Jump to content

VasilisSam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    990
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by VasilisSam

  1. 4 ώρες πριν, georgebad said:

    Φακηρο-Αγία Τριάδα  Θεσσαλονίκης παρά πολύ καλή η COSMOTE με N78 από ρόσταν και Πύργο ΟΤΕ . 
    IMG_6964.thumb.png.4396ee95060e2ca13fe67fe8c7763110.pngIMG_6963.thumb.jpeg.a02920616135c5f43245d2692d47a720.jpeg

    Οι b20 ακόμα εηναι πίτα στο uplink όποτε έτσι και σε συνδέσει την έκατσες , τουλάχιστον ΔΝ τις καβαλάει όπως παλιά και σε γυρνάει Γρήγορα γρήγορα σε B3

    Επισης εκανα το Σερρες Θεσσαλονίκη με τρένο (μαζοχας) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ παντού 5G και και νε ταχύτητες πολλές φορές που ξεπερνούσαν τα 300mbps , με ένα μέσο όρο τα 150mbps. Δεβ έχει νόημα να ανεβάσω μετρήσεις παντού ήταν απροβλημάτιστη 

    εκεί κάπως παλεύεται, Ανάληψη όμως υποφέρει σήμερα με πετούσε και εκτός δικτύου κάποιες φορές (το έχω μόνιμα σε 4g) σε εξωτερικό χώρο ειδικά στις οδούς Ιακώβου Πολυλά και οπλαρχηγού Γατζιου. Έβλεπα στη καλύτερη κάτι -122dBm σε κάποιες φάσεις, μη λειτουργικό και άλλαζε συνέχεια κεραίες. Δεν μέτρησα καν γιατί δεν φόρτωνε τίποτα. Εντός οικοδομής που μπήκα έως 4ο όροφο δεν έπιανε τίποτα στους κοινόχρηστους χώρους με παράθυρα και είχε απόσταση από την διπλανή οικοδομή. Απορώ πως αφήνουν σε τόσο πυκνοκατοικημένες γειτονιές, ολόκληρα στενά χωρίς σήμα. Γενικά στη Θεσσαλονίκη σε κεντρικές οδούς τα πάει τέλεια επειδή έχει micro (όπως στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας) αλλά μόλις στρίψεις κάπου γεια σας. Ελπίζω να μας διαβάζουν. 

    iMarkup_20240425_002632.jpg

    • Like 3
  2. 2 ώρες πριν, georgebad said:

    https://www.speedtest.net/result/i/6073572011

    Shark  , στην καλαμάρια . Είναι πολύ κακές ταχύτητες , και περίμενα να πιάνει από το micro εκεί κοντά , αλλά από το μη λειτουργικό των άλλων κάτι είναι 

    Κάτι παίζει. Μήπως ήταν εκτός για κάποιο λόγο ο σταθμός? Όποτε πήγα ήταν μια χαρά λίγα μέτρα πιο δίπλα είναι από την κεραία.

    • Like 5
  3. 2 ώρες πριν, mixtri said:

    N78 installation από αγαπητό μέλος. Φοβερή η κοσμοτε. Άψογο.

     

     

    Messenger_creation_d372d813-55ae-464d-9c36-c1376c93a629.jpeg

    Τουμπανη μεν, από τις πρώτες που αναβαθμίστηκαν στη Θεσσαλονίκη αλλά από κάλυψη μόνο μέχρι 2 στενά πιο πάνω. Περιμετρικά όλα τα κτήρια είναι κατά πολλούς ορόφους ψηλότερα και κόβουν. Λίγο πιο πάνω είναι το γήπεδο του Άρη και ευτυχώς εκείνη καλύπτει και με το παραπάνω την περιοχή επειδή είναι πάνω στα φώτα.

