Jump to content

George1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George1979

  1. Όχι ρε παιδιά δεν μου έρχονται ενημερώσεις και είμαι ακριβώς ετσι: MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΉ 8.2.4.0(MHRMID).... Προσπάθησα να κάνω επαναφορά και όταν πάει να κάνει μου δείχνει την συσκευή και να βάλω ένα καλώδιο. Βοηθάτε ρε παιδιά τα νεύρα μου.
  2. Όχι έχω μείνει πίσω στην 8.2.4.0 .Φιλε όπως το πήρα από Κωτσο είναι το κινητό... Δεν έχω πειράξει τίποτα. Οπότε τα φώτα σου.
  3. Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είναι λίγο φτωχά τα αγγλικά μου και εσύ μου το έκανες Λιάνα και κατάλαβα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση ακόμα. Βλέπω ότι αλλάζετε όλοι εάν το λεω καλά stable. Πρέπει να αλλάξω και εγώ ή είναι εντάξει η συσκευή μου όπως είναι;;;;Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες για αυτό και η ερώτηση μου μπορεί να σου φανεί γελοία. Και πάλι σε ευχαριστώ.
  4. Ρε παιδιά ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του σας παρακαλώ.
  5. Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω εάν είμαι στην σωστή σελίδα για την συσκευή. Έχω Xiaomi redmi note 3 με την πίσω κάμερα στα 16 μεγκα πιξελ και με Snapdragon. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν η συσκευή μου θα πάρει το καινούργιο Android έστω με την μορφή MU. Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου και είναι με την έκδοση 8.2.4.0.Σας παρακαλώ τα φώτα σας.
  6. OK φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Ας ελπίσουμε να το επαναφέρουν σε κάποιο update... Καλό Πάσχα σου εύχομαι σε εσένα και σε όλο το forum... ☺️☺️☺️☺️
  7. Οπότε φίλε επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα δεν είναι θέμα κινητού απλά αναβάθμισης....;;;;;
  8. Παιδιά παίζει να ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;;
  9. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. XIAOMI REDMI NOTE 3 έχω και προχθες μου έβγαλε άναβαθμιση.... Το κινητό το έχω 3 μήνες αγορασμένο από Κωτσ.....Ολα καλά λοιπόν με την αναβάθμιση. Απλά όταν ξεκλειδώσω το κινητό με δάχτυλικο αποτύπωμα δεν μου κάνει την δόνηση που μου έκανε ότι ξεκλείδωσε στις εφαρμογές που έχω κλειδώσει.. Πχ ξεκλειδωνα το Facebook με το δάχτυλικο αποτύπωμα και μου έκανε δόνηση... Μετά την αναβάθμιση αυτό δεν συμβαίνει... Παράτα λω τα φώτα σας.... Ευχαριστώ.
  10. Φίλε είναι πολύ ευχαριστω που μου απάντησες μια τέτοια μέρα...... Μήπως να κάνω κάτι πρώτα εγώ.....;;;; Εάν γίνεται;;;;;
  11. Παιδιά καλησπέρα καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους βασικό.... ΥΓΕΊΑ. Λοιπόν πήρα αυτή την τρομερή συσκευή από τον κωτσοβολο..... Απλά από τα 3 κουμπιά που βρίσκονται μπροστά στην οθόνη δεν μου φωτίζει το δεξί.... Τα φώτα σας σας παρακαλώ....
×
×
  • Create New...