Jump to content

gmaikl32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gmaikl32

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

gmaikl32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αξιότιμε Χρήστο, Καταρχήν να ευχηθώ Χρόνια Πολλά για την έλευση του Νέου Έτους. Αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα με τις εφαρμογές Google μετά την αναβάθμιση της ROM σε 5.9.028s και με δεδομένο ότι προσπάθησα ανεπιτυχώς να εγκαταστήσω την ROM που ανέβασες, θα ήθελα να με συμβουλέψεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ κατάστημα ή ιδιώτη για να μου λύση το πρόβλημα μου. (Είμαι κάτοικος δυτικών προαστίων Αττικής). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου, Καλή συνέχεια στο FORUM, Μιχάλης
  2. Καλησπέρα σας, στο δικό μου LEECO LEMAX2 μου ανεβάζει θερμοκρασία (έως 42c) όταν τρέχει ή εφαρμογή LE CUSTOM SERVICE και όταν το απενεροποιω επανέρχεται στη φυσιολογική. Έχω την αγγλοκινεζικη official from & ram 4/32. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει λύση;; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα στην ομάδα και απο μένα. Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, το κινητο κατά την διάρκεια της φόρτισης κυρίως αλλά και μετά μου ανεβάζει θερμοκρασία, μέχρι και 40c...Έχω παρατηρήσει μέσω της επιλογης battery απο ρυθμισεις, ότι τρέχει το πρόγραμμα custom service (αυτό που έχει το σήμα της LEECO) ή το system service, τα οποία καταναλώνουν εκείνη την στιγμή περισσότερη μπαταρία απο την οθόνη!!!! όπως καταλαβαίνεται η μπαταρία τελειώνει αμέσως και το κινητό νομίζω ότι θα πάρει φωτιά. Αυτό μου συμβαίνει τις τελευταίες δύο μέρες. Τέλος έχω εγκατεστημένη την official rom 5.8.017S.
×
×
  • Create New...