    • Like 8
  4. Το cellmapper δείχνει με ακρίβεια το κομμάτι που αναφέρομαι.Screenshot_20240411_215107_CellMapper.thumb.jpg.8799ed61967a665c23c745b94fa1055a.jpg Η αλήθεια είναι πως αν έχεις οπτική επαφή είναι μια χαρά (αλλά πρέπει να είσαι στο δρόμο) η μορφολογία εκεί παίζει πολύ από σπίτι σε σπίτι, στενό σε στενό. Η cosmote με τη τακτική της πετυχαίνει κάλυψη και τα data ανάλογα το σημείο. Οι άλλες είναι πολύ χειρότερα. Σε δύσκολα μορφολογικά σημεία που καλύπτονται από διπλανές περιοχές αν δεν έχει η κοσμοτε σήμα σίγουρα δεν έχουν και οι άλλες. Τώρα για σημεία που λείπει σταθμός για εντός πόλης εκεί είναι άλλο θέμα.

    • Like 9
  5. Κρίμα για το micro. Στη μισή Θέρμη, στα νεόκτιστα και στη Ραιδεστό παραμένει το αισχος της 101503 με τη band 20. Δυστυχώς παρατήρησα πως και στο Πανόραμα όταν πιάνω από 201026 (Cosmos) πάλι δεν έχω data 👎🏼 θετική εντύπωση από την άλλη μου έκανε η band 20 της 10-201022 που έχει ξεφύγει σε κάλυψη όντως όπως σωστά παρατήρησες και εσύ (βλ. Οδό Καυκάσου Καλαμαριά) που ξεκίνησε να πιάνει έστω οριακά από εκεί που δεν έπιανε τίποτα.

    • Like 4
  6. 53 minutes ago, csmt said:

    Μια στο κέντρο της Σίνδου θέλει δεν βρίσκει την 1005. Κατά τα άλλα καλώς ήρθες στα τριγύρω μέρη μας. Κάποια στιγμή με το καλό Samsung θέλει μια γύρα όλο τον κάμπο και της Πέλλας και της Ημαθίας μαζί με Αλμωπία εννοείται. Μέχρι τότε καλή διαμονή.

    Λόγω δουλειάς ήρθα δεν έμεινα. Έχουν ξεφύγει έχουν καλύψει όλα τα Γιαννιτσά με ftth και όλα τα γύρω γύρω εργοστάσια κλπ, μακάρι να γίνει και στις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις αντίστοιχα και όχι μόνο τα κεντρικά σημεία. Στα του 5g τα γνωστά η μισή Χαλκιδόνα με χάλια κάλυψη.

    • Like 8
  7. Εε κοίτα αν σκεφτείς ότι από τα σημαντικότερα θέματα που έχουμε είναι να κολλάει σε band 20 που δεν δουλεύει τίποτα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε speedtest οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα φανεί κάπου.

    • Like 6
  8. 1 hour ago, csmt said:

    Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να πάω αυτές τις μέρες και άκυρο για αύριο και την Βουλγαρία. Κατά τα άλλα οι άλλοι θυμήθηκαν να αναβαθμίσουν 5G εκτός απο τον Άγιο Γεώργιο και την Κουλούρα. Φαίνονται πλέον στον χάρτη αλλά θέλει κάποια στιγμή βόλτα προς τα εκεί πιστεύω μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.

    Κατά τα άλλα αργούν πολύ να ανεβάσουν τις άδειες στο Διαύγεια ενώ όλα είναι προβλεπόμενα. Τα χαρτιά έγιναν η άδεια βγήκε ήρθε ήδη η ΔΕΔΔΗΕ για χελώνα μετά την τσιμεντόστρωση και περιμένουμε 35 μέτρα κεραία να έρθει. Επίσης τελικά δεν θα έχουμε 1 αλλά προβλέπεται για 2 θέλουν και μέσα στο χωριό οι άλλες εταιρίες και βρέθηκε μέρος για καμινάδα τώρα να δούμε τι θα γίνει.

    Αυτά είναι τα νεα της εβδομάδας και αναμένουμε.

    Πέρασε κανένας απο Λεωφόρου Στρατού 60 στην Πολίχνη; Φιλιππουπόλεως 96 στους Αμπελόκηπους; Τα άλλα 2 ακόμα σύντομα καθώς και μία συνεγκατάσταση στα Διαβατά.

    Επίσης Πολυτεχνείου 22 Ευκαρπία; Σταγειρίτη 37 Πυλαία; Ελλησπόντου 6 Καλαμαριά; Καθώς και Αργοναυτών 32 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 31; Κάποιες καμινάδες σίγουρα μπήκαν αν άνοιξαν οι όχι θέλει κάτι γυρες.

