Jump to content

JohnMoura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JohnMoura

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

JohnMoura's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα σας..να σας πω και εγω την πρωτη μου εμπειρια απο Αμερικη! εστειλε ενας φιλος μου ενα κινητο απο Αμερικη με δηλωμενη αξια 40 δολαρια και ουτε αποδειξη ουτε τπτ!στο τελωνειο μου ειπαν οτι θα πληρωσω αυτο που γραφει πανω μου ειπε 62 δολαρια +φπα 12 ευρω +15 τελη εκτελωνισμου προχωρησε η διαδικασια εφτασε θεσσαλονικη και το περιμενω Ναουσα..σημερα το πρωι με παιρνει ενας τηλεφωνο Κριαρας Ζαχαροπλαστειο απο Βεροια και μου λεει εχω ενα δεμα σου απο τα ΕΛΤΑ σημερα τα ξημερωματα εδω στα φαναρια τους επεσαν τα δεματα απο το βανακι παιρνω λεει ολους εναν εναν να ερθουν να τα παρουν γτ δν βγαζω ακρη με τα ΕΛΤΑ πηγα να το παρω χαρουμενος και οτι δεν θα πληρωσω το ποσο τον περιπου 80 ευρω και μια αλλη κυρια που επεσε το δεμα της εκανε καταγγελια και λεει γτ να κανω 30 χιλιομετρα να ερθω να το παρω και πηγε ο υπαλληλος του ΕΛΤΑ και τα πηρε..πηγα στα ΕΛΤΑ στην βεροια και μου λεει οτι πρεπει να παει στην ΝΑΟΥΣΑ για να τ παρεις και τωρα θα πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα λογικα για να δω αν ειναι ενταξει και δεν εχει σπασει και να πληρωσω για να το παρω!!αυτη ηταν η πρωτη μου εμπειρια και δεν νομιζω να το ξανα κανω!
  2. Περιμένω με email την απάντηση τους!!σε ευχαριστώ
  3. Το παιδί που μου το έστειλε ειπε ότι το δήλωσε 40$ μεταχειρισμένο..
  4. Το Τελωνείο δεν δέχεται την εισαγωγή αγαθών άνευ αξίας ή/και με τον χαρακτηρισμό δώρου/gift, θα πρέπει να μας προσκομίσετε εσείς ή ο αποστολέας αποδεικτικά αγοράς του περιεχομένου. Θα αναμένουμε τα συγκεκριμένα αποδεικτικά για να μπορέσει να προχωρήσει ο εκτελωνισμός του δέματος και να το παραλάβετε, ή αν μας το δηλώσετε, μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία εκτελωνισμού στην μεικτή αξία που συνοδεύει το δέμα σας όπου θα λογιστούν οι αντίστοιχοι φόροι, τυχόν δασμοί και τέλη εκτελωνισμού. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία. Καλημέρα παιδιά τους έστειλα email και μου στέλνει αυτό..τι εννοεί ή αν μας δηλώσετε μπορεί να προχωρήσει η αξία ξέρει κανείς ?
  5. μου εδωσαν να στειλω e-mail στο geta@elta-net.gr και να τους πω οτι δν εχω αποδειξη..μου εδωσαν και τηλ αλλα μου ειπαν οτι δεν το σηκωνουν και ετσι εγινε χτυπαει και το κλεινουν!!σε ευχαριστω!
  6. 3/1/2018, 00:08:07 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 2/1/2018, 00:17:30 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 2/1/2018, 11:03:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27/12/2017, 21:32:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22/12/2017, 18:55:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 22/12/2017, 06:48:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 21/12/2017, 17:07:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ καλημέρα παιδιά σήμερα μου γράφει αυτο..το θέμα ειναι ομως οτι το εστειλε ενας φιλος απο Αμερικη και δν εχω ουτε αποδειξη ουτε τιποτα..και ουτε και εκεινος..!!τι θα γινει ξερει κανεις? σας ευχαριστω!
×
×
  • Create New...