Jump to content

laenakor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About laenakor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

laenakor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα χρειαστεί να τσουγκρίσουμε το αυγό μας... από απόσταση ;) Για όσες και όσους έμειναν μόνοι τους ή είναι μακριά από οικογένεια και φίλους... Challenge όποιον θέλεις, όπου και αν βρίσκεται και δείξε του ότι το δικό σου αυγό είναι το καλύτερο! :cool::p Μάθε περισσότερα εδώ και κατέβασέ την από εδώ!
  2. Για όποια/ον έμεινε μόνη/ος σπίτι και δε τσούγκρισε το αυγό του αυτό το Πάσχα :p . Ένα απλό fun app που έφτιαξα για να περάσει η ώρα στο σπίτι :D Μπορείτε να κατεβάσετε το tsougra-to app από εδώ! και να κάνετε challenge οποιον θέλετε ;) Μπορείς να βρείς και τις υπόλοιπες εφαρμογές μου εδώ.
  3. Πλέον μέσα από την Yapú μπορείς να πας κατευθείαν στις αγαπημένες σου delivery επιλογές (efood, deliveras, delivery.gr, oreksi.gr στην Ελλάδα και foody για Κύπρο) Κατέβασε τη νέα έκδοση από εδώ! Μπορείς να βρείς και τις υπόλοιπες εφαρμογές μου εδώ.
  4. Μετά την τεράστια επιτυχία (όπως βλέπετε και απο τα παραπάνω σχόλια των χρηστών :rotfl:) της 1ης εφαρμογής για το "Μετρό Θεσσαλονίκης" και μετά τα τελευταία γεγονότα βγήκε και 2η εφαρμογή για αυτό: Metro Salonika(MS) Paint! Το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι έμπνευση.. Εμπνεύσου κι εσύ και γράψε το μήνυμά σου ή δείξε το ταλέντο σου στην ζωγραφική πάνω στον κατάλληλο καμβά. Δοκίμασέ την από εδώ και κάνε share τα έργα σου. Για τις υπόλοιπες εφαρμογές μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://appakia.com/gr
  5. Για πού λες και σήμερα; Δε ξέρεις;; Η Yapú θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις (ή και να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με την παρέα σου ;) ) Κατέβασε τη νέα έκδοση από εδώ! Μπορείς να βρεις και τις υπόλοιπες εφαρμογές μου εδώ.
  6. Η Yapú είναι πλέον δωρεάν! - Πάμε για μπέργκερ ή πίτσα; - Μπύρες ή καφεδάκι; - Τι να παραγγείλω σήμερα; Αν βρίσκεσαι συχνά σε τέτοια διλήμματα τότε ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει η Yapú. :D;) Επιπλέον: • Προστέθηκε η επιλογή ντελίβερι • Πλέον μπορείς να διαλέξεις εσύ τις επιλογές που θα εμφανίζονται στον τροχό • και πολλά ακόμα ;) -- Αν σας αρέσει η ιδέα τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή από εδώ Οποιαδήποτε πρόταση για βελτίωση της εφαρμογής είναι ευπρόσδεκτη :)
  7. Μετά τα καλά νέα για τη συμπρωτεύουσα αποφάσισα να είμαι μπροστά και να βγάλω την 1η εφαρμογή για το μετρό Θεσσαλονίκης, για να συνοδεύει και να διευκολύνει τις μετακινήσεις μας με αυτό. Απολαύστε την από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thes.metroll&hl=el
  8. Τα promo codes τελείωσαν (χαίρομαι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον:bow: ). Η εφαρμογή παρ' όλα αυτά θα είναι σε προσφορά για 2 μέρες ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται :D Κατεβάστε την από εδώ.
  9. Χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα :) . Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή είναι ήδη σε προσφορά και θα συνεχίσει να είναι για κάποιες μέρες ακόμα. Μπορεί πάντα κάποιος να αγοράσει την εφαρμογή και σε περίπτωση που δεν του αρέσει να την "επιστρέψει".. Αν και ελπίζω να σας αρέσει.. :cool: ;) μιας και έχω αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια για να υλοποιήσω την ιδέα, να κάνω την εφαργμογή εύχρηστη και απλή για να βγεί ένα ωραίο αποτέλεσμα (χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις). Παρ' όλα αυτά έχω κάποια promo codes να διαθέσω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. (mol σου έστειλα και εσένα έναν)
  10. Πόσες φορές σου έχει τύχει να μη μπορείς να αποφασίσεις που να πας για φαί ή για ποτό; Εάν έχεις κουραστεί να διαφωνείς με την παρέα σου για αυτό, τότε άφησε την Yapu να αποφασίσει για εσάς ;) Η Yapu βρίσκει κοντινά εστιατόρια, καφέ ή μπαρ και σου δίνει την δυνατότητα να τα φιλτράρεις με βάση την απόσταση, την βαθμολογία, την τιμή, τη διαθεσιμότητα και την κουζίνα. Δεν είστε σίγουροι τι να φάτε ή να πιείτε; Άλλαξε mode και άσε και πάλι την Yapu να επιλέξει ανάμεσα σε μια ποικιλία από γεύματα ή ποτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τις προτιμήσεις σου και να γυρίσεις τον τροχό. Τόσο απλό :cool: -- Αν σας αρέσει η ιδέα τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα μου εφαρμογή από εδώ Οποιαδήποτε πρόταση για βελτίωση της εφαρμογής είναι ευπρόσδεκτη :)
  11. Στην τελευταία έκδοση η Dancemeter μπορεί πλέον και μετράει: • τις θερμίδες που καις ενώ χορεύεις • το χρόνο που χορεύεις Special gift mode Μιας και η περίοδος του καρναβαλιού για το 2018 έφτασε η Dancemeter έχει δώρο και ένα επιπλέον mode για τους χρήστες που αγαπούν τις απόκριες και τον χορό αρκεί ξεκλειδώσουν το ’Carnival mode’ της εφαρμογής! Δοκιμάστε την εδώ!
  12. Φρέσκια ελληνική εφαρμογή :D Αγαπάς τον χορό; Θες να διοργανώσεις ένα πάρτι ή ακόμα και να πας σε ένα; Αν ναι ή αν απλά είσαι περίεργος/η να δεις τι ακριβώς είναι τότε βρες την εδώ.. αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι για σένα :) Πρόκειται για μια ιδέα/εφαρμογή η οποία είναι ακόμη νέα. Σχέδια υπάρχουν ήδη αρκετά και θα δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε νέες λειτουργίες, αλλά θα ήταν χαρά μας να την δοκιμάσετε και να δώσετε και εσείς το δικό σας feedback αν θέλετε. Social Media Facebook Instagram Twitter Κατεβάστε την από εδώ!
×
×
  • Create New...