Jump to content

alfa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.222
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by alfa

  1. Άντε γιατί πολύ έμεινα με το τίμιο S21+, καιρός για SD αν και ποτέ δεν είχα θέμα με τον Exynos, όσα και αν ακούγονται.

    Όσο για το Ultra μπορεί να είναι θηρίο αλλά προτιμώ κάτι πιο μαζεμένο.

    • Like 1
  2. Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ταμπλετ, θα ήθελα να μου πείτε αναβαθμίσεις μέχρι πότε θα πάρει?  Ειδικά οι ενημερώσεις ασφαλείας...

    Ευχαριστώ. 

  3. On 31/3/2022 at 3:57 ΠΜ, Dimitris_w said:

    Ναι δεν ήξερα . Αλλά να σε ρωτήσω εσυ για κάθε τι που δεν ξέρεις σε Ειρωνεύονται..;;; Όμορφο Ε ;; Μπράβο σου !!! Κάτι έκανες τώρα !!! 
    Εσύ που έσκασες  τόσα λεφτά για ένα κινητό που είναι ίδιο με το περσινό και η εταιρεία σου προκαλεί  τεχνητό throttling σου άρεσε; Μάλλον όχι ..!!! Τι να κάνω εγώ κα γελάω μαζί σου η να σε κοροϊδεύω !!;; Η άγνοια για κάτι δεν είναι τόσο κακό όσο το να ειρωνεύεσαι κάποιον !!!

    Λεβέντη μου το ποστ μου ΔΕΝ ήταν ειρωνικό, μάλλον δεν κατάλαβες...

    απλά ήθελα να τονίσω (και το εννοώ αυτό) ότι όταν παίρνουμε μια συσκευή και ειδικά αυτής της κατηγορίας, τα αυτονόητα που έχουν ΟΛΑ τα Android καλό είναι να τα γνωρίζουμε, είναι σαν να αγοράζεις Porsche  χωρίς δίπλωμα.

    Σαφώς θα μπορούσα να σου δώσω απλά την απάντηση, αν εσύ δεν ξεκινούσες να θάβεις τη Samsung που και καλά σε ένα τόσο ακριβό κινητό δεν έχει ούτε την ελάχιστη ασφάλεια (διάβασε το αρχικό σου ποστ και μετά τα λέμε)

     

    ΥΓ. Δεν κατάλαβα τι εννοείς για τη συσκευή μου και ποια φαντάζεσαι ότι έχω, αλλά για να σου φύγει η απορία, έχω το S 21+  και είμαι 100% ευχαριστημένος... Αυτό το θέμα το διαβάζω για ενημέρωση και μόνο γτ Ίσως το καλοκαίρι, το αργότερο Σεπτέμβριο θα είμαι σε δίλημμα, S22 Ultra ή S21 Ultra.

    Αυτά και καλή σου συνέχεια, ελπίζω να το χαρείς το κινητό σου που είναι όντως πολύ καλό και να μην κατηγορείς τον κατασκευαστή για πράγματα που δεν ξέρεις.

    • Like 4
  4. On 6/3/2022 at 8:45 ΠΜ, Dimitris_w said:

    Διαμάντι από τα Lidl το s22 Ultra !!! Προσοχή 

    Στην υποτιθέμενη ασφάλεια !!

    https://youtube.com/shorts/GI2VsDQawLs?feature=share

    https://youtube.com/shorts/bjdXEa-D7io?feature=share

    Post από τα Lidl, είπα να μην απαντήσω αλλά δεν άντεξα... ρε φίλε έχεις ενεργοποιημένο το Smartlock, μάλλον δεν ξέρεις τι είναι Αυτό.

    • Haha 3
  5. 1 ώρα πριν, ilka71 said:

    υπάρχει τρόπος /εφαρμογή που θέλω σε μια στήλη να γράψω τι έχω να πληρώσω σε στήλη
    πχ ενφια 100
    ασφάλεια 200 κλπ
    και δεξιά να έχω στήλες ανά μήνα και να κάνω τσεκ ότι πληρώνω.;

    Γιατί δεν το κάνεις με ένα εξελακι 😉

  6. On 10/2/2022 at 1:42 ΠΜ, Kanellos1978 said:

     

    οι καμερες πανω κατω ειναι ιδιες και αρκετα καλες απο το s20 και μετα.το θεμα ειναι η αυτονομια στην νεα ναυαρχιδα...το s21 plus ειναι πιο βελτιωμενο σε σχεση με  το s20 παρολαυτα η μπαταρια του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και με κανονικη χρηση βγαζει απλα μια μερα..με βαρια χρηση βγαζει μιση μερα.αν δεν υπαρξει ουσιαστικη βελτιωση στην σειρα s22 τοτε κατα την γνωμη μου δεν αξιζει η μεταβαση.   

