Jump to content

Elizabetta86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Elizabetta86

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Elizabetta86's Achievements

  1. Εχουν αναβαθμιστει τα motorola ε? εχω μεινει κανα 7αρι χρονια πισω! σ' ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω! καλες γιορτες ευχομαι με υγεια!!! Εχουν αναβαθμιστει τα motorola ε? εχω μεινει κανα 7αρι χρονια πισω! σ' ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω! καλες γιορτες ευχομαι με υγεια!!! Θα τα ψαξω!σ' ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου!καλες γιορτες με υγεια!!
  2. Σ' ευχαριστω πολυ! καλες γιορτες να εχεις με υγεια!!!
  3. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Θέλω να πάρω δώρο στην αδερφή μου ένα smartphone μεχρι 250 ευρώ max, αν μπορείτε να μου πείτε καμια ιδέα σχετικά θα με βοηθούσατε πολυ! Γενικά το "λιώνει" το κινητό, οπότε το θέλει για συχνή χρήση. ( φουλ χρήση ιντερνετ, apps, μουσική, games) ειδικά τώρα που έχει δυο μέρες που βγήκε απο το νοσοκομείο. (Αυτο που έχει τώρα είναι Xiaomi Red Mi κατι, δε ξέρω ακριβές μοντέλο, σίγουρα το έχει 5 χρόνια κ αφου εχει αντεξει μαζί της το θεωρώ σκυλί. Δεν ψαχνω αναγκαστικα ομως Xiaomi) Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να προτείνει κατι γιατι δεν έχω ιδέα. Καλα Χριστούγεννα, καλη χρονιά, με ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, σε ΟΛΟΥΣ σας!!
  4. Alex222800, Kaλημερα, σ ευχαριστω πολυ για τη προταση σου θα το τσεκαρω, να σαι παντα καλα!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Stargr, δεν ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνω, αλλα δεν πειραζει, σ ευχαριστω πολυ για τη προταση σου! Να εισαι παντα καλα!
  5. Kαλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ!!! μιας και για λογους υγειας θα πρεπει να μεινω αρκετες μερες στο κρεββατι λεω να μου πειτε τη γνωμη σας να κατεβασω καποιο δωρεαν παιχνιδι στο κινητο μου. Μεγαλωσα με μεγαλυτερους αδερφους, οποτε εχω μεγαλη αδυναμια σε games που θυμιζουν πολυ Amiga ( Shadow of the beast, Agony, Wonderboy κτλ). Προσφατως κολλησα με το Cally's Caves 3 του οποιου με τραβηξαν πολυ τα γραφικα και η μουσικη του!!!! Αν υπαρχει καποιος που μπορει να μου προτεινει καποιο παιχνιδακι θα με βοηθησει ιδιαιτερα!!! Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! Να ειστε ολοι και ολες καλα!
×
×
  • Create New...