Jump to content

gippas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    476
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gippas

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gippas's Achievements

  1. Ναι, να του τσιμεντώσεις τα πόδια και να το ρίξεις στο λιμάνι (συγγνώμη)
  2. Και εγώ παρατήρησα φοβερό battery drain μετά το νέο update. Πήγα για ύπνο το βράδυ με 70% και ξύπνησα με 3%. Κυρίως λόγω Google Services
  3. gippas

    Oppo Find X3 Neo

    Το έχει κάποιος στην Ελλάδα; Αν ναι, λειτουργεί 5g και Volte με δίκτυο Wind;
  4. Δεν φορτίζει στα 30w, το είπε και η ίδια η Google. Γύρω στα 21 φτάνει https://www.androidauthority.com/google-pixel-6-charging-speeds-3061270/
  5. Στη χρήση που κάνω. Τι να σου πω, δεν έχουμε όλοι τα ίδια widgets, icons, themes κλπ. Στη χρήση που κάνω εγώ είχα περισσότερες στιγμές που δεν ήταν ομαλός σε σχέση με τον Poco. Γούστα είναι αυτά, αν στη δική σου χρήση βγαίνει μια χαρά ο Nova με γειά σου :)
  6. O Nova δέχεται πολλές τροποποιήσεις αλλά προσωπικά τον βρίσκω λίγο αργό πλέον, γι'αυτό πήγα στον Poco (και για το app drawer)
  7. Και root γίνεται και custom roms υπάρχουν. Πάντως με την χρήση που κάνεις δεν θα πρότεινα το Mi8, μιας και η μπαταρία του είναι μέτρια και το μεγάλο notch δεν είναι ιδανικό για Youtube. Τα δυνατά σημεία του κινητού είναι η κάμερα και ο επεξεργαστής, που την διαφορά του από έναν 730 πχ την βλέπει κανείς κυρίως σε παιχνίδια (η κοπέλα μου έχει το Mi 9T και η διαφορά τους σε καθημερινή χρήση σε ταχύτητα είναι σχεδόν 0)
  8. Και εγώ το σκεφτόμουν το Pixel 2 XL αλλά κάτι ο κατώτερος επεξεργαστής, κάτι τα θεματάκια με την οθόνη του προτίμησα το Mi 8 και δεν το έχω μετανοιώσει, αν εξαιρέσεις την μπαταρία είναι τέλειο τηλέφωνο. Είμαι δε πολύ ευχαριστημένος με την κάμερα του το βράδυ με gcam και nightmode, αμφιβάλλω αν το Pixel 2 XL θα προσφέρει κάτι αισθητά καλύτερο.
  9. gippas

    LG G8 / G8s

    Ναι, έχει και τις 3 μπάντες. Δεν ξέρω αν θα έχεις 4G+ βέβαια
  10. gippas

    Google Pixel 4 XL

    Ακουστικά και φορτιστές κτγμ θα έπρεπε να απαγορευτεί πλέον να είναι στο πακέτο της συσκευής. Καταλήγουν στο 50% των περιπτώσεων στα σκουπίδια αφού όλοι έχουν 3-4 και η ποιότητα τους συχνά είναι για πέταμα (βλέπε πχ φορτιστές iPhone μέχρι πρόσφατα).
  11. Όχι. Έχω βέβαια το κινητό μου στα αγγλικά, ίσως να κάνει διαφορά.
  12. Εάν έχεις διάθεση να αγοράσεις από Κίνα σε αυτή την τιμή θα κοιτούσα το OnePlus 7. Επίσης και το LG G8s βρίσκεται σε ανάλογη τιμή με καλές επιδόσεις σε κάμερα και οθόνη.
  13. Έχω κινητό Android αλλά σε ταμπλέτες έχω δοκιμάσει τόσο Android όσο και iOS. Δεν θα αγόραζα ποτέ iPhone γιατί θεωρώ το κόστος τους τρελό σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, αλλά κτγμ σε ταμπλετες τα entry-level iPad προσφέρουν πολύ καλή σχέση κόστους-απόδοσης. Από τις καλύτερες οθόνες σε ταμπλέτα, καλή μπαταρία και επεξεργαστές και με διαφορά η καλύτερη συλλογή παιχνιδιών. Εξαρτάται γιατί το χρησιμοποιεί κάποιος. Εγώ για λίγο χαλαρό browsing, για ανάγνωση βιβλίων και για μερικά απλά παιχνίδια, άντε και κάποιες φορές για πληκτρολόγηση κειμένων, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύω πως θα το κρατήσω τουλάχιστον τετραετία.
  14. Μου αρέσει σαν συσκευή το Z6s και πιθανόν να την προτιμούσα για να αλλάξω από Xiaomi, αλλά με χαλάει η απουσία NFC, το οποίο χρησιμοποιώ. Επίσης προτιμάω την πτυσσόμενη κάμερα του Mi 9T Pro μιας και δεν τραβάω συχνά σέλφες ώστε να έχω "καθαρή" οθόνη
×
×
  • Create New...