Jump to content

bullseyemambo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bullseyemambo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

bullseyemambo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Η LegionOS 3.12 είναι πολύ καλή. Παρόλα αυτά μερικές φορές κολλάει το τηλέφωνο και θέλει επανεκκίνηση. Εν τω μεταξύ είναι η πρώτη φορά που καταφέρνω να ποστάρω μετά από κανα χρόνο καθώς δεν με άφηνε το σύστημα. Επιτέλους.
  2. Καλησπερα, δεν μπορω να σχολιασω στο φορουμ! Μια βοηθεια παρακαλω.
  3. Καλησπέρα! Δεν μπορώ να κάνω post. Παλιότερα είχα αυτή την δυνατότητα. Έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ.
  4. Λοιπόν μετά από πολλά πειράματα με τις oreo σχετικά με την μουσική τα αποτελέσματα είναι τα εξής. Το dolby Atmos δεν δούλεψε σε καμία έκδοση (κράσαρε η εφαρμογή). Το viper4a δούλεψε με το mod https://drive.google.com/file/d/0B-2l1xmYBAzsaDR3NldfbGljd0E/edit του chrisbal(thanks), φλασάρωντας από TWRP οπότε περνάει τον driver στο σύστημα. Απλά κατά το φλασάρισμα κάνει 3 λεπτά περίπου να τελειώσει οπότε χρειάζεται λίγη υπομονή. Το δοκίμασα σε Oreo AOSiP και RR στην οποία είμαι τώρα και δούλεψε. Το μόνο bug είναι ότι στο Convolver το dolby και μερικά άλλα δεν δουλεύουν αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που κάτι θα βρείτε (έβαλα το DTS HD.ir). Εννοείται ότι είμαι root. Εν το μεταξύ το viper4a είναι όντως απίστευτο. Πιστεύω καλύτερο και από το dolby atmos. Η παραμετροποίηση του δεν υπάρχει.
  5. Καλημέρα. Έχω βάλει την τελευταία eui 28 dev. Όλα καλά εκτός από ένα κουλό του bluetooth. Όταν το συνδέω με ένα ραδιοcd αυτοκινήτου με bluetooth δεν συνδέεται το τηλέφωνο για κλήσεις. Αντιθέτως μουσική μπορώ να ακούσω μέσω bluetooth. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι. Ευχαριστώ.
  6. Τέλειος φίλε ευχαριστώ. Απλά τέλεια. Επίσης να παραθέσω ότι η OREO PIXEL Experience 8.1 ταίριαξε καλύτερα στο κινητό μου από την OREO AICP 8.1 χωρίς να χάνει σε ταχύτητα. Απλά για μένα τα μειονεκτήματα των 8.1 είναι η έλλειψη του Dolby Atmos και η απενεργοποίηση της δεύτερης sim κατά βούληση, για λόγους οικονομίας μπαταρίας και λιγότερη ακτινοβολία.
  7. Ξέρει κάποιος την απάντηση στο ερώτημα γιατί το αντιμετώπισα και εγώ.Σε κάποια φάση δεν μπόρεσα να προχωρήσω και επέστρεψα στην aicp rom. Ξέρετε κάποια σταθερή ρομ που επιτρέπει το skip στο leeco account; Ευχαριστώ.
  8. Καλημέρα. Καινούργιος κάτοχος και εγώ του le max2 από bangood θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες και αν ξέρει κάποιος μου απαντάει. Έχω βάλει την Latest OREO AICP 8.1. Έχω κάποια θεματάκια όπως: 1)το fingrprint το οποίο είναι ασταθές. 2)προσπάθησα να βάλω μια σπασμένη έκδοση sygic αποτυχημένα. Δεν άνοιγε η εφαρμογή (σε ένα cubot X6 που δοκίμασα δουλεύει μια χαρά). 3)ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω την μία sim γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα. Επίσης την πρώτη φορά που πέρασα την ρομ σε μία επανεκκίνηση δεν έμπαινε με τίποτα. Κόλλησε στο logo της aicp. Tο επανέφερα μέσω twrp με factory reset. Δεν είμαι πολύ σχετικός. Πάντως η εργοστασιακή ρομ που είχε ήταν πολύ πιο σταθερή αν και ήθελε χρόνο προσαρμογής. Η aicp πηγαίνει σφαίρα κατά τ' άλλα.
  9. bullseyemambo

    Cubot X6

    Καλησπέρα. Είχα τα ίδια συμπτώματα. Πρόκειται προφανώς για ιό και το αντιμετώπισα περνώντας στο κινητό καινούργια ROM. Έβαλα αυτή http://www.needrom.com/download/cubot-x6-stock-rom/ και δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά από αυτό. Το κινητό ήταν πάλι σαν καινούργιο. Τώρα για την διαδικασία του update έχει αρκετούς οδηγούς στο internet και είναι σχετικά απλή.
×
×
  • Create New...