Jump to content

MeddlingMageGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.542
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by MeddlingMageGR

  1. Το μελλον ειναι οι extra sim για εξαιρετικο ιντερνετ στα σπιτια. Με 3 ευρω το μηνα ταχυτητες που πρεπει να πας σε 1GB fiber και παλι το upload ειναι 100mb ενω με 5g φτανει 160 και το down ειναι 1gb ενω με 5g ακουμπαει και 2gb. Ουτε ασχολεισαι με θεματα του οτε του χαλκου της οπτικης ουτε τιποτα. Και οσο φτιαχνετε το δικτυο τοσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα με Ν78 παντου και μεγαλυτερες χωρητικοτητες σε ολη την Ελλαδα. 3.826gb καταναλωση αυτο το μηνα σπιτι το zte 5001 εγραψε ακριβως αυτα οποτε ειναι 100% accurate η καταναλωση που δειχνει το ιδιο το router. Συμβολαιο με 13.70 το μηνα απεριοριστα τα παντα στο κινητο + 2 extra sim με 18.50 ευρω το μηνα παιζεις τρελη μπαλα γρηγορα και οικονομικα. 
    Screenshot-1.png
    Έχω την εντύπωση ότι οι κάρτες extra SIM έχουν διαφορετικό ταβάνι ταχύτητας από τις κανονικές SIM. Σε όσα τεστ έχω κάνει έχω δει μικρές και μεγάλες διαφορές. Για τρέξε και εσύ ένα τεστ να μου πεις αν το παρατηρείς...
    Η πρώτη μου κάρτα είναι το συμβόλαιο, η δεύτερη η extra SIM2108000fe29ea371d7db2a90a7411f00.jpgbbb499137a36b73753faf12d0413c48b.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    Σίγουρα δεν έχεις μονοψήφια που σου δίνει η οπτική. Και πότε μπορεί να ξεφεύγει τελείως.
    Για online games δεν προτείνεται


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Παίζω Lineage 2 24/7, και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και όταν κάποιος βλέπει Cosmote TV ή Netflix στο σπίτι στη τηλεόραση. Πιο πολύ lag έχει ο σέρβερ του παιχνιδιού, παρά το σήμα κινητής.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    • Like 1
  2. Μπορούμε να αγοράσουμε κάποιο προϊόν τεχνολογίας από τον Γερμανό και να το βάλουμε σε δόσεις πληρώνοντας το μαζί με το πρόγραμμα συμβολαίου που έχουμε?

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Ωραίο story με πολλές ερωτήσεις...
    1. Ειδοποιήσεις πληρωμής δεν έστελνε τότε η Cosmote? Μέσω κινητού ή επιστολής ή μέσω του application?
    2. Όταν έφυγε και ο φίλος σου από το σπίτι, δεν είδε ότι υπάρχει μια γραμμή με ένα ρούτερ επάνω που λειτουργεί? Τί έκανε, έκλεισε το ρούτερ και έφυγε?
    3. Δεν του φάνηκε περίεργο με έχει μια γραμμή σπίτι χωρίς να την πληρώνει?
    4. Όσο έμενε εκεί δεν του ήρθε κανένας λογαριασμός να πληρώσει?
    5. Όταν ήρθε ο επόμενος ενοικιαστής βρήκε γραμμή έτοιμη για ίντερνετ και πληρωμένη?

    Γενικά κάνεις δεν διερωτήθηκε το οτιδήποτε για αυτή την γραμμή φάντασμα?

    Εγώ πιστεύω ότι φταίει η Cosmote. Αν κάποια υπηρεσία μένει απλήρωτη, την κόβουν μετά από 2-3 το πολύ πάγια. Δεν την αφήνουν να τρέχει επ αόριστον.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



    • Like 2
  4. Για ηχογράφηση κλήσεων ποια εφαρμογή είναι καλή?
    Έχω στο note 7 αλλά επειδή σε άλλο κινητό δεν υπάρχει και είναι χρήσιμη γνωρίζετε κάποια αξιόπιστη?
    Cube ACR & Cube ACR Helper. Θα κάνεις εγκατάσταση και τα 2 αρχεία.
    https://cubeacr.app/latest-update.html