    Δεν καταλαβαίνω το "με κανονική χρήση" αυτό είναι σχετικό και παραπλανεί ...

    Για μένα κανονική χρήση είναι, όλα (μα όλα) ανοιχτά, συνδεδεμένο με το Watch 4 Classic μόνιμα, φόρτιση στο 85%, χρήση για browsing λίγα social media  αρκετό μεσεντζερ και βαιμπερ, κλήσεις περίπου στα 30 λεπτα ντατα μόνιμα ανοιχτά 4g όχι 5g, και ο επεξεργαστής στη ρύθμιση υψηλή, κάποιες μέρες μικρή χρήση τους χάρτες και γενικά δεν προσέχω (για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια) να κάνω οικονομία στην μπαταρία. με όλα τα παραπάνω από 85% κατεβαίνει στο 20% περίπου σε 30 με 40 ώρες.

    μπορώ να πω λοιπόν ότι με κανονική χρήση και αν το φορτίζω στο 100% μπορεί να αγγίξει ή και να περάσει τις 2 μέρες.

    Με όλα αυτά θέλω να πω ότι επειδή το "κανονική χρήση" είναι σχετικό, καλό είναι να δίνουμε πληροφορίες, αλλιώς ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει και συμφωνεί ή όχι, κάτι που είναι λογικό, αυτό όμως που δεν είναι λογικό είναι να διαβάζει το μνμ κάποιος που δεν γνωρίζει, δεν έχει το κινητό και να σχηματίζει λάθος εντύπωση..

    • Like 1
  7. On 19/1/2022 at 9:39 ΜΜ, Kanellos1978 said:

    Νεα αναβαθμιση με βελτιωση εφαρμογων και  επιδιορθωση ασφαλειας ιανουαριου...

    Δεν μου ήρθε κάτι ακόμα, το δικό μου είναι από Γερμανό/Cosmote και συνήθως έρχονται οι αναβαθμίσεις άμεσα, περίεργο.

  8. On 19/1/2022 at 10:43 ΠΜ, gnkgr said:

    Ναι. Και μαλιστα δοκιμασα καρτες απο 3 τραπεζες Εθνικη, Αλφα και Πειραιως αλλα δεν δεχτηκε καμια.

    Μου εβγαζε μηνυμα να παω στην σελιδα του Samsung Pay να δω με ποιες καρτες-τραπεζες συνεργαζετε.

    Εκει ειχε και την CURVE αλλα εγω δεν εχω....

     

    Έχω το S21+ και προσπάθησα να περάσω την Curve  στο 3αρι μου που έχει Samsung pay, δεν την παίρνει την κάρτα με τίποτα, δεν δουλεύει  Ελλάδα, από την άλλη στο 4αρι που έχω, δεν βρίσκω λόγο να το ψάξω αφού με Gpay  είμαι οκ και με όλες τις κάρτες περασμένες και στο κινητό και στο ρολόι.

  9. 2 ώρες πριν, Mobileras said:

    Μεγάλο λάθος το 3λεπτο. Το κιου σταρ δίνει στα ίδια λεφτά 400' ανά δευτερόλεπτο. Ακόμα και να κόψει το μπόνους τον Φεβρουάριο, θα έχει 200' ανά δευτερόλεπτο στην ίδια τιμή. 

    Τι ακριβώς δίνει η Q? επειδή έχει ο γιος μου, δες λίγο τα πακέτα και μετά πες μου που δίνει τα ίδια ακριβώς και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

    Με 11,20 δίνει 2μιση γίγα και 700 λεπτά (ναι, ανά δευτερόλεπτο) και με 8,50 δίνει 1μιση γίγα και 400 λεπτά, πως ακριβώς είναι ίδια αυτά με 8,90 τα 10 γιγα +200 λεπτά (έστω με ελάχιστη χρέωση τα 3λεπτα)?

    Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω οπότε η το ποντάρεις εδώ ή μου το στέλνεις με ΡΜ. 😉

  10. On 8/1/2022 at 8:42 ΠΜ, costsa41 said:

    Αν έχεις κατεβάσει εφαρμογές όπως viber, samsung internet και δύο τρεις άλλες ναι είναι φυσιολογικό.

    Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Δλδ πόσο κρατάει από τα 16 γιγα το λειτουργικό? το 3αρι μου ήταν 8 γιγα και είχα τα μισά ελεύθερα, μου κάνει πραγματικά εντύπωση, ένα Fossil που είχε η γυναίκα μου δεν ήθελε τόσο χώρο για το λειτουργικό.

