Jump to content

alexanderchalkie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexanderchalkie

  • Ημ. Γέννησης 14/11/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexanderchalkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν είμαστε πολλοί (4 ως τώρα στο Local Guide connect Μόνο !##!@#!@) και μόνο 30 έχουν δηλώσει ως τώρα στο Facebook ότι θα έρθουν, οπότε έκκληση: αν θέλετε να βοηθήσετε να βελτιωθούν τα Maps (πχ γιατί ψάχνετε καθαρή τουαλέτα!) ή αν θέλετε να μάθετε πως να βοηθήσετε την ταβέρνα που αγαπάτε (περνώντας την στο Google Maps)<, ότι κι αν σας απασχολεί για το Google Maps, ελάτε το Σάββατο να τα πούμε! Δεν έχει κανέναν εμπορικό σκοπό η συνάντηση προφανώς, αν είστε από εταιρεία καλύτερα μην έρθετε, μόνο χρήστες. Πληροφορίες για την εκδήλωση φιλοξενούνται εδώ, βοηθήστε πατριώτες, για την Ελλάδα ρε!
  2. Ναι, έτσι ακριβώς, κι εγώ UberX μιλάω, το άλλο δεν με ενδιαφέρει, το θεωρώ ψόφιο σαν ιδέα, ποτέ δεν μου άρεσε ούτε το taxibeat. Βαλίτσες ΟΚ, αν είστε πολλά άτομα είναι πρόβλημα (όλο huyndai i10 και κάτω πετυχαίνω εγώ!) αλλά αν είναι 1-2 άτομα μπαίνει μέσα συνήθως ΟΚ. Ναι, είναι πιο φτηνό από ταξί. Εγώ έχω συνδέσει πιστωτική και πληρώνω έτσι. Καλή φάση γενικά, δεν έχω βρει μειονέκτημα εκτός ότι δεν είναι πιο πολλά διαθέσιμα (ακόμα).
  3. Τον τελευταίο καιρό βρίσκω πάντα στην Αθήνα Uber το πολύ 5 λεπτά απόσταση. Έπιασα κουβέντα με μερικούς οδηγούς και μου τα είπαν πολύ ρόδινα, σε στυλ "να αρχίσω αύριο κι εγώ ρε παιδιά." Έχει κανείς άλλος από πρώτο χέρι γνώση ή εμπειρίες; Όχι τύπου "ο ξάδελφός μου που είναι ταξιτζής λέει ότι είναι βλάκες" όμως αν γίνεται.
×
×
  • Create New...