Jump to content

GEOTHESS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GEOTHESS

  1. GEOTHESS

    Lenovo Α7010

    Δεν δέχομαι ότι το κλείδωσα βάζοντας τρείς φορές λάθος pasword. Ούτε μπορώ να πιστέψω ότι το επίσημο service της Lenovo χρειάστηκε 27 μέρες για να κάνει αυτό που εσύ θα έκανες σε 2 λεπτά:lol: Οι ίδιοι όμως αυτό ισχυρίζονται όταν γράφουν "KLEIDOMENO" και χρεώνουν 16 ευρώ
  2. GEOTHESS

    Lenovo Α7010

    Η οθόνη δεν δεχόταν εντολές. Όταν καινούργιο τηλέφωνο (2 ωρών) παρουσιάζει ανώμαλη συμπεριφορά το πηγαίνεις πίσω. Στο μαγαζί το χαρακτήρισαν κλειδωμένη οθόνη (κατά την άποψή τους, λόγω εισαγωγής εσφαλμένων pasword στο gmail.)
  3. GEOTHESS

    Lenovo Α7010

    Αγόρασα ένα LENOVO Α 7010 από το MediaMarkt Πυλαίας (Θεσσαλονίκη) στις 18/10/2016 το μεσημέρι (12:40) πληρώνοντας επιπλέον και (34 ευρώ) την επέκταση της εγγύησης που προσφέρουν. Κατά την αρχική εγκατάσταση μπλόκαρε και το επέστρεψα στο κατάστημα το ίδιο απόγευμα (18/10/2016 στις 19:21) Το παρέλαβαν με αναφορά "κληδομένο" και μου είπαν ότι θα το έπαιρνα την άλλη μέρα αλλά τελικά έφυγε Αθήνα. Όταν ζήτησα αντικατάσταση μου είπαν δεν γίνεται γιατί το είχα ανοίξει! και ότι εγώ ευθυνόμουν για το κλείδωμα παρόλο που το pasword του gmail το είχα επιβεβαιώσει μέσω laptop. Στις 27/10/2016 με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι υπάρχει κόστος για το ξεκλείδωμα 15 ευρώ το οποίο και δέχθηκα αφού απέκλειαν την αντικατάσταση. Παρά τα τηλεφωνήματά μου σχεδόν μέρα παρά μέρα το κινητό έφτασε στο κατάστημα και μου επεστράφη χθες στις 14/11/2016 δηλαδή μετά 27 μέρες! με αναφορά επισκευής "KLEIDOMENO" και με χρέωση 16,74 ευρώ. Για την καλή λειτουργία της συσκευής επιφυλάσσομαι. Υποψιάζομαι ότι κάθε πρόβλημα λογισμικού (ειδικά όταν δεν υπάρχουν αρχεία για σώσιμο) λύνεται μέσω προγραμμάτων διάγνωσης - επισκευής ή απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης του λογισμικού και απαιτεί λίγα λεπτά. Υποψιάζομαι ακόμη ότι η επισκευή λογισμικού γίνεται μέσω διαδικτύου χωρίς να απαιτείται μετακίνηση της συσκευής (Αθήνα). Παρακαλώ φίλους που γνωρίζουν περισσότερα να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις υποψίες μου αλλά και λάθος να κάνω 27 μέρες για ένα ξεκλείδωμα δεν τους τιμά.
×
×
  • Create New...