Jump to content

nektarios73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nektarios73

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nektarios73's Achievements

  1. 1) Μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα πληκτρολογώντας όμως,όχι υπαγορεύοντας όπως στο apple. 2) Σε εμένα με Huawei Nova 5t δεν μπερδεύεται, λειτουργεί κανονικά. 3) Σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μου έχει να βγάλει πάνω από 12 μέρες και λειτουργεί κανονικά η μέτρηση παλμών και ύπνου.
  2. απλο προγραμμα συμβολαιου εχω
  3. Εφάπαξ ναι. Ο φάκελος έχει το qr code.
  4. για οποιον ενδιαφερεται να βαλει e-sim αυτη ειναι η ιστορια μου... Πάω σε κατάστημα της cosmote ζητάω e-sim για το smartwatch, μου την δίνουν, πληρώνω 9.90 την ενεργοποιώ στο smartwatch, μου κάνουν μία κλήση εκεί για να δω αν δουλεύει και πραγματικά δούλεψε, όλα καλά μέχρι εδώ. Κοιτάω το κινητό και παρατηρώ ότι δεν έχω δίκτυο, πανικός, μου λέει η υπάλληλος ότι μου έγινε αντικατάσταση διότι δεν μπορώ να έχω μία φυσική sim και μία e-SIM. Με πίεση 19 και κατακόκκινος τους λέω ακυρώστε την e-SIM και δώστε μου νέα sim για το κινητό, εντάξει μου λένε αλλά θα ενεργοποιηθεί σε 6 ώρες, έτοιμος για εγκεφαλικό εγώ. Τέλος πάντων το βράδυ στο σπίτι αφού ενεργοποιήθηκε μετά από 6 ώρες η κανονική sim στο κινητό, παίρνω τηλέφωνο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στην cosmote με την κρυφή ελπίδα να ξέρουν κάτι παραπάνω. Τους ρώτησα αν μπορώ να έχω μία φυσική sim και μία e-sim παράλληλα στο smartwatch, μου λένε όχι δεν γίνεται αυτό. Επειδή μετά εμένα κάτι με έτρωγε άρχισα να ψάχνω τα διάφορα προγράμματα της cosmote, μέχρι που ανακάλυψα ένα πρόγραμμα που λέγεται multiSIM. Παίρνω την την cosmote και τους λέω ότι θέλω το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δηλαδή να κρατήσω την φυσική sim στο κινητό μου και παράλληλα ότι θέλω μια e-SIM για το smartwatch μου, μου είπε εντάξει ότι γίνεται αυτό και έκανε τις διαδικασίες για την ενεργοποίηση και αποστολή σε μένα με κούριερ. Το συμπέρασμα μου είναι ότι: δεν είναι όλοι οι υπάλληλοι στην cosmote ενήμεροι και δεν είναι όλοι το ίδιο ικανοί στην δουλειά τους. Ελπίζω να βοήθησα. https://www.cosmotesmartliving.gr/ένας-αριθμός-πολλές-συσκευές/
  5. καλησπερα, καταφερες κατι με την MultiSim; μπορεσες να βαλεις μια φυσικη sim και μια e-sim με τον ιδιο αριθμο;
  6. apo pote osoi pane aeroporia pane fantaroi???:D
  7. o επεξεργαστής παίζη σημαντικό ρόλο στην χρήση gps?
  8. καλησπέρα σε όλους, επειδή ψήνομαι να πάρω gps με destinator αλλά δεν έχω ιδέα θα μπορούσατε να μου προτείνετε 3 Windows Mobile Pocket PC ένα οικονομικό ένα μεσαίο και ένα πιο καλό ώστε να διαλέξω μέσα από την δική σας πείρα και όχι να πάω σαν πρόβατο για σφαγή σε κάποιον πωλητή που θα με πάρει στο λαιμό του:cry: (δεν με ενδιαφέρει να είναι και κινητό η να έχει camera) ευχαριστώ :rolleyes:
×
×
  • Create New...