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Καλησπέρα.
    Δεν ανοίγω νέο θέμα...
    Από το πρωί έχω πρόβλημα με τα link που λαμβάνω στο viber. Αντί να τα ανοίξει κατευθείαν, έχει φάει κάποιο σκάλωμα και μου βγάζει παράθυρο επιλογής, για τον τρόπο ανοίγματος. Η μια επιλογή είναι ο chrome, αλλά ο άλλος είναι η εφαρμογή του Box!!!!!!
    Να επισημάνω πως δεν πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου.
    Έχει κανείς κάποια ιδέα; 
    Αυτό το έχεις τσεκάρει?d9b6520c58fd01f96f9e45ceb84e4760.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. Καλησπέρα σε όλους σας
    Επειδή δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με extra sim θέλω την βοήθεια σας.
    Στο gigamax unlimited που έχω μου είχαν πει οτι μπορώ να πάρω και extra sim  για data.  Αν βάλω μια extra sim στο δίκαρτο κινητό της συζυγου μόνο για να έχει δεδομένα θα δουλέψει; 
    Πόσο είναι το κόστος απόκτησης της  extra sim  και πόσο το μηνιαίο κόστος χρήσης;  Τους τυχόν μήνες που δεν την βάλει στο κινητό και δεν γίνει καθόλου χρήση επιβαρύνομαι με το μηνιαίο κόστος;
    Ευχαριστω
    3 ευρώ τον μήνα είναι. Μπορείς να βγάλεις μέχρι 4 κάρτες. Μπορείς επίσης αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι να αγοράσεις ένα 4G ρούτερ και να κόψεις τη σταθερή γραμμή που έχεις κάτι να δουλεύεις με το ασύρματο. Εγώ αυτό έχω κάνει.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 3
  7. Λοιπόν την έκανα και εγώ την αναβάθμιση από το γνωστό site. Μια πολύ μεγάλη αλλαγή που είδα είναι στην οθόνη. Συγκεκριμένα έχω κάποια γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, και το πρόβλημά μου ήταν ότι όταν τα φορούσα δεν μπορούσα να δω το κινητό σε πλάγια θέση. Σε όρθια ήταν οκ, αλλά σε πλάγια σαν να έπεφτε ένα... privacy fighter και έβλεπα μαυρίλες. Για αυτό και όταν το χρησιμοποιούσα στο αυτοκίνητο για πλοήγηση χαρτών, τα έβγαζα τα γυαλιά. Τώρα αυτό έφτιαξε και βλέπω και σε όρθια και σε πλάγια θέση.
    Νομίζω επίσης ότι αυξήθηκε και λίγο η φωτεινότητα....
    Εσείς τί λέτε?


    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Thanks 1
  8. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε 2η προσφορά μέσω του application, λίγο καλύτερη, για το GIGAMAX Unlimited. Συγκεκριμένα από 56 ευρώ της πρώτης προσφοράς το έριξαν στα 50. Ήδη το πακέτο μου ήταν στα 48 ευρώ, οπότε για 2 ευρώ παραπάνω είπα να μην μπω σε διαδικασίες φορητότητας. Έχω και 4 Extra SIM ο οι οποίες δε θα ήθελα ούτε στιγμή να διακοπούν (την μια την έχω για το σπίτι) οπότε προχώρησα στην ανανέωση για 2 χρόνια.
    Εάν ΔΕΝ μου έκαναν στην την "καλύτερη τιμή", θα αναγκαζόμουν να κάνω το κινητό μου κάρτα, και την κάρτα της γυναίκας μου συμβόλαιο με 40 ευρώ. Οπότε θα έβγαινε πολύ πιο φτηνά περί τα 16 ευρώ. Αλλά θα είχα άλλα τρεξίματα με τις extra SIM, και διαβάζοντας τί περνάτε ορισμένοι έχω μέσα, ευτυχώς το απέφυγα...

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



    • Like 5



  9. Μήπως είναι για 18 μήνες οταν ειναι αλλαγή από whatsup σε συμβολαιο? Στο σάιτ το gigamax unlimited το έχει για 24 μήνες για φορητότητα στα 40 ευρώ αν δεν υπάρχει σταθερό οπότε οι άλλες τιμές που παίζουν είναι αν έρθει και σταθερό ταυτοχρονα


    Σωστά η τιμή για μετατροπή από κάρτα σε συμβόλαιο είναι 40 ευρώ. Εμένα μου έκαναν προσφορά για το Unlimited στα 54 ευρώ ακατεύατα. Και άλλα 12 που θέλω για τις extra SIM, πάω στα 66.
    Τελικά αυτό που θα κάνω είναι να το γυρίσω και κάρτα, και να κάνω την κάρτα της γυναίκας μου συμβόλαιο. Θα μου κοστίσει 40+12 = 52 ευρώ. Και κάθε 18 μήνες, θα αλλάζουμε. Θα ξανακάνω την κάρτα μου συμβόλαιο, και το συμβόλαιο της κάρτα. Θα παίζουμε δηλαδή....