    Όντως δεν μπορεί κανείς να πιάσει τον ειρμό σου. Καταρχάς εδώ γράφουμε για την cosmote, τα νέα των άλλων 2 δεν έχουν νόημα, πχ για Μ. Αλεξάνδρου 31 Καλαμαριά είναι της βοντα και αποτι είδα εχθές έχει μπει.

    • Like 1
    • Thanks 4
  9. Η νέα 101226 σε ταχύτητες, γύρω στα 250-300 down 100-150 up. Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη κεραίες μετά από χρόνια, μακάρι να βγάλουν άδειας για προβληματικά σημεία που έχουν χοντρό θέμα.

    20240402_112150.jpg

    20240402_113004.jpg

    20240402_111949.jpg

    • Like 7
  10. Υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα νέο enb μυστήριο στη Θεσσαλονίκη, το 101226. Υποτίθεται είναι micro στη Μπότσαρη γωνία με Δελφών που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια (το τοποθέτησα προσωρινά εκεί στο cellmapper) αλλά το έχω πιάσει στο Ωραιόκαστρο και στην Ηλιούπολη μέχρι τώρα οπότε υποπτεύομαι ότι είναι κάπου στον άνω Εύοσμο.

    • Like 5
  11. Μου απάντησαν ότι ο παλιός χάρτης πλέον δεν υποστηρίζεται και να δοκιμάσω να κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Δουλεύει κάπως καλύτερα αλλά και πάλι προκαλεί πρόβλημα, ο καινούργιος χάρτης μου φαίνεται αηδία δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μέχρι να σβήσει εντελώς ο παλιός.

    • Like 4
  12. Μου ζήτησαν και εμένα τα ίδια και μου μπήκαν υποψίες, έκανα update την εφαρμογή με τον καινούργιο χάρτη που είναι και δύσχρηστος και ενοχλητικός στην απεικόνιση των κεραιών και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Με τον παλιό χάρτη αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις πάλι έχει θέμα.

    • Like 4
  13. Στην επιστροφή μου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη βρήκα αρκετά νέα gnb, έκανα και μία στάση στη Χαλκίδα. N78 πάνω από τη Λεπτοκαρυά καταγράφηκε αλλά στη Πλάκα ίσως δεν είναι ενεργά ακόμα γιατί δεν τα έπιασα παρά μόνο Ν1. Έχω θέμα με το cellmapper τους έστειλα και mail δεν μπορώ να δω τις κεραίες στον χάρτη. Όταν τον ανοίγω φαίνονται μόλις πάω να κάνω ζουμ ή το οτιδήποτε εξαφανίζονται, κάποιες φορές ζητάει rechapta και είναι πάντα fail. Οι καταγραφές πάντως έγιναν κανονικά.

    • Like 7
  14. 1 hour ago, scorpio3 said:

    Σε Πάτρα γνωρίζουμε αν έχει έρθει η SA

    Σε όλη την Ελλάδα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για χρήση. 

    • Like 6
  15. Ναι, Χαϊδάρι, Γλυφάδα, Πειραιά, Καλλιθέα και κέντρο κυρίως. Θα κάνω και για γυρισμό προς Θεσσαλονίκη για ότι μπήκε νέο Λεπτοκαρυά πχ που δεν κατέγραψα όπως κατέβαινα.

    • Like 6
  16. Πρόσθεσαν επαλήθευση ότι δεν είσαι ρομπότ όπου είναι πάντα fail, το κλασικό με τις εικόνες και τα κουτάκια που σου λέει να επιλέξεις. Εμένα σταμάτησε να μου δείχνει εντελώς τους σταθμούς τώρα. (Για cellmapper) και βρήκα πολλούς σε nr Αθήνα που δεν πρόλαβα να τοποθετήσω.

