Jump to content

nikos2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos2004

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα είχα διαβάσει αυτά και στο forum και στο site της ΕΕΤΤ αλλά είχα την εντύπωση ότι προϋπέθεταν να έχει κάνει κάποιος την αίτηση. Και αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Ότι δε μου έπαιρναν την αίτηση. Με τα χίλια ζόρια μου πήραν αίτημα φορητότητας στο κατάστημα του mall. Θα κάνω όπως μου είπες για τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ!
  2. Είχα συμβόλαιο cosmote και όταν έληξε κράτησα τον αριθμό και το έκανα cosmoκάρτα. Με έκπληξη διαπίστωσα την πρώτη φορά που ταξίδεψα εκτός Ελλάδας με cosmoκάρτα ότι η πλατφόρμα της καρτοκινητής της cosmote δεν υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης στο raoming. Έτσι όταν κάτοχος καρτοκινητού cosmote είναι εκτός Ελλάδας σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις βλέπει απόκρυψη και αν δε θέλει να χάσει κάποια κλήση πρέπει να τις απαντά όλες και να χρεώνεται.... Έτσι αποφάσισα να κάνω φορητότητα σε cu γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό την αναγνώριση κλήσης εκτός Ελλάδας. Από το Γενάρη έχω επισκεφτεί 4 διαφορετικά καταστήματα vodafone, στα 2 από αυτά έχω πάει τουλάχιστον από 4 φορές, και μου λένε ότι έχουν "κάποιο πρόβλημα" και δε παίρνουν αιτήσεις φορητότητας για καρτοκινητό παρά μόνο για συμβόλαιο. Όταν ρωτάω αν έχουν κάποια εκτίμηση για το πότε θα λυθεί μου λένε ότι δε ξέρουν. Τι στο καλό συμβαίνει; Ξέρει κανείς τι πρόβλημα είναι αυτό που δε λύνεται και δέχονται μόνο φορητότητα για συμβόλαιο;;;
  3. Μόνο που μας ταλαιπωρούν. Αντε πάρε κάρτα wind, άλλαζε κάρτες και γύρνα με 2-3 τηλέφωνα πάνω σου. Ένα για το internet, ένα για να μιλάς με οικογένεια, φίλους, ένα της δουλειάς κλπ κλπ κλπ...
  4. εμένα πάλι ενώ στο n95 με opera τα site φορτώνουν κανονικά στο pc μέσω firefox δε φορτώνουν σωστά οι σελίδες. Μάλλον στα css είναι το πρόβλημα μιας και μου εμφανίζονται με μια default γραμματοσειρά και τις εικόνες χύμα, ούτε πλαίσια, ούτε χρώματα. Έχετε καμια ιδέα για να λυθεί αυτό? Είναι πολύ ενοχλητικό. και σε opera από pc δε κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?
  5. Αυτό είναι για συσκευή symbian, έτσι δεν είναι. Εγώ θέλω για το mapsource στο pc.
  6. Ψάχνω τον χάρτη Autodrive Hellas 1.25 στα ελληνικά για Map Source (PC) αλλά το link στην πρώτη σελίδα δε παίζει. Έχουν κατέβει από rapidshare. Υπάρχει άλλο link????
  7. Ίσως είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου πώς γίνεται???
  8. Το πήρα κι εγώ. Απλά καταπληκτικό!!! Αλλά θέλω μερικές πληροφορίες. Που βρίσκω θέματα και τις εφαρμογές που βγάζουν σε full screen τη φωτό αυτού που σε καλεί και το wallpaper.
  9. Έχει έρθει. Το είδα στο Πλαίσιο. Πολύ προσεγμένη κατασκευή. Μ'άρεσε. Μάλλον θα το χτυπήσω...
  10. Ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι με τη γκόμενα που ουρλιάζει??? (ποιος ξερει τι της κάνουν:X) :rolleyes: Παίζει πολύ τώρα τελευταία.
  11. Φοβερός!!! ΤΗΝΧ! :) Και να φανταστείς ότι τοέψαχνα ενώ το είχα... :D
  12. Παιδιά μια ερώτηση-αναζήτηση. Το καλοκαίρι στη Μυτιλήνη άκουγα σ'ένα clubάκι (στο faces γι όσους γνωρίζουν) ένα τραγούδι που φαινόταν σα remix από παλιό τραγούδι και ένα απόσπασμα που θυμάμαι από τους στίχους είναι: "δε αντέχω άλλο πιά να σε βλέπω να λιώνεις" είχε γρήγορο ρυθμό και το έπαιζε ανελλειπώς κάθε βράδυ. Νόμιζα ότι ήταν του Μολτσίδη (έχει κάνει κάτι τέτοια) αλλά έχω φάει τον κόσμο και δε το βρίσκω. Καμιά ιδέα???? Thnx! :D
  13. Αυτό το είχα κι εγώ υπόψη μου. :p Απλώς ρώτησα για καινούριο. Θα παραγγείλω από http://www.cnn.cn . Μόνο $2 το έχει.
  14. Έχω το Κ700 εδώ και 2-3 μήνες και πριν από μερικές μέρες μου ξεκόλησε το αυτοκόλλητο quickshare. Αφήστε που είχε γίνει και χάλια ειδικά στις γωνίες του (είχε γίνει πιο σκούρο)... Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ καινούριο στην Αθήνα? Λέτε αν πάω σε service center να μου το αλλάξουν ή θα μου κολλήσουν το παλιό??? Έχω βρει και στο http://www.cnn.cn
  15. Παιδιά μήπως ξέρετε τον τίτλο από εκείνο το τραγούδι που μοιάζει με ινδικό ή αραβικό και παίζει πολύ τώρα τελευταία σε club και ραδιόφωνα?
×
×
  • Create New...