Jump to content

nikos1965ny

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos1965ny

  1. εσυ εχεις δει μπαταριες να φουσκωνουν τα τελευταία 5 χρονια ? μην γράφετε κατι που ειπε καποιος καπου καποτε
  2. παιδια μια ερωτηση εχει διαφορα απο το 3 ? καμερα ? οθόνη ? εδω στην Αμερική η samsung το δίνει με ανταλλαγή το 3 και ενα s22 ultra 5g με 99 δολαρια και δωρο την θήκη
  3. εχθες το πήρα και εγω , εχω και το 9 νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καμερα και στην οθονη , ολα τα κινητα νομιζω πλεον δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα ..αλλα ετουτο εδω πεταει ...πραγματικά ..οταν το ανοιξα ειχε μπαταρια στο 70 εως το βραδυ που εκανα restore απο το 9 και το επεξεργάστηκα πηγε στο 19 νομιζω οτι θα φτανει ανετα την μια μερα με οτι χρήση και να κανεις .,..τωρα κατι αντιπαραθέσεις με τα χιουνται πιστευω ειναι άτοπες ....οτι και να κανει η χιουνται... χιουνται θα ειναι .... και για να το πουμε ποιο απλα και ο καθενας με το χερι στην καρδια ..αν σας χαριζαν ενα απο τα δυο ποιο θα επελιγατε ??
  4. φιλε μου απλα πράγματα πάρε την τράπεζα που έχεις την πιστωτική και ακύρωσε την συναλλαγή !! και οταν σε ρωτήσουν για ποιο λόγο θες να το κανεις ..πες τους οτι μου υποσχέθηκαν αυτο και οτι τελικά δεν το έκαναν !!
×
×
  • Create New...