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    • Like 1
  10. Καλησπέρα σας.. ερώτηση.. 
    Το cosmote TV ιντερνετικό με το box όμως, πόσο πίσω είναι όταν βλέπεις αγώνα σε σχέση με το δορυφορικό;; 
    Άμα μπει γκολ πρώτα θα ακούσεις τον γείτονα να φωνάζει και μετά από 1-2 φάσεις θα το δεις κι εσύ...

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Λοιπόν μόλις μου ήρθε προσφορά ανανέωσης που είναι η παρακάτω. Αισχρή αύξηση αλλά θέλω να ρωτήσω... Η καινούργια τιμή των 44ων ευρώ για ποιους είναι? Δεν ισχύει για υφιστάμενους πελάτες? ce55a4d41ec7f4e5cf5c12381fa65c65.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1


  12. Το έχω εγώ εδώ και 8 μήνες. Δε μασάει πουθενά και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Στα 73 ευρώ που παίζει στο Σκρουτζ το χτυπάς άφοβα.
    Του έχω επάνω netflix amazon disney apple σε 4k λάδι στην εικόνα του και επίσης nova cosmote ertflix ant1plus nba tv και παίζουν σούπερ.
    Του πέρασα και kodi χωρίς κολλήματα.
    Το μείον του είναι ότι με το που το πήρα πέρασα το update android 10 και παπαλα εκεί θα μείνει...
    Το τηλεκοντρόλ του είναι φωτιζόμενο και πανέμορφο. Το έχω ρίξει 10 φορές κάτω και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Αν θες να παίζουν όλα χωρίς χακεριές για 2 χρόνια πιστεύω το συγκεκριμένο θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Καλύτερη και από το mi box γιατί έχει τα πάντα από συνδεσιμότητα.
    Ότι θες άλλο με ρωτάς

    Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk





    Σχετικά με την συνδεσιμότητα που ανέφερες, επειδή και εγώ γλυκοκοιτάζω το Nokia 8000 - αν και έχει ήδη βγει το επόμενο μοντέλο αλλά δεν το βρίσκω στην ελληνική αγορά - θα ήθελα να σε ρωτήσω αν του έχεις συνδέσει BT Gamepad για παιχνίδια. Με ενδιαφέρει για να ασχολούνται τα παιδιά μου πότε πότε.
    Επίσης με όλο το θάρρος, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν βρίσκεις τα παρακάτω παιχνίδια στο Play store, μιας και αυτά παίζουν πιο πολύ : Brawl Stars, Stumble Guys, Roblox.
    Χίλια ευχαριστώ.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  13. Όταν λήξει το μισθωτηριο στα 3 πχ χρόνια, υπάρχει ελεύθερη διαπραγμάτευση.
    Στα χρόνια πχ των μνημονίων υπήρχαν συνεχείς μειώσεις.
    Υπάρχει ελεύθερη διαπραγμάτευση αλλά ποιός ιδιοκτήτης θα θελήσει να πάρει λιγότερα από εκεί που έχει φτάσει το ενοίκιο βάση του τιμαρίθμου?
    Δηλαδή αρχής γενομένης από 650 ευρώ + 6.5% + 6.5% + 6.5% (μια μέση τιμή βάζω) φτάνει μετά τα 3 χρόνια ανεβαίνει στα 785!!! Εκεί τί διαπραγμάτευση να γίνει?

    Ερώτηση : Τα 3 χρόνια που διαρκεί ένα συμβόλαιο, έστω και αν το ίδιο το συμβόλαιο αναγράφει για λιγότερα, ισχύουν και στην ανανέωση ή μόνο στα καινούργια συμβόλαια?

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk




  14. Λάθος.
    Ο τιμάριθμος είναι το μέσο ποσοστό αύξησης του κόστους των αγαθών από την αρχή του χρόνου. Το 5% που υποθέτεις για το τέλος του 2023 θα προστεθεί στο αυξημένο κατά 6,4% ενοίκιο που θα πληρώνεις από το Γενάρη.
    Δηλαδή τον Γενάρη του 2024 το ενοίκιο σου θα είναι 650 + 6,4% +5% = 726€


    Με αυτόν τον τρόπο όμως αν κάποιος μείνει 10 χρόνια σε ένα σπίτι, από 650 ευρώ και με θεωρητικά τον μικρότερο κάθε χρόνο τιμάριθμο, πχ 5%, θα βρεθεί να πληρώνει πάνω από 1000 ευρώ στον 10ο χρόνο... Σαν να τον τιμωρεί ο ιδιοκτήτης.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


  15. Παλαιότερα θυμάμαι, για ένα καλοκαίρι, είχα αγοράσει την υπηρεσία της CosmotevTV για 2 μήνες, πληρώνοντας ανά πακέτο (ταινίες, ελληνικά, παιδικά, ντοκιμαντέρ). Τώρα αυτό υπάρχει ή έχει καταργηθεί και στο δίνουν μόνο με Android Box υποχρεωτικά?