    Όσον αφορά τα ρολόγια της Apple ...αλήθεια, σε τι είναι καλύτερα? μετράνε πίεση? μάζα σώματος? αν αφήσεις το κινητό στο σπίτι μπορούν να σε καλούν όταν το ρολόι είναι δίκτυο Wifi? πόσο αντέχει η μπαταρία τους? αν αυτά τα κάνει τότε πάω πάσο, αν όχι τότε μάλλον κάτι μπερδεύετε μερικοί. Θα μου πείτε ότι αυτά τα κάνει το ρολόι μας αν έχεις Samsung, θα σας θυμίσω ότι τα μηλορολογια δουλεύουν μόνο με Iphone,  οπότε αν θέλεις το 100% από το ρολόι μας έχεις και τηλέφωνο της εταιρείας, διαφορετικά θα έχεις κάποιες ελλείψεις, αλλά από τη στιγμή που της Apple δουλεύουν μόνο στις δίκες της συσκευές θα κάνουμε την σύγκριση δίκαια, άρα θα δούμε το ρολόι μας με κινητό της εταιρείας. 

    Αν το δούμε έτσι (που είναι και το σωστό), μπορείτε να μου πείτε 2-3 σημεία που υπερτερούν τα ρολόγια της Apple?

    • Like 1
  11. Να σας ρωτήσω, είναι φυσιολογικό αυτό που βλέπω? ή καλά θα κάνω να κάνω ένα ρισετ, δεν έχω πέρα από μερικά Watch faces & 5-6 app's τίποτα άλλο..

    Στο 3αρι είχα περισσότερο χώρο και είχα και το Here  (τους χάρτες)

    Screenshot_20220108-022831_Galaxy Watch4 Plugin.jpg

  12. 3 ώρες πριν, Kanellos1978 said:

    Galaxy buds live...πολυ καλα σε ποιοτητα αυτονομια....αυτα εχω με  το s21 plus...επισης εχουν πολυ καλη εφαρμογη σε σχεση με τα  απλα buds και plus..

    Έχω διαβάσει, ακούσει, δει, ότι δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους αυτιών και αυτό με προβλημάτισε.

    Επίσης, λόγω του σχεδιασμού δεν κόβουν πολύ καλά τους εξωτερικούς ήχους. Νομίζω ότι τα νέα BUDS2 είναι καλύτερη επιλογή και φυσικά τα PRO είναι τα καλύτερα. Αυτά τα γράφω χωρίς να τα δοκιμάσω, απλά βλέποντας και διαβάζοντας review γιατί και εγώ στο ψάξιμο είμαι.

  13. Κάπου μπερδεύτηκα με αυτά που γράφετε, τι χρήση κάνετε

    Το έχω εδώ και ένα μήνα το κινητό, το πήρα και πέρασα κατευθείαν τη 12, με όλα ανοιχτά μόνιμα συνδεδεμένο με το Watch 3, στο αυτοκίνητο στριμηνγκ μουσική αρκετό σερφαρισμα mail και διάφορα χαζά και κάνα μισάωρο με μια ώρα χαζά παιχνίδια, μου βγάζει ένα 24ωρο με υπόλοιπο από 40 μέχρι 50%....

    χθες με 1μιση ώρα χάρτες 2 ώρες μουσική στο αυτοκίνητο και κάποιες κλήσεις και μνμτ έβγαλε το 24ωρο με υπόλοιπο 35%.

    στην αρχή που το είχα με 5g ξόδευε περίπου 10% παραπάνω, έχω δει ΣΟΤ μέχρι 7 ώρες σε 18 ώρες χρήσης.

    Μου κάνει εντύπωση με αυτά που διαβάζω.

    Να σημειώσω ότι συνήθως έχω καλό σήμα κινητής (είμαι με Cosmote) και στο γραφείο και στο σπίτι είμαι με VoWIFI

  14. Για θήκη πορτοφόλι ούτε καν λόγος, δε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να χρησιμοποιήσω...

    Έχω 3 Spigen που και αυτές χοντρές μου φαίνονται οπότε το έχω με την Καρμπον της Kalibri.

    Θα κρατούσα τη ζελατίνα όπως προτείνατε, αν δεν την είχα βγάλει για να βάλω το τζαμακι της Spigen EZ glasstr που υποτίθεται από εκεί που το αγόρασα έγραφε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα, αλλά τελικά δεν δουλεύει, έχω και το δεύτερο της συσκευασίας και θα το δοκιμάσω και αυτό αν και δεν νομίζω.

    Οπότε είμαστε στην αρχή, υπάρχει τζαμακι που ο αισθητήρας να δουλεύει; ή την πάτησα; ΓΤ ζελατίνα δεν θέλω να βάλω αφού η μόνη προστασία αφορά τις γρατζουνιές, αλλά μάλλον θα αναγκαστώ στο τέλος.

     

    ΥΓ. τελικά πέρασα το δεύτερο πριν λίγο και δουλεύει κανονικά, ακόμα και η αναγνώριση προσώπου δουλεύει κανονικά από τη στιγμή που έβγαλα τη ζελατίνα :).

