Jump to content

Sypmonploum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sypmonploum

  1. Καλησπέρα σε όλους, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη. Όσο το κινητό είναι σχετικά δροσερό ή κρύο, η οθόνη δείχνει ένα απέραντο μαύρο. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται λιγάκι, εμφανίζεται η μισή οθόνη και όταν ζεσταθεί πλέον, λειτουργεί κανονικά.Έχω διαβάσει ότι είναι συχνό πρόβλημα σε διάφορα μοντέλα της LETV αλλά δεν έχω βρει κάπου λύση. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει: * Δύο διαφορετικές οθόνες, * Factory Rest * Να αλλάξω ROM Χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Νομίζω πως είναι hardware και σκέφτομαι να κάνω reflow στην πλακέτα μήπως και, αλλά ήθελα να ακούσω πρώτα και τη γνώμη σας. -------------- Letv X800 US, CM 12 (BetaHydri V3) αυτή τη στιγμή. https://drive.google.com/open?id=0BzFS9HEZ9SvqaWNpYTJuMnowUTg https://drive.google.com/open?id=0BzFS9HEZ9SvqanNlb0VzWEVqczg
  2. 1)Αν και δεν γνωρίζω με σιγουριά, δεν νομίζω να αναλαμβάνουν να το φτιάξουν αν τους το πας εσύ, για πολλούς λόγους. Δεν μου φαίνεται και φυσιολογικό ο πελάτης να πηγαίνει τα δικά του ανταλλακτικά. 2)Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν ασχοληθείς και αγαπάς αυτό που κάνεις, στο internet μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι. Φυσικά ένας αρμόδιος τεχνικός έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Λογικά έχεις αλλάξει σε παλιότερης τεχνολογίας τηλέφωνα γιατί τώρα είναι αρκετά δύσκολο να αλλάξεις μόνο το digitizer. Έχει κανείς ετοιμοπαράδοτη οθόνη+digitizer? Έχω κάνει παραγγελία νέας, αλλά χρειάζομαι το κινητό και οι 20+ μέρες είναι πολλές!
  3. 60Ε Είναι πάρα πολλά για αλλαγή μόνο του Digitizer, αν και ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι μεγάλο ζόρι αυτή η δουλειά. Προτιμώ παρόλα αυτά με 25Ε Να πάρω οθόνη+digitizer και ας μην είναι original.
  4. - Για να καταφέρεις να αποκολλήσεις την οθόνη από το digitizer χρειάζεσαι κατάλληλο εξοπλισμό και πολύ εμπειρία αλλά ακόμα και τότε το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ μικρό. - Η αγορά έτοιμης οθόνης+digitizer είναι σχεδόν μονόδρομος σε μερικές περιπτώσεις, αλλά γενικότερα είναι η πιο ασφαλής, εύκολη, γρήγορη και επιτυχημένη μέθοδος αλλά κοστίζει παραπάνω!
  5. Καλησπέρα σε όλους! Και η δική μου οθόνη σήμερα έσπασε από πέσιμο. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς εντός Ελλάδας έχει οθόνη άμεσα διαθέσιμη διότι το ΣΚ θα φύγω ταξίδι και χρειάζομαι το κινητό. Παρακαλώ αν κάποιος έχει διαθέσιμη άμεσα να μου στείλει πμ. Μάλλον με τις οθόνες έπεσε επιδημία! :lol::lol::lol:
  6. @vagelisss Δεν χρειάζεται σε όλα. Υπάρχουν tweaks που γίνονται μέσα από τις ρυθμίσεις όπως αυτό: [για να γίνουν 100% πιο γρήγορα όλα τα android ρυθμίσεις=>developer options=>κάπου χαμηλά τα : windows animatio scale , transition animatio scale και animatio scale από 1χ τα βάζουμε .5χ ] Edit: Βιάστηκα να απαντήσω.
  7. Ούτε update ούτε dirty flash έκανα, στα καλά καθούμενα το έπαθε. Ο λογαριασμός υπήρχε κανονικά, τον έσβησα και τώρα δεν με αφήνει να συνδεθώ (There was a problem communicating with Google Servers). Πρόσβαση όμως στο ιντερνετ έχω κανονικά.
  8. Καλησπέρα, Έχω την CM12.1 και εδώ και δύο μέρες στα καλά καθούμενα δεν μπορώ να συνδεθώ σε καμία εφαρμογή της google (playstore,gmail, play now κτλ). Λαμβάνω "Check your connection and try again" ενώ έχω κανονικά ίντερνετ. Έχω κάνει clear data χωρίς καμία τύχη. Εύχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Εγώ που δεν είχα Xposed είχα τα ίδια προβλήματα! Γύρισα στην V3 και ησύχασα :p !
  10. Καλημέρα σε όλους. Έχω τηλέφωνο στα χέρια μου εδώ και μερικές μέρες και έχω πειραματιστεί/παιδευτεί αρκετά. Στην CM V4 έκδοση παρατήρησα ότι πολλές φορές κάνει επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα, αλλά κυρίως συμβαίνει όταν ανοίγω τον Music Player. Έτσι γύρισα στη V3. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Ακόμα, ήξερα πρίν αγοράσω το κινητό για το πρόβλημα υπερθέρμανσης, αλλά αυτό που συμβαίνει ξεπερνάει αυτό που περίμενα. Όταν πχ πάω να τραβήξω βίντεο με φλας μετά από 4-5 λεπτά (το κινητό βράζει) σταματάει η λήψη και πετάει μήνυμα ότι η λήψη δεν μπορεί να συνεχιστεί λόγο υψηλής θερμοκρασίας της συσκευής. Είναι λογικό; Κάνω κάτι λάθος;
×
×
  • Create New...