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk





  16. 650 + 5%



    Tapa

    Ωραία. Άρα κρατάμε ως σταθερά το αρχικό μίσθωμα, το οποίο αναπροσαρμόζεται βάση του τελευταίου τιμαρίθμου το που εκάστοτε Δεκεμβρίου μηνός...
    Ευχαριστώ πολύ.

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk







  17. Τα έχεις μπερδέψει.
    Αν παει 5 πληρώνεις 650 χ 5%. Αν παει 7 πληρωνεις 650 χ 7%.
    Οι υπολογισμοί γίνονται με βάση το ποσό του μισθωματος



    Tapa


    Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Απλά δεν κατάλαβες την ερώτηση μου.
    Ενοίκιο 650 ευρώ. Με τιμάριθμο Δεκεμβρίου 6.5%.
    Από τον καινούργιο χρόνο θα πληρώνω 650+6.5% = 692 ευρώ

    Έστω ότι τον Δεκέμβριος του 2023 ο τιμάριθμος έχει πέσει στο 5%. Πόσο θα πληρώνω?
    692 + 5% = 726 ευρώ
    ή
    692 - 1.5% (η διαφορά ανάμεσα σε 6.5% μείων 5%) = 681 ευρώ.

    Σε περίπτωση που μου πεις ότι θα πληρώνω +5% έχω να ρωτήσω το εξής :
    Δηλαδή αν στο συμβόλαιο υπήρχε ο όρος, αναπροσαρμογή βάση ΜΗΝΙΑΊΑΣ μεταβολής τιμάριθμου, κάθε μήνα θα προσθέταμε το ποσοστό της αριστερής στήλης, ανεξαρτήτως αν έπεφτε ή ανέβαινε?
    Σκέψου το λίγο και πες μου. 6b9c6e1e1b193fb28db7a19103e5bcff.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  18. Άλλη μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με τον τιμάριθμο. Το ενοίκιο που θα πληρώνουμε λέει ότι θα αναπροσαρμόζεται βάση τιμαρίθμου κάθε τέλος του έτους, δηλαδή βάση τιμαρίθμου του Δεκεμβρίου. Αυτός ο τιμάριθμος θα προσθέτει κάθε χρόνο χρήματα στο ενοίκιο ή είναι ένας αριθμός που αν μειωθεί μειώνεται και το ενοίκιο?
    Δηλαδή...
    Πληρώνουμε 650 ευρώ και ο τιμάριθμος Δεκεμβρίου είναι 6.4%. Άρα πάει 691 ευρώ.
    Αν του χρόνου πέσει ο τιμάριθμος στα 5%, θα μειωθεί το ενοίκιο κατά 1.4% ή θα αυξηθεί κατά 5%?
    Διότι αν κάθε χρόνο ο τιμάριθμος προσθέτει 40-50 ευρώ το λιγότερο στο ενοίκιο, σε 10 χρόνια θα πληρώνουμε το διπλάσιο....7e50d6ec805c0de17819d5c68a60854c.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  19. Επειδή τέλος του χρόνου λήγει το συμβόλαιο μου, είμαι σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για το μηνιαίο ενοίκιο. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 650 ευρώ, και θέλει να το ανανεώσουμε στα 700, και πέραν αυτού του έτους έχει θέσει και έναν περίεργο όρο στο συμβόλαιο βάση του πληθωρισμού. Ο όρος είναι αυτός που βλέπετε στην φωτογραφία.
    Είναι νόμιμο αυτό? Να μην ξέρω δηλαδή πόσο θα πληρώνω? Και πως θα μάθω την διαφορά των 2 πληθωρισμων από χρόνο σε χρόνο? 05035fecd7e79459e0291e4370689f2a.jpg

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  20. Παιδιά συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη συζήτηση σας, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι ..
    Ως γνωστών το TV Box της Cosmote ( https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/cosmote-cosmote-tv-v2/ ) για το ΟΤΤ, δεν παίζει Netflix. Όμως το δίδυμο αδερφάκι της Deutsche Telekom το MagentaTV ( https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/deutsche-telekom-magentatv-one/ )
    έχει πιστοποίηση για Netflix.
    Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με αλλαγή ΡΟΜ από το Magenta?

    Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

×
×
  • Create New...