Jump to content

Koopatroopa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Koopatroopa

  1. Ο ορος αυτος δεν ισχυει για την υπηρεσια #παρεδωσε! Τα πακετα του #παρεδωσε ακολουθουν την ευρωπαικη οδηγια. Ειναι ξεκαθαρο στους ορους και προυποθεσεις. Απλα στην Cosmote δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται γενικοτερα και χρεωνουν οτι αυτοι γουσταρουν.
  2. Βρισκομαι στο εξωτερικο και πιστευα οτι με την καταργηση των χρεωσεων θα μπορω να μιλαω με Ελλαδα με τα λεπτα που εχω απο τα πακετα μου. Εχω παρει λοιπον 40' προς ολους απο το #παρεδωσε της εφαρμογης δινοντας 100mb για αυτο. Με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι εχω χρεωθει οχι απο τα λεπτα αλλα απο την καρτα που ειχα. Καλω στην Cosmote, χρεωνομαι και εκει για να μου πουν οτι τα λεπτα αυτα ειναι προσφορας και δεν ειναι χρεωσιμα πακετα!! Δηλαδη με λιγα λογια, χρεωθηκα 2 φορες + τα 100mb που εχασα. Μιλαμε για παραπλανηση καταναλωτη αρχικα μιας και δεν αναγραφεται αυτο στην εφαρμογη και δευτερον για μη συμμορφωση με την Ευρωπαικη Οδηγια. To θεμα βρισκεται ηδη στο Ευρωπαικο Κεντρο Καταναλωτη.
  3. Μέχρι τώρα ποτέ δεν μου ζεστάθηκε η συσκευή. Σήμερα παρατηρήθηκε αυτό το υψηλό ποσοστό και θα το παρακολουθώ. Ξέρεις πότε θα πάρουμε το ΜΜ και αν θα βελτιωθεί η αυτονομία της συσκευής με αυτό?
  4. Καλησπέρα, μετά από ένα μήνα χρήσης του κινητού νομίζω έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα. Η συσκευή είναι 3/32 gray με global official rom και πλέον με MIUI 8. Αγορά από Minideal και παραλαβή σε 12 μέρες με PostNl χωρίς κανένα πρόβλημα. Ας το ξαναπώ και εγώ; ίσως το πιο value for money κινητό που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά συνυπολογίζοντας την υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα. -Το κινητό είναι πολύ όμορφο, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ στιβαρό. Για μένα το μοναδικό αρνητικό στοιχείο εντοπίζεται στο γεγονός ότι γλιστράει σχετικά εύκολα χωρίς κάποια θήκη. -Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι ταχύτατο, ακριβές και τοποθετημένο στην πίσω πλευρά είναι πιο εύχρηστο. -Πολύ καλή οθόνη, με άριστη ευκρίνεια και πραγματική αποτύπωση χρωμάτων (σε αντίθεση με τις amoled που δίνουν πιο φωτεινά χρώματα στο πάνελ) -Εξαιρετική μπαταρία που με μειωμένη φυσικά φωτεινότητα και χρήση 3G+wifi θα σου βγάλει 6 ώρες άνετα (με MIUI 7) -Η απόδοση του overall είναι εξαιρετική και δεν έχει κολλάει ποτέ. -Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή την μέρα αλλά υστερεί σημαντικά την νύχτα ακομά και με φλας. Τώρα σχετικά με την MIUI 8 πιστεύω θα μπορούσαν να αποφύγουν την αλλαγή στο μενού της κάμερας και της κεντρικής διαχείρισης της συσκευής καθώς ήταν αρκετά πιο εύχρηστο. Επίσης, όπως έχει γραφτεί, σίγουρα υπάρχει κάποιο θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας καθότι το android system πιάνει ένα 17% άνετα πλέον. Τέλος, η συσκευή αξίζει 100% τα λεφτά της, καλύπτει τον μέσο χρήστη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα (εκτός κάμερας) από τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Προς τους γνώστες: Σήμερα το android system έφτασε 45%(!!!) σε επίπεδο κατανάλωσης. Που μπορεί να οφείλεται και τι ενέργειες προτίνετε?? (reboot is done) ΥΓ Σχετικά με την 800 και το 4G η γνώμη μου είναι ότι το 3G σε υπερκαλύπτει εκτός αν κατεβάζετε μεγάλα αρχεία.
  5. Πήρα το κινητό με 7.1/ Stable 7.1.9.0.0 Το πρωτο προβλημα που εντοπιζω ειναι η λαθος ενδειξη της μπαταριας. Φορτιση ολο το βραδυ και απο το πρωι η μπαταρια σταθερα στο -2%! Προφανως παμε για αλλαγη ROM. Εδω ειναι τα δύσκολα. Δεν εχω ιδεα απο flasharisma και γενικα πειραγμα κινητων και διαβασα ολες τις αναλυτικες πληροφοριες που εχετε δωσει. Αν καταλαβα καλα πρεπει να γινουν τα εξης: 1) Αιτηση για κωδικο και ξεκλειδωμα bootloader 2) Εγκατασταση miflashUnclock 3) Μπαινουμε σε fastboot 4) Περναμε την καινουρια rom που θελουμε αφου την εχουμε κατεβασει σωστα? Αν κατι δεν παει καλα υπαρχει κινδυνος να γινει αχρηστευτει το κινητο? Ποια rom σηκωνει official updates apo xiaomi? Αν καποιος μπορει να με βοηθησει με pm θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα! Ευχαριστω
  6. Καλησπερα, Μολις παρελαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 απο minideal με PostNl και παραλαβη σε 12 μερες. Πολυ ομορφο το κινητο, πολυ καλη ποιοτητα και φινιρισμα. Τα προβληματα ομως δεν λειπουν. Αρχικα, εκανα το λαθος να βαλω multi οποτε πρεπει να δω τι θα κανω. Το αλλο μεγαλο προβλημα ειναι μολις παρελαβα το κινητο πηγα να το ανοιξω αλλα τπτ. Το βαζω για φορτιση 4 ωρες και παλι τπτ παρα μονο το κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει. Τι μπορει να γινεται? Θελει απλα χρονο να φορτισει η εχει θεμα με το software?? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...