     

  15. Καλησπέρα στην παρέα.

    Εδώ και 2 μέρες έχω και εγώ πλέον το 21+ και μπορώ να πω (παρά τους ενδοιασμούς μου) ότι είμαι απολυτέ ευχαριστημένος, μπαταρία (που ήταν και το θέμα μου με το OnePlus 7 pro που είχα) είναι παραπάνω από καλή με περίπου 7 ώρες SOT  σε περίπου 25 ώρες και όλα ανοιχτά και 5g.

    έχω όμως 2 ερωτήσεις.

    ένα πράγμα που με (ψιλό)ενοχλεί είναι οι ειδοποιήσεις που βγάζει στο κάτω μέρος της οθόνης για παράδειγμα όταν μια εφαρμογή έχει απεγκατασταθεί ή το πιέστε άλλη μια φορά το back για να βγείτε από την εφαρμογή, δεν ξέρω γτ και αν άλλαξα κάτι χωρίς να το καταλάβω αλλά κρατάει πολύ ώρα η εμφάνιση, Ίσως και μισό λεπτό. Αυτό αλλάζει κάπως; Γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι και θα σκάσω, δεν μπορεί να είναι έτσι ρυθμισμένο. Εντελώς πληροφοριακά το κινητό είναι με αντροιντ 12.

    Η δεύτερη  ερώτηση αφορά την προστασία οθόνης. προς το παρόν έχω τη μαμά ζελατίνα που είχε και θέλω να βάλω Τζαμάκι αλλά είχα ακούσει ότι ο αισθητήρας μετά δεν δουλεύει σωστά. Κανένα ΤΙΡ;

     

    Άκυρη η πρώτη ερώτηση, ήταν μια ρύθμιση κρυμμένη στο μενού προσβασημοτα και την άλλαξα εγώ, οπότε όλα ΟΚ

    ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  16. On 27/10/2021 at 12:41 ΜΜ, craneman400 said:

    Ανά πάσα στιγμή που θα αγοράσεις την κάρτα των 10 ευρώ, σου δίνει 10 Gb internet, 240 λεπτά ομιλίας προς όλους και 600 ή 1000 λεπτά προς Frog (δεν θυμάμαι καλά αν είναι 600 ή 1000 λεπτά).

    Και όταν το καλοκαίρι που είχε τα απεριόριστα δεδομένα, δεν με περιόριζε η αγορά της κάρτας.  

    Και κάθε ανανέωση που θα κάνεις στο κινητό σου, πάλι θα σου δίνει τις ίδιες παροχές.

    Κάρτες 6 ευρώ δεν με συμφέρει να αγοράζω.

    Να διευκρινίσω, ότι δεν κάνω καμιά διαφήμιση σε κανένα μαγαζί ούτε έχω μαγαζί δικό μου να πουλάω κάρτες. Απλά είναι λίγο ενοχλητικό να προωθούν κάποιοι συγκεκριμένο μαγαζί (για ποιο λόγο άλλωστε;;;;;;;;) γιατί απλά δεν έχουν ψαχτεί να βρουν κάτι άλλο……

    Δλδ θα έπρεπε να ψάξω να βρω κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που είμαι … να μη βρω και επειδή σε ενοχλούν οι αναφορές στο συγκεκριμένο site να μην μπορώ να μάθω την ύπαρξή του, ή ακόμα και αν το έβρισκα ψάχνοντας να μην το γράψω εδώ να το δουν και κάποιοι φίλοι που ενδιαφέρονται, επειδή εσύ ενοχλείσαι.

    Μάλλον, κάτι δεν κατάλαβες σωστά, εδώ είμαστε μια παρέα και ο καθένας βοηθάει όπως και όποτε μπορεί με νέα και με συμβουλές. Αν  κάποιος ενοχλείται από τη στιγμή που δεν παραβαίνουμε κανόνες  δε νομίζω ότι μπορεί να έχει την απαίτηση να μη γράφουμε διάφορα χρήσιμα ποστ.

    Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης θέλω απλά να καταλάβεις ότι είναι πιο κουραστικά τα μνμτ που έγραψες σαν παράπονο (να το πω ήπια) παρά αυτά που δίνουν πληροφορίες.

    ΥΓ έχεις όλα και όλα 10 ποστ και από αυτά τα μισά είναι για να μας κάνεις παρατήρηση, σκέψου το αυτό.

    • Like 3
  17. Θέλω να κατεβάσω το Samsung pay σε OnePlus αλλά στο Play μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με τη χώρα μου.

    Το κατέβασα από αλλού αλλά δεν ανοίγει.

    Υπάρχει κανένα κόλπο? Θέλω να το δουλέψω με μια Curve που έχω.

×
×
  • Create New...