Jump to content

fotispigi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    821
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fotispigi

  1. Τότε ας περιμένουμε!! Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από το Νοέμβριο! Χαχα! Τέτοιο στήσιμο σε ροκ είχα να το κανω πολύ καιρό!
  2. Cris έχει βγει αυτή εδώ η aosip, την κάνουμε update η δεν έχει καμία σχέση με τη δικιά σου; https://drive.google.com/uc?id=12_FdO9JPXFzoOQmbprD5j2NSSTd428gR&export=download
  3. Βρε τι μας κάνεις Δευτεριατικαααα Περιμένοντας το συνάδελφο να πάω για δουλειά, φλασαρω απο twrp μέσα στο δρόμο!!! Χαχαχαχα cris, το ευχαριστώ είναι λίγο!!!
  4. Κάτι παίζει στην τελευταία Αοsip με το Google backup, το κάνει και σε άλλους η μόνο σε μένα που το έχω τρελάνει στο dirt flash! Χαχα!!!
  5. οντως τα σπαει η καμερα!! :up: cris, το faceunlock δεν εχει μπει ακομα σε Q?
  6. Την πέρασα dirt και όλα τέλεια!!! Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από τον Οκτώβριο! Χαχα!! Ευχαριστούμε πολύ cris!!!!!
  7. Παιδιά για το νέο κερνελ κάνετε απλά ένα φλας από twrp. Όσο για το backup του άλλου, μπορείτε να το πάρετε μέσα από το zip της rom είναι το boot.img Πάντως από χτες που έχω τον καινούργιο, σκοτώνει!! Thanks cris!
  8. Εδώ είμαστε, βέβαια το έχω χιλιοφορτωμενο το κινητό και είναι dirt εγκατάσταση, μου είναι μια ώρα παραπάνω σοτ απ'ο,τι είχα.
  9. δουλευουν ολα κομπλε!! τωρα για τα gapps αν φανει κατι με τον καιρο, θα την περασω καθαρη! ως τωρα δεν μου εχει κανει το παραμικρο.. :up::up:
  10. Wipe cache and davlik και cache και τη βάζεις, εμένα τρέχει χωρίς προβλήματα! Cris ευχαριστούμε πολύ!!!!!
  11. χρονια πολλα και χαρουμενα σε ολους! ιδικα στους εορταζοντες και ιδιαιτερα στο boss Cris! επι τη ευκαιρια.... Νew AospExtended v7.0-x2 20191225 0446 ALPHA
  12. Cris πως είναι; Να την περάσουμε η θα έχουμε κάνα mix update AOSiP; :P
  13. Τέλεια! Το έκανα και δούλεψε μια χαρά!! Thankss!
  14. Μιλάτε για android Q;; Κάπου το έχασα!
  15. τι εγινε ρε παιδια? δυο μερες ειχα να μπω και βρηκα μια σελιδα rom!! cris εχεις παει σε θεικα επιπεδα στο leeco!! :thanks::thanks::thanks:
  16. wipe: cache & davlik data system cache την βαζεις χωρις gapps και εισαι ετοιμος!
  17. εξαιρετικη δουλεια cris στην AOSiP 22/11!! δουλευει αψογα η ασυρματη οθονη, το hotspot, η γραμματοσειρες και τα χρωματα. :yahoo: :up: οσο για το λειτουργικο, τσουλαει νερακι!!
  18. Να μη τη βάλουμε ακόμα δηλαδή; Σε σχέση με την AOSIP;
  19. Ωωωω!! Ευχάριστη έκπληξη! Να περνάς από εδώ να σε βλέπουμε bro!
  20. Ναι ειναι καλύτερη η καινούργια. Κάνε πρώτα απεγκατασταση την παλιά και μετά βάζεις τη νέα, είναι απλό apk. Όσο για το f2fs, πήγαινε TWRP/ wipe/ advance wipe/τικαρεις τα data/ change file και βλέπεις αν τα αρχεία είναι f2fs η ext4 Το ίδιο κάνεις και στην cache.
  21. Περίεργο, εγώ και στο δικό μου και σου κουμπάρου μου, έχω αλλάξει τα πάντα από εικονίδια, γραμματοσειρές και χρώματα και δεν έχει μαυρίσει τίποτα...
×
×
  • Create New...