τίποτα. Έχω δοκιμάσει άπειρους browser (και τον chrome) αλλά τίποτα. Επίσης εγκατέστησα και διαφορετικούς file managers για την επιλογή των αρχείων, αλλά ούτε αυτό βοήθησε. Έχω κάνει ενημέρωση λογισμικού και βγάζει ότι είναι ενημερωμένο. Καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσε να είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν μπορώ να κάνω κάτι?
×
×
  • Create New...