Jump to content

nsiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nsiannis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να σου πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι στην 3.09 έχουν ξεκλειδώσει τον kernel. Μέχρι πρόσφατα, ό,τι αλλαγή έκανες στις ρυθμίσεις των συχνοτήτων ή στον governor (μόνο στον hotplug, σε αυτόν επιτρέπει αλλαγές), δεν εφαρμόζονταν μετά από reboot. Γι'αυτό και είχε αξία ο ξεκλείδωτος kernel του arcatarc, γιατί διατηρούσε όλες τις ρυθμίσεις κανονικά. Στο thread του EmUI, ένας χρήστης (eryen) έχει ποστάρει ρυθμίσεις για τον hotplug, ώστε να λειτουργεί με τον τρόπο που περιέγραψα προηγουμένως. Τις ρυθμίσεις τις κάνει με το πρόγραμμα "kernel tweaker", για το οποίο έχει link στο 1ο post της σελίδας. Παρακάτω έχει εικόνες με τις τιμές που έβαλε στις ρυθμίσεις του governor. Προφανώς το παληκάρι το έχει ψάξει πολύ το θέμα, εγώ πάλι όχι :p , απλά αντιγράφω. Γενικά, στο thread του EmUI, από την σελίδα 33 εώς περίπου την 50, αναφέρονται στο θέμα του governor και της μπαταρίας.
  2. Δύο πολύ καλές Roms υπάρχουν στο XDA, από τον Arcatarc: 1) MIUI v6 :MIUI 2) EMUI 3 (Huawei Port) : EMUI 3 Καί τα δυο είναι βασισμένα στην έκδοση 3.09, αλλά πολύ καλύτερα σαν user experience. Προσωπικά χρησιμοποιώ το MIUI, μόνο λόγω καλύτερης συμπεριφοράς της μπαταρίας (αδειάζει πολύ πιο προοδευτικά μετά το 30%), αλλά το EMUI μου φάνηκε πιο εύχρηστο σε κάποιες μικρολεπτομέρειες. Υπάρχει επίσης σε ένα από τα 2 threads και ένας ξεκλείδωτος kernel στα 1,7 Ghz (τον φοράει by default το MIUI), ο οποίος δέχεται πείραγμα των ρυθμίσεων του governor, ώστε να μην ζεσταίνεται εύκολα το κινητό. Ουσιαστικά, το Zero ζεσταίνεται γιατί είναι ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί άμεσα ΚΑΙ τους 8 πυρήνες στα 2 Ghz, μόλις ανοιχθεί κάποια εφαρμογή και το "ζορίσει" λίγο. Με ρύθμιση του governor, μπορεί να ορισθεί να χρησιμοποιεί πολύ πιο σταδιακά την ισχύ του, ώστε να ζεσταίνεται μόνο κάτω από πολύ απαιτητική χρήση.
  3. Καλή τύχη σε όλους (αλλά καλύτερη σε μένα!) . Πέρα από καφρίλες, κάποιος θα γίνει πολύ ευτυχισμένος στις 26/01 (και δεν αναφέρομαι στις εκλογές)
  4. Προς m_d_5: Το τραγούδι που ψάχνεις είναι των Disturbed και λέγεται "Down with the Sickness".
×
×
  • Create New...