Jump to content

gpapas640

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.604
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gpapas640

  1. Ναι. Παραγγέλνεις άλλη κάρτα και στέλνεις κανονικά τον αριθμό της.
  2. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ήδη μια αλλαγή και να μη το θυμάται. Παλιότερα (πριν το 2017) όταν έκανες φορητότητα προς κοσμοτέ σε έκαναν κοσμοκαρτα ήθελες δεν ήθελες, και μετά αλλαζες.
  3. 1η αλλαγή -από Frog σε wu/cosmokarta και αντίστροφα: 10€ -απο wu σε cosmokarta και αντίστροφα: δωρεάν Κάθε επόμενη (οποιαδήποτε) αλλαγή: 3€
  4. Έχει 2 μήνες που σου έστειλα πμ αλλά δεν απάντησες.
  5. Σε γενικές γραμμές, ναι, είναι όπως τα λες. Βέβαια έχουμε δύο εμπόδια: 1) Τη συχνή ασυνέπεια της Nova μεταξυ των ανακοινώσεων της και της πραγματικότητας. 2) Το μπαχαλο που επικρατεί στα καταστήματα. Διόλου απίθανο στο κατάστημα να σου αρνηθούν την ανανέωση 8€ με τη δικαιολογία ότι "δε φαινεται στο σύστημα", ειδικά αν πέσεις σε άσχετο ή/και λαμόγιο υπάλληλο. Όπως έχουμε ξαναπει, με καταστήματα δε μπλέκεις στο μετρό του δυνατού. Οπότε επί του παρόντος, η καλύτερη λύση για φθηνή συντήρηση αριθμού είναι Q με ανανέωση από 8€ όταν έχει countdown.
  6. Σωστό και αυτό. Όμως είναι η φθηνότερη επιλογή διατήρησης αριθμού για όσους δε θέλουν να μπλέξουν με Cashback.
  7. Αυτό δεν έχει λογική. Δηλαδή αν όλοι ήταν Δημητρηδες θα έλεγαν ότι η προσφορά δεν ισχύει για τους Δημητρηδες; Άλλωστε είναι αναμενόμενο οι δικαιούχοι της κάρτας να έχουν φοιτητικά νούμερα αφού μιλάμε για τον ίδιο ηλικιακό γκρουπ. Αν μπορείς κρατά μας ενήμερους γιατί μα τα έχουν ζαλίσει με τα ψιλά γράμματα κάθε λίγο και λιγάκι.
  8. Στο παλιό F2G: 13€ ανεξαρτήτως καναλιού (υπάρχει χαράτσι 0,30€ ανά ανανέωση) Στο νέο F2G: 8€ απο κατάστημα (με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει 1 ανανέωση των 13€ παλιότερα). Πηγή: τελευταία ανακοίνωση Nova. Στην πράξη δεν ξέρω ακόμα.
  9. Τι σχέση έχει αυτό; Το CVC έχει συμμετοχή σε εταιρίες πολλών κλάδων.
  10. Και επειδή ο χρόνος είναι σχετικός, το "υπάρχει περίπτωση (καντο βεβαιότητα) η εφαρμογή να κολλήσει για λίγη ώρα λόγω εισόδου μεγάλου αριθμού χρηστών" μεταφράζεται στο να σου πετάει timeout για ένα μισάωρο σερί.
  11. Η λίστα Πέτσα ήταν πιο διαφανής
  12. Υπάρχει ήδη το γενικό των καρτοκινητων. Νομίζω μας καλύπτει
  13. Επίσης τα πακέτα προς εξωτερικό ισχύουν για 28 ημέρες ενώ αν θυμάστε και το πακέτο με κάτι ψιχουλοπαροχες και κόστος 7,20€ που είχε λανσαριστεί μαζί με την 8ευρη ανανέωση (και αποσύρθηκαν επίσης μαζί) είχε διάρκεια 20 ημέρες. Όποιος μιλάει στα σοβαρά για μαζική κινητοποίηση καταναλωτών και το ρόλο της ΕΕΤΤ μάλλον δε ζει στην Ελλάδα.
  14. Πολλά ήταν παράλογα αλλά έγιναν καθημερινότητα. Αυτό δεν αποτελεί τεκμήριο για να απορρίψεις μια πληροφορία. Ωστόσο εγώ θυμάμαι ότι το 2019.με έπαιρναν για συμβόλαιο και έλεγαν ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει από 12 στα 15€ τους επόμενους μήνες. Προφανώς και αυτό δεν έγινε έτσι ακριβώς όμως έδειχνε τις τάσεις. Μπορεί να μη γίνει έτσι ακριβώς, όμως σίγουρα δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Σκέψεις για μείωση του διμήνου υπάρχουν.