    • Like 6
  17. Επείγον; Γίνεσαι εμμονικος. Όποιος και αν μπορεί περάσει θα φανούν. Τι κερδίζεις εσύ και θες να τα βλέπεις όλα στο cellmapper; 

    • Like 7
    • Thanks 1
  18. 103580 πάνω από Λεπτοκαρυά και 103054 στη Πλάκα το 3ημερο που πέρασε σερνοντουσαν. Σήμερα που πέρασα κατεβαίνοντας προς Αθήνα είδα νέα πάνελ και Ν78 άρα πρόλαβαν της 25ης το τριήμερο. Πότε πρόλαβαν, απίστευτοι μπράβο!! 

    • Like 10
  19. 1 hour ago, csmt said:

    Επειδή έχω πάει στο Cavo Olympo καμία εταιρία δεν πιάνει καλό σήμα εκεί και διαλέγει ότι μακρινό βρει. Θέλει micro στο ίδιο το ξενοδοχείο.

    Την επόμενη φορά αν πάει το ulefone armor 11t με το engineer mode θα βγάλει περισσότερα απ' ότι το samsung.

    7 νέα enb μόνο εκεί και μερικά ακόμα στα πέριξ, καλά είναι νομίζω. Καλά η κάλυψη τραγική παντού εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω καν για επιστροφή προς Θεσσαλονίκη σε πόσα σημεία δεν δούλευαν τα δεδομένα λόγω κίνησης και στην εθνική και στα χωριά που μπαίναμε για να "γλιτώσουμε" δρόμο. Λεπτοκαρυά- Θεσσαλονίκη κοντά 3 ώρες δράμα.

    • Sad 4
  20. Λεπτοκαρυά που είμαι τώρα πολύ δύσκολα τα πράγματα από ταχύτητες όπως και κάλυψη, γνωστό πρόβλημα. Αν δεν κάνουν κάτι άμεσα με προσθήκη σταθμού προς την παραλία δεν τους βλέπω να παίζουν τα δεδομένα ούτε αυτό το καλοκαίρι.

    • Sad 5
  21. 4 ώρες πριν, csmt said:

    Φτου γκαντεμια δε πειράζει. Ο άλλος που πήγε Βόλο μπορεί να περάσει απο Καρδίτσα Τρίκαλα Γρεβενά Κοζάνη Βέροια Θεσσαλονίκη για το SA. Γενικά η μισή Θεσσαλία και η Δυτική Μακεδονία δεν υπάρχει καμία εικόνα για το τι έχει γίνει.

    Σε μας πλέον δεν χρωστάει καμία κεραία πλέον η εταιρία. Η φιλοξενούμενη 3928 έγινε 3674 που είχε την παλιά άδεια τότε. Απλώς στον Αράπη εκεί πάνω δεν υπάρχει μικρό κοντέινερ αλλά μόνο ο μεγάλος πύργος της κόκκινης όλα είναι εκεί μέσα. Για το ιστορικό αρχείο και μόνο έχω φωτό με το πριν και το μετά. Ελπίζω να δω να εκπέμπει SA κι αν καταφέρω το 2G λόγω αλλαγής id.

    Επειδή δεν φαίνεται στο ΕΕΤΤ φαίνεται στο ΕΕΑΕ κανονικά ως 1403674 τότε του 2019 που ήταν ξεχωριστά και μετά ενώθηκαν όλα σε ένα οικίσκο. Κάπου έχει στο Διαύγεια τώρα για περιβαλλοντικά natura και υποχρεώσεις και τον λόγο μετακόμισης αλλά δεν μας ενδιαφέρει.

    Αν μου πληρώνει μισθό η cosmote μέσα!! Διαμονή καύσιμα επίσης! Περιμένω πρόταση στο μειλ μου χαχα.

    • Haha 6
  22. Δεν ξέρω αν η επιλογή ύψους της κεραίας έγινε από κοσμοτε ή από τη νόβα πάντως τις περιοχές που καλύπτει η victus από αυτό τον ιστό η κοσμοτε τώρα τις καλύπτει με την νέα προσθήκη και με τις 101468 και 101064 οπότε αναμένω να αυξηθούν οι ταχύτητες στα σημεία που θα αποσυμφορηθούν οι άλλες κεραίες. Για όσους δεν ξέρουν το σημείο της νέας προσθήκης είναι ένα ψηλό λοφακι που από πάνω βλέπει τα πάντα περιμετρικά!

    • Like 4
×
×
  • Create New...