Jump to content

Petros_android

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Petros_android

  1. Καλησπέρα, έχω μια απορία. Είχε η μητέρα μου ένα redmi note 9 pro το οποίο βγήκε off πάει να ανοίξει και κολλάει βγάζει ένα εικονίδιο με μπαταρία και μια πρίζα μέσα και συνέχεια κάνει επανεκκινήσεις. Δεν έχει εγγύηση φυσικά και τόσο σε μαγαζί που ρώτησα όσο και στη Xiaomi δεν μπορούν να ανακτήσουν τα αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο κλπ). Μήπως ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να ανακτηθούν τα αρχεία? Ρωτάω εδώ και όχι στο "θέμα" του Note 9 Pro μήπως πάρω κάποια απάντηση, Ευχαριστώ πολύ!

  2. On 14/4/2024 at 12:44 ΠΜ, mariodj said:

    Το πήρα σήμερα στην κόρη μου. Εγω εχω το POCO F3 και το 13 pro μου φαίνεται καλο και γρήγορο ! Ξέρει κανείς αν εχει η πότε θα πάρει την αναβάθμιση hyperos ? η πρέπει να βάλω κάποια άλλη χώρα για να την κατεβάσω ?

    Το πήρε προχτές η μάνα μου το κινητό και έκανα εγώ τις ενημερώσεις. Χωρίς να αλλάξω χώρα μου έβγαλε μια απλή ενημέρωση και αμέσως μετά την HyperOs.

    • Like 2
  3. 3 ώρες πριν, xnikos said:

    έχεις το 12 pro+ που τελικά η Xiaomi του δίνει διαφορετικά updates απ' ότι φαίνεται (κι ας αναφέρετε παντού μαζί)

    εμείς πήγαμε από 1.0.1.0 σε 1.0.3.0

    εσύ έχεις 1.0.2.0....

    και η 1η  hyper είχε αργήσει στα plus νομίζω 

    Και εγώ το Pro plus έχω αλλά από 1.0.1.0 πήγα στην 1.0.3.0.

  4. 20 minutes ago, elkons said:

    Τώρα τι κάνω;;; 🥲🥲🥲🥲

    Λογικά έγινε το κλασσικό την έβγαλαν για λίγο και μετά την πήραν πίσω για να δουν πως θα πάει. Σε λίγες μέρες θα στην ξαναεμφανίσει.

    • Like 1
  5. 1 ώρα πριν, p_k said:

    Έκανες το κόλπο με την αλλαγή χώρας;

    Εγώ όχι το είχα Ελλάδα.

     

    33 minutes ago, tsimisde said:

    Ερώτηση προς όσους κάνετε τα update, περιμένετε να σας βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και κάνετε refresh η χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Miui & HyperOS Update (εφαρμογή του playstore)? Την εμπιστεύεστε; Σε 13 Pro Plus, η εφαρμογή αυτή μου βγάζει ότι υπάρχει ένα security patch ενώ μέσω του μενού στις ρυθμίσεις, δεν μου εμφανίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος μέσω της εφαρμογής αυτής; 

    Εμένα σήμερα μόλις άνοιξα το κινητό μου έβγαλε ειδοποίηση στην αρχική οθόνη ότι υπάρχει η ενημέρωση HyperOs.

    • Like 3
  6. Και μένα ήρθε η 14.0.12. Αφού βέβαια πρώτα "έπαιξα" με την "Περιοχή" στις ρυθμίσεις από Ελλάδα έβαλα Ινδία. Πρώτη φορά το δοκίμασα και ακόμα δεν ξέρω γιατί έπιασε.🤪

  7. 48 minutes ago, xnikos said:

    https://news.xiaomi-miui.gr/how-to-remove-ads-from-miui-83754-2/

    και απο ρυθμίσεις/σύνδεση&κοινοποίηση/προσωπικό DNS βάλε το
    dns.adguard-dns.com

    https://adguard-dns.io/en/public-dns.html

     

    Πιάνει αυτό? Γιατί στο κινητό μου (Redmi note 12 pro plus) μόλις το βάλω μετά από 1-2 μέρες δεν μου πιάνει ίντερνετ με δεδομένα και μου βγάζει ειδοποίηση "αδυναμία dns" και κάτι ακόμα. 🙄🤔

  8. 1 ώρα πριν, aplos73 said:

    Έκανα το τελευταίο update  ( 14.0.8.0 TMOEUXM ) αλλά είχε μια ''παρενέργεια΄΄. Σταμάτησε να δουλεύει η δόνηση. Επιλέγω δόνηση απο την κουρτίνα αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ήχος κλήσης. Πριν την αναβάθμιση  δούλευε κανονικά. Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να ακουστεί ο ήχος κλήσης και το βάζω στη δόνηση. Τώρα τι κάνουμε; Το κάνει και σε εσάς αυτό η εγω είμαι ο άτυχος; Αχ ρε xiaomi. Αυτά κάνεις και μας ξενερώνεις.

    Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως μετά την ενημέρωση.

  9. 11 ώρες πριν, xnikos said:

    υπάρχουν πολλές...

    εγώ θα σου συστηνα την παρακάτω:

    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-hasli/f/dl14

    βάλε και το config file για το redmi note 12 pro 

    Καλημέρα, σ' ευχαριστώ πολύ!

    11 ώρες πριν, xnikos said:

    υπάρχουν πολλές...

    εγώ θα σου συστηνα την παρακάτω:

    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-hasli/f/dl14

    βάλε και το config file για το redmi note 12 pro 

    Πιο απ' όλα είναι? Έχει 6 λινκς.

  10. Λοιπόν, μέχρι στιγμής το κινητό πάει πιο γρήγορα, έγινε εγκατάσταση και σε 2-3 νέες εφαρμογές της Google. Διαφορά που είδα είναι 1) το σύμβολο της δόνησης από αριστερά πάνω τώρα πήγε δεξιά και 2) όταν πατάς το πλαϊνό κουμπί απενεργοποίησης πλέον σου βγάζει μια κάθετη μπάρα και σου έχει επιλογή να σύρεις προς τα κάτω για επανεκκίνηση ή προς τα πάνω για απενεργοποίηση. Επίσης αυτό που είδα σήμερα, από χτες μετά την εγκατάσταση ήμουν μόνο με WiFi σήμερα το πρωί που έβαλα δεδομένα δεν υπήρχε το εικονίδιο (4g, 4g+ ή 5g). Τσέκαρα τις ρυθμίσεις εκτός του ότι από το 5G η ρύθμιση είχε πάει 4G όλα ήταν οκ αλλά και πάλι δεν μου έπιανε ίντερνετ με δεδομένα. Το έψαξα λίγο και είδα ότι μπορεί να το κάνει με μεγάλα updates του Android. Αυτό που έκανα και έφτιαξε ήταν 1) στις ρυθμίσεις APN το άλλαξα από ipv4 σε ipv4/ipv6 και ενεργοποίησα και μετά απενεργοποίησα το flight mode. Αυτά τα δύο τα βρήκα στο Google ως λύση σε περίπτωση που δεν δουλεύουν τα δεδομένα του κινητού.

  11. 6 ώρες πριν, xnikos said:

    σε εμένα τόσο καιρό δουλεύει άψογα, 
    έχουν εξαφανιστεί οι διαφημίσεις

    *έκανες και τα υπόλοιπα που απαιτούνται? msa κτλ?

    Ναι κανονικά. Γενικά το συγκεκριμένο στο Pro Plus που έχω και πριν σε Redmi note 9 pro δεν δούλευε. Μετά από 1-2 μέρες λέει το κλασσικό που με δεδομένα δεν έχεις ίντερνετ.

  12. 21 ώρες πριν, aplos73 said:

    Το ενεργοποίησα αλλά δεν δουλεύει. Δεν ανάβουν οι μπλε μπάρες όταν έρχεται μια ειδοποίηση.

    Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Μάλιστα. 🤔😕

  13. Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία. Το κινητό έχει ρύθμιση όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβουν δυο γραμμές στην άκρη της οθόνης δεξιά και αριστερά. Το ενεργοποίησα αλλά δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς γιατί? Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

  14. 8 ώρες πριν, aplos73 said:

    Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν δουλεύει καλά το dns.adguard. Το έχω ενεργό πάνω από 10 μέρες και δουλεύει μια χαρά. Ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτα. Και πριν έτσι δούλευε και ξαφνικά σταμάτησε και δεν είχα ίντερνετ με τα data. Το έβαλα στο αυτόματο και όλα καλά. Την  επόμενη μέρα το έβαλα στο dns.adguard και μέχρι σήμερα δουλεύει. Ελπίζω να παραμένει έτσι. Αλλά θα το ψάξω περεταίρω να δω τι φταίει. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι το κινητό.

    Αν μάθεις πες μας και εδώ γιατί πραγματικά αυτό το "κόλλημα" που τρώει δεν παλεύεται. 😞

  15. 7 ώρες πριν, aplos73 said:

    Καλημέρα. Τα ίδια κάνει και σε εμένα τελικά. Αναγκαστικα να βάλω το dns στο auto τελικά. Κρίμα γιατί το είχα συνηθίσει στο παλιό μου samsung. Τελικά άβυσσος η ψυχή της xiaomi.

    Κατάλαβα. Κρίμα. 😞

  16. Καλησπέρα σας, έχω το Amazfit T-Rex και προχτες είδα μια γρατζουνιά πάνω στο τζάμι του smartwatch. Δεν είχα βάλει προστατευτικό τζαμάκι οπότε λογικά είναι το τζάμι του ρολογιού. Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση του?

×
×
  • Create New...