Jump to content

Dangerous2001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dangerous2001

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Dangerous2001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ναι αλλα με 1ghz λιγο ειναθ..ενω εκεινο με τα 1.3 δεν ειναι καλητερο.?? Αλλα αλλο ρωταω Φενονται πολυ τα πιχελ?? αυριο θα παω βολτα στον κκοτσοβολο να το τσιμπισω αλλα ρωταω φενονται πολυ τα πιξελς??
  2. παιδια ειδα με 99€ το lenovo a536 με 5' inches αλλα με 480x854pixels απο επεξεργαστη ειναι οκ για τις απετησεις μ αλλα η αναλυση με ααπασχολει!! το εχει κκανεις;; να μου πει ειναιοκ?? φενονται πολλη τα pixels?? Δεν ξερω πειτε μ!!
  3. παιδια απο κινεζικο ειδα το Doogee DG750 ειναι 8πυρηνο απο οτι ειδα!!Τι λετε αξιζει??
  4. φιλε εχω το galazy young με rap 512 το χω φορρωνενω εφαρμογες και sd 8gb φορτωμενη και αυτη και το κοινητο δεν κολαει με την ενοια laggarisma για πολλι ωρα το crasharisma του ειναι 1 δευτερο το πολυ!!Τωρα 1gb ραμ δεν ειναι αρκερο απο ποια αποψη?? εμενα ειναι οοκ στο κιν μ!
  5. το εχει ο φιλος μ γιαυτο και ρωταω εσεις τι ππροτεινετε..αλλα το εχει με 10 εφαρμογες! gta san adreas και mortal kati X και το κινητο δεν κολαει πουθενα!! μονο που μερικες φορες απο παιχνιδι θα κανει 1,5-2 δευτερα να παει home screen !!
  6. παιδια στο eshop ειδα οτι εχει ενα sony xperia e4 με 135 € τι λετε?? καλο ειναι αξηζει??
  7. αχαχαχαχα... θα κοιταξω!! και θα δω να βρω καμια προσφορα! Ευχαριστω!! αμα χρειαστω τπτ θθα σας πω!
  8. θελω με φλας!!! :) το lumia 640 το εχει η γκομενα μ! τιμιο και καλο κινητο! αλλα δεν εχει φλας!! οποτε αμα μπορειτε προτεινετε μ smartphone μεχρι 140 ευρω! και με φλας!! ευχαριστω εκ