Jump to content

Pan0s1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pan0s1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Pan0s1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ έκανα αίτημα. Πήρα το αυτοκίνητο σήμερα και είχε κίνηση 200 μέτρα απ το σπίτι μου από σκουπιδιάρικο :cry:
  2. Καλησπέρα, Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν, έσκασε για 3η φορά η σαμπρέλα. Έχω ήδη παραγγείλει από ebay αλλά αργεί ακόμα.. Έχεις κανείς σας έξτρα σαμπρέλα για πώληση; Εννοείται μόλις λάβω τις νεες θα την επιστρέψω (έχω παραγγείλει 4) Ευχαριστώ!
  3. Ούτε που θέλω να φανταστώ πόσο δύσκολη θα ναι η αλλαγή μπροστινής σαμπρέλας, έχω δει ότι το καλώδιο δεν αφαιρείται..Και γω στο τέλος με πιστολάκι μαλάκωσα το λάστιχο. Όσο για σαμπρέλα, ειχα ρωτήσει παλιότερα στο Γατσούλη στην Αγία Παρασκευή και ο τεχνικός εκεί μου είπε ότι δεν μπορούν να βρουν σε κανέναν προμηθευτή τους
  4. Καλησπέρα, Βρήκα το φόρουμ ψάχνοντας πληροφορίες για το scooter. Είμαι κάτοχος του εδώ και 5 μήνες σχεδόν, έχοντας κάνει ήδη 400χλμ.. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για τη μετάβαση και επιστροφή στη δουλειά μέσω προαστιακού. Για μένα είναι η ιδανική επιλογή καθότι κάνω περίπου 3+3χλμ από/προς τους σταθμούς του προαστιακού, σε δρόμους και ποδηλατόδρομους με μικρή κλίση. Το αγόρασα καθαρά ως εναλλακτική του αυτοκινήτου και έχω αποσβέσει ήδη το 65% της αξίας αγοράς του..Σε σχέση με ποδήλατο έχει τα εξής δύο μεγάλα πλεονεκτήματα: 1) δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου τους επιβάτες του τρένου ακόμα και στις 8 το πρωί που η κίνηση είναι μεγάλη (δεν το διπλώνω και έχω βρει συγκεκριμένες θέσεις που του ακουμπάω) 2) φτάνω στη δουλειά μου χωρίς να είμαι ιδρωμένος. Η μέγιστη αυτονομία που έχω δει (είμαι 78κιλά) στο normal mode είναι 19χλμ και η μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα. Με eco mode έχει αυτονομία πάνω από 25χλμ, αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθότι είναι βαρετό στις ευθείες με μικρότερη ταχύτητα. Σε μέρες με βροχή ή σε περίπτωση ζημιάς, άνετα σε εξυπηρετεί κάποιος συνάδελφος καθότι διπλωμένο χωράει σε όλα τα πορτ-παγκάζ. Πάμε στα μειονεκτήματα. Ο τζόγος στο λαιμό του τιμονιού που ήδη αναφέρθηκε, υπάρχει βγάζοντας το από το..κουτί. Προσωπικά δεν με ενοχλεί και δεν έχω κάνει κάτι για αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα όμως, είναι οι σαμπρέλες και τα λάστιχα...Η πρώτη σκασμένη σαμπρέλα (η πίσω) συνέβη μετά από 360χλμ χρήσης, το θεωρώ αποδεκτό για τη χρήση που κάνω. Η δεύτερη (ξανά η πίσω) συνέβη μετά από 380χλμ χρήσης και έφταιγα εγώ διότι έλεγξα το λάστιχο μόνο από την έξω πλευρά για ακίδες και όχι από μέσα (βρήκα μεταλλική ακίδα στη μέσα πλερά-σημειωτέον το slime που είχα και στις δύο περιπτώσεις δεν δούλεψε, ίσα ίσα μου γέμισε τη ζάντα υγρό). Νομίζω δεν έχω δυσκολευτεί περισσότερο στη ζωή μου για να επιδιορθώσω κάτι..Το να βγει, αλλά κυρίως να ξαναμπεί το λάστιχο στη μικρή ζαντούλα 8 ιντσών είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, τουλάχιστον με τα πλαστικά εργαλειάκια ποδηλάτου που έχω. Μου πήρε 3 ώρες και τις δύο φορές.. Η ερώτηση λοιπόν, πριν παραγγείλω από το ebay, είναι αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω σαμπρέλες στην εγχώρια ή έστω ευρωπαϊκή αγορά. Η ίδια η Xiaomi, μέσω της Infoquest δεν πουλάει ανταλλακτικά μεμονωμένα και το τεχνικό τμήμα μου ζήτησε να το πάω από εκεί για επισκευή (δεν το έκανα, οπότε δεν ξέρω πόσο στοιχίζει και αν όντως το κάνουν) Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...