Jump to content

giorgos79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by giorgos79

  1. Τελικά ναι με speedex συνεργάζεται δυστυχώς όμως η DHL δεν παραδίδει παρασκευή για Σάββατο και έτσι πάμε για δεύτερα .

     

    μιχαλη,εγω πηγα ο ιδιος κ το πηρα σημερα.αλλιως θα το το εφερναν την δευτερα.

  2. καλησπερα στην παρεα,κατι ασχετο εαν γνωριζει καποιος..η θηκουλα carbon bymper πισω ειναι σκληρη κ περιμετρικα μαλακη tpu?
  3. μακρια απο νανοτεχνολογιες δεν κανει τιποτα ,ειχα βαλει στο s7 edge,πεταμενα λεφτα, αυτο που κανει ειναι να δημιουργει (και καλα) ενα παρα πολυ λεπτο φιλμ πανω στην οθονη ,το οποιο δεν σου παρεχει καμια προστασια απο τιποτα το gorilla glass 5 της οθονης ειναι ποιο σκληρο υλικο απο αυτο το υγρο,και φυσικα αν γινει στραβη και πας στο καταστημα ακρη δεν θα βγει γιατι αυτοι το ελενχουν χωρια που αυτο το υλικο σε ελαχιστες μερες εεχει φυγει απο την οθονη με το καθαρισμα!

     

    φιλε μου απλο τζαμακι ειναι!!!

  4. το συγκεκριμένο είναι fake, ανέβασα πιο πάνω το link από το gsmarena.

    Το διόρθωσαν και στο digitallife.

     

    μακαρι να ξεραμε τι παιζει..παντου ειναι out of stock και η εταιρια δεν δινει καμια απαντηση.

  5. κατα τη γνωμη μου δεν αξίζει να βγαλει ιδιο τηλ με cpu k ram ιδια ελέω καλυτερης οθωνης edge ή ενδεχομένως ελαφρώς βελτιωμενης καμερας.

     

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

     

    Δεν επρεπε ομως να ειχαν ανακοινωσει κατι?παντως παντου σε ολες τις χωρες ειναι out of stock.

  6. τι γινεται ρε παιδια,Out of stock ειναι παντου,και η συλεκτικη εκδοση δεν υπαρχει καν...βρε λες για καινουργιο μοντελο?
  7. καλησπεραστην παρεα,εχω ενα mi4s,και στις περισσοτερες σελιδες που παω να μπω με τον stock broser,με πεταει εξω κ μου λεει οτι οτι ο πλοηγος σταματησει να λειτουργει.
  8. για αυτο το combo δεν ξερω..πιο πισω θα δεις ενα συνδυασμο που ειπε καποιος για το ποια θηκη και ποιο τζαμακι ταιριαξανε..με της spigen τη θηκη νομιζω ο φιλος ανεφερε τζαμακι απο 9h..και εχει δωσει και λινκ...κατα τα αλλα καλοριζικο...θα το ευχαριστηθεις αρκετα..δε ξερω απο πιο κινητο προερχεσαι αλλα οπως και να εχει θα το ευχαριστηθεις..

     

    αλλαζω κατα καιρους,ερχομαι απο σ8+,κοιταζα για το Oneplus 5 αλλα τελικα στο u11 amazing silver,μακαρι να εχει τα ελληνικα!!!

  9. οχι καθολου...και σαν ποιοτητα ειναι αρκετα καλο.μη σε ανησυχουν αυτα αν θες να αποκτησεις την συσκευη..

     

    εχεις δικιο,παραγγειλα τα screen protector της olixar μαζι με την rugged armor spigen.πιστευω να μην το σηκωσει?

×
×
  • Create New...