Jump to content

Ellhvas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ellhvas

  1. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Το μονο, σχετικά παρομοιο, είναι οτι οταν είμαι συνδεδεμενος με δεδομενα και με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και μιλάω, οταν τελειώνω την κλήση, απο εκει που επιανα 4G πέφτει στο Ε ή στο Η.. Για να επανελθει, χρειάζεται μια απλη επανεκκίνηση.
  2. Κι εγω για εκεί οδευω, μήπως και βελτιωθεί κάτι, αλλά αμφιβαλλω..
  3. Με ταβανι τα 150 ευρώ και, απ οτι καταλαβα, και με καλη μπαταρία, θα σου πρότεινα το Vernee X. Πάει στα 140 ευρω απο AliExpress και καπου στα 150 από Banggood. 6" οθόνη στα 1080p, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό με δυνατότητα επέκτασης, 6.200mAh μπαταρία (κάπου 11 ώρες Screen On Time) , 8πυρηνος Helio P23 που είναι καλύτερος απο τον Helio P25 και σχεδόν εφαμιλλος με τον Snapdragon 625, διπλή κάμερα πίσω και διπλή κάμερα μπροστά. Σε αυτά τα χρήματα προσφέρει πολλά το συγκεκριμένο. Χωρίς να παρεξηγηθώ, δεν ειμαι κάτοχος του συγκεκριμένου, απλα στο προτείνω γιατί βάση τιμής και χαρακτηριστικων παρααξιζει τα λεφτά του.
  4. Κι εμενα το κινητο παει σφαίρα, ειδικά από τη στιγμή που είχε πάρει το MIUI 9, δεν κολλαει πουθενά και γενικά δε με έχει απογοητευσει καθόλου. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Απλά όντως, η μπαταρία του είναι τραγική και θέλει φόρτιση στα μισά της μέρας και ξανά το βράδυ (πάλι καλά που το Quick Charge δουλεύει ρολόι). Αλλά όταν βλέπω 3 ώρες SOT με 4G, απλό σερφαρισμα και αυτοματη φωτεινότητα, με χαλάει..
  5. Καλησπέρα σας. Κάτοχος της συσκευής εδώ και περίπου 1 χρονο και με περασμενη πρόσφατα την ενημέρωση για το MIUI 9.5.2.0. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι μέγιστο SOT (Screen On Time) 3 ώρες.. Οταν είχα αγοράσει το κινητό εβγαζα καπου στις 6 ώρες.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί;
×
×
  • Create New...