Jump to content

wii4u69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wii4u69

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

wii4u69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Cris ,δεν εχω καταφερει να μπω ωστε να το σεταρω και για αυτο περναω μονο το zip με τη ρομ .Ο χρονος που δινεις ομως ειναι μονο οταν περναω την China ROM ,οσες εχω περασει (custom) ο χρονος ειναι μεγαλυτερος αλλα μετα απο 5-6 bootloop περναει για να το σεταρω πχ στην 19s και στην miui . Εχω δοκιμασει να την κατεβασω τουλαχιστον τρεις φορες στον υπολογιστη οποτε δεν ειναι θεμα του zip .
  2. Μετα απο αρκετες προσπαθειες που εχω κανει για να περασω την 20Gr απο Cris επεστρεψα στην 20 την επισημη .Ακολουθω ολη την διαδικασια και κανω συνεχως clean install αλλα δεν ξερω τι γινεται και κανει συνεχως bootloop ,την αφηνω για πανω απο μιση ωρα και σταματαει στις μπαλλες . Σε οσους δουλευει περιπου σε ποσα λεπτα κανει την πρωτη εκκινηση ;
  3. Αν θυμάμαι καλά έβαλα τη su v2.49 . Έκανα το κόλπο με την ενεργοποίηση-απενεργοποιηση αλλά μάλλον το έκανα χειρότερο βλέπω μόνο 2g στη sim1 αλλά όταν βάλω την κάρτα στην sim2 τότε εχω και 3g ... Εάν περάσω την 20s υπάρχει περίπτωση να επανέλθει το κινητό;
  4. Cris δεν έχω βάλει την στοκ 19s έχω την δικιά σου την λίγο... φτιαγμένη και μπορώ να πω με μία εβδομάδα και εξαντλητική χρήση όλα καλά . Κάνοντας όμως μία αποτυχημένη προσπάθεια για να τις περάσω το supersu για ροοτ αναγκαστικα να την ξαναπεράσω και από τότε εχω σύνδεση μόνο 3g ενώ όταν την είχα περάσει την πρώτη φορά έβλεπε μόνο 4g!!!
  5. Ποσοτικα πως ειναι η αυτονομια με την 20s απο 100 - 0 και με ποσες ωρες ειναι ανοικτη η οθονη φιλε Meyas ,γιατι εχω ηδη βολευτει με την 19s και δε με βλεπω να αλλαζω συντομα .
  6. Γειά σου Chris εκεί που περιμέναμε τη σούπερ ντουπερ 20Grs τώρα και Miui...! Το έχω το κινητό παραπάνω από 2 μήνες καί αλήθεια σε περιμένω για να μη το έχω μόνο για ...tablet , σε ευχαριστώ πάντως προκαταβολικά για την προστιθέμενη αξία που δίνεις σε ένα vfm και εξαιρετικό σε hardware κινητό.
×
×
  • Create New...