Jump to content

theopanatha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    256
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theopanatha

  • Ημ. Γέννησης 14/12/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theopanatha's Achievements

  1. Ρε παιδιά πήρε κανένας update Ιανουαρίου σε ελληνικό?
  2. Το eur δεν έχει caller id και spam protection. Επειδη εγώ το έχω κ το έψαξα έχω βάλει το ιταλικό ITV και έχω το caller id και spam protection.Και άσχετο αλλά έχω και το samsung wallet.
  3. Με κινητό samsung είναι εννοείται απολύτως συμβατό με όλα και εννοείται λαμβάνεις όλες τις ειδοποιησεις η οποίες θέλεις εσύ.
  4. Ούτε κ μένα δούλευε κλείσε κ ξανά άνοιξε το ρολόι. Εμένα έτσι ξανά δούλεψε
  5. Πάντως σε SM-R890 δεν έχει έρθει τίποτα
  6. Έχει πάρει κανένας ενημέρωση από τον Μάιο στο ρολόι?
  7. Τα ιταλικά ITV ποτέ θα ενημερωθούν άραγε? Πρώτη φορά έχω csc ιταλικό για να δούμε.
  8. Samsung Wallet , Spam protection and caller id και φυσικά google pay με csc Ιταλίας.
  9. Ρε φίλε και το google pay εχω εγώ όμως άλλο ρωτάω και άλλο θέλω να μάθω μπορείς να αντιληφθείς την ερώτηση?
  10. Από αυτό που διάβασες αυτή είναι η απάντηση σου?
  11. Αν περάσω την αγγλική BTU θα έχω θέμα με της κλήσεις; Θα υπάρχει η προστασία από ανεπιθύμητες κλήσεις; Οποίος ξέρει παρακαλώ ας μου απαντήσει.
  12. Καλησπέρα όσοι γυρίσατε το csc σε γερμανικό στο Galaxy store σας εμφανίζει το samsung pay De το γερμανικό? Ενώ το είχα κ δούλευε κανονικά στην αμερικανική version μου έβγαλε στο store το update για το samsung wallet δυστυχώς το έκανα και το εμφανίζει στη γερμανική version όπου δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις κάρτα πάρα μόνο γερμανική που συνεργάζεται με το samsung pay. Όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω την αμερικανική version τώρα ζητάει υποχρεωτικά update και μόλις το κανω γυρνάει πάντα στη γερμανική version λόγω csc υποθέτω? Δλδ αν το samsung wallet μέσα στη χρονιά υποστηρίζει και Ελλάδα εμείς λόγω csc δεν θα μπορούμε να το περάσουμε? Πρέπει να αλλαχτεί πάλι το csc δλδ? Που η μόνη χρήση του τώρα είναι για τις ανεπιθύμητες κλήσεις.
  13. Όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει, έχω μια εικονική γαλλική προπληρωμένη κάρτα, έχει και φυσικές που δουλεύουν με το samsung pay πλήρως. Λοιπόν η εικονική κάρτα περαστηκε στο GW4 και δουλεύει κανονικά σε καταστήματα πληρώνω με το ρολόι με το samsung pay ενώ όταν πάω να την περάσω στο κινητό δεν την δέχεται γιατί?Η κάρτα είναι η PCS .
  14. Σώπα ρε φίλε για χαλάρωσε λίγο
  15. Ισχύει αυτό με την μπαταρία. Κατανάλωση 7.2% σε 5 ώρες χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Προχειροδουλεια προς το παρόν δεν κάνει τπτ απλά τρώει μπαταρία.
×
×
  • Create New...