Jump to content

Pedro_G

Members
  • Δημοσιεύσεις

    282
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pedro_G

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Pedro_G's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. μολις με καλεσε απο εξυπηρετηση πελατων υπαλληλος τι στο καλο ....... διαβαζουν εδω μεσα τι γραφουμε??? δεν εξηγειτε αλλοιως!!! Ολα τα δεδομενα του BING BANG ειναι διαθεσιμα για περιαγωγη εφοσον εχεις πληρωσει χρηματα ακομη και αν εχεις βαλει και λιγους κρυσταλλους δεν υπαρχει περιορσιμος!
  2. Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι διαθεσιμα για περιαγωγη και ποσα απο τα πακετα δεδομενων των ΒΙΝG ΒΑΝG DATA mini ή max? αναφερετε ρητα οτι το πακετο δεδομενων ειναι διαθεσιμο για περιαγωγη εντος ΕΕ... αλλα δεν αναφερεται το συνολικο ποσο ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ειναι και τα 15 GIGA διαθεσιμα προς καταναλωση? η στην περιπτωση BING BANG MEDIUM και τα 8? ποιο ειναι το πακετο που δινει σιγουρα δεδομενα χρησης στην Ε.Ε απο τα πακετα αγορας???
  3. Δεν ειμαι Φοιτητηες ενας καποτε το δεκεμβριο.....μου το εδινε 10 ευρω ..Θελω 3 υπαρχοντες αριθμους να κανω!!! (οι 2 αμεσα μεσα στον Μαρτιο) ο αλλος πιο μετα το πασχα!
  4. ποσο στοιχιζει παιδες να μου κανει καποιος το τηλ απο αλλη καρτοκινητη σε Cu φοιτητικο? που κυμαινονται τα πραγματα?
  5. αυτο ισχυει για ποσο καιρο?? 12 μηνες παραπανω??? αφορα μονο εμενα ή και τους αλλους που θα ερθουν?
  6. μπορω εγω να κερδισω σαν cu χρηστης οτιδηποτε νομζω ειμαι απλος CU με ενισχυμενα προνομια που εχουν ημερομηνια ληξης και σκεφτομαι να γινω και εγω με φοιτητικο (10 ευρω μου ζητηθηκε) σε λιγο καιρο
  7. σε ευχαριστω θερμα! 600 λεπτα μονο σε CU ομως τηλεφωνα δινουν αν καταλαβα καλα!!!! Εγω μπορω να ωφεληθω αν τους φερω και τους 2 με τα νουμερα τους στην Vodafone δεν ειμαι Φοιτητικο ακομη αλλα το σκεφτομαι σοβαρα ειμαι LIQUID
  8. αν Δινω 13 ευρω καθε μηνα εκαστος καθε 1η μηνα δε με συμφερει ασφαλως!!! Ηδη με 9,8 ευρω το μηνα τους εχω τακτοποιημενους σε Q που ουτως η αλλως δε μιλανε και ωρες ...δεδομενα ελαχιστα ως καθολου!
  9. liquid ειμαι μια προσφορα που δινεις 17 GB το μηνα με 13 ευρω και απεριοριστες κλησεις και 200 σμσ.....σε λιγο ομως σταματα η προσφορα κλεινω 6 μηνο και δε ξερω τι να κανω! Επισης σκεφτομαι να φερω 2 αριθμους απο Q γονεων που μονο μιλανε ......τπτ αλλο και ελαχιστα και πληρωνουν 10 ευρω το λιγοτερο σαν ανανεωση!
  10. ρωταω τα + και - της μια και της αλλης εκδοσης αν τα ξερει κανεις !!! η οποιας κατεχει απο τις 2!! Η ερωτηση μου γραφει ......τα προτερητματα της φοιτητικης εκδοσης! Δεν αναφερθηκα να τα εχω και τα 2!
  11. voda φοιτητικο ή liquid??? μπορει καποιος να μου πει συγκεντρωτικα τα προτερηματα της φοιτητικης εκδοσης ? σκεφτομαι να το κανω !!!
  12. σας ευχαριστω θερμα!!! και κατι ακομη εχω το προγραμμα της vodafone που με 13 ευρω για ενα χρονο τα χρηματα μπαινουν (νομιζω καπου 8,5 ευρω καθαρα για χρηση σε E-food) και παιρνω καπου 17 gb δεδομενα μαζι με 200 σμσ και απεριοριστα ομιλιας. Μια προσφορα που ειχε βγαλει καπου πριν τον blackafriday για νεους χρηστες! Μου εχει προταθει με 10 ευρω να το κανω φοιτητικο ...πιστευεται οτι πρεπει να το κανω η να παραμεινω? τι ειναι πιο συμφερον?
  13. Αρα δεν εχεις χρησιμοποιησει Ισπανια καρτα πιστωτικη η χρεωστικη για αγορα ψωνια σε Ευρω!!!!! Γιατι αυτο μου λες να διαβασω τους ορους ....ενω εγω ρωταω αν εχει ψωνισει με Eurobank ή ακομη Αττικης σε Ισπανια χωρις εξτρα χρεωση!
  14. ξερει κανεις αν σε συναλλαγες στην Ισπανια Ευρω......χρεωνεται με εξτρα προμηθεια χρεωση η οποιαδηποτε συναλλαγη με καρτα τραπεζης mastercard - visa διαθετω και απο τις 2!
  15. Καλημερα εχω παραγγειλει απο U.K. απο startfitness.uk την ακολουθη παραγγελια: Subtotal €19,90 Shipping €7,95 Taxes €0,00 Total €27,85 EUR Shipping method Standard Delivery Υπαρχει καποιος που εχει παραγγειλει απο το συγκεκριμενο και μπορει να μου πει με βεβαιοτητα οτι απαλλασσομαι απο Φορους Εκτελωνισμου ή αλλες εξτρα χρεωσεις απο το παραπανω ποσο? Σας ευχαριστω θερμα!
×
×
  • Create New...