  15. Ο τελευταίος φανατισμένος ιεροκήρυκας της Q που θυμάμαι είναι permanently banned. Η υπομονή είναι αρετή.
  16. Από πότε στις προσωπικές προσφορές έχει καταργηθεί το 3λεπτο; Μονο τα πεφωτισμένα μυαλά κατέχουν τις μεγάλες αλήθειες. Εμείς είμαστε πρόβατα. 😂
  17. Ανατολικά Θεσσαλονίκης είμαι. Πληροφοριακά αναφέρω ότι σημασία δεν έχει μόνο η κάλυψη της εταιρίας στην ταχύτητα αλλά και το πόσοι είναι συνδεδεμένοι στην τοπική κεραία. Χαρακτηριστικά, στην περιφερειακή πιάνω 5G αλλά εντός πόλης ποτέ.
  18. Οι ταχύτητες και τα τεχνικά είναι σχετικά. Εγώ στο σπίτι μου το χειρότερο σήμα το έχω στην κοσμοτέ και το καλύτερο στη Νόβα. Ένα τετράγωνο παρακάτω τα πράγματα μπορεί να είναι αντίστροφα. Σε μια άλλη πόλη μπορεί να είναι όλα χάλια. Σε άλλη όλα τέλεια. Εδώ μιλάμε για τα πακέτα.
  19. Ήταν ο λόγος που φύγαμε 3 άτομα από την Q και 1 από F2G το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον έχω μόνο 1 νούμερο στην Q που δε του βάζω ποτέ κάρτα και το οποίο έχει την προσφορά, απλώς για να παρακολουθώ τι παίζει. Στα υπόλοιπα νούμερα πάντως, μετά από 4 μήνες σερί που είχαμε την προσφορά, αυτή κόπηκε και ανταυτου μπήκαν κάτι χαζές προσφορές με 8€. Περιμέναμε 2 μήνες χωρίς να ενεργοποιήσουμε πακέτο μπας και επανέλθει αλλά τίποτα,οπότε το γυρίσαμε σε φρογκ και φοιτητικά cu. Επίσης αν ανατρέξετε πίσω στις σελίδες του νήματος θα βρείτε αρκετά ποστ που αναφέρουν ότι τους κόπηκε η προσφορά μετά από αρκετούς μήνες που την έδινε απανωτά. Το αν λοιπόν είναι θέμα τύχης ή όχι ας το κρίνει ο καθένας. Σίγουρα πάντως, δεν είμαστε χαζοί να έχουμε απεριόριστα με χαμηλή τιμή και να φύγουμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τον δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει, αλλά κι εμείς έχουμε δικαίωμα αν θα τον πιστεύουμε.
  20. Το ότι τα παίρνεις εσύ δε σημαίνει ότι τα παίρνουν όλοι. Ξέρω άτομο που έχει ανεβαίνει συνέχεια σε αστικό χωρίς εισιτήριο και έχει τύχει τουλάχιστον 3 φορες που μπήκε ελεγκτής, να τον προσπεράσει χωρίς να τον ελέγξει. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αόρατος. Είναι απλώς τυχερός.
  21. Όλο και κάποιος θα υπάρχει στην οικογένεια. Σίγουρα πιο πιθανό από το να παίζεις τζόκερ αν θα σου δώσει η Q τα απεριόριστα.
  22. Ναι. Υπάρχει στο Q και στο παλιό σχήμα F2G. Το αναφέρει και στον επίσημο τιμοκατάλογο.
  23. Παίζεις με ευρωπαϊκή κάρτα νέων (δίνει 10€ δώρο σε καθε ανανέωση) στο βονταφον και καθάρισες. Αν λάβεις υπόψιν και τα δωράκια που δίνει ανά περιόδους (όπως τώραβμε τον διαγωνισμό) είναι η οικονομικότερη επιλογή για απεριόριστο ίντερνετ. Η Q (και η Νόβα) εν γένει είναι φουλ απρόβλεπτη. Και 10 κάρτες να έχεις, μια φορά να μη σου δώσει τα απεριόριστα, την πάτησες. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να κοστολογουμε και τη μανουρα που περνάμε στην τελική τιμή.
×
×
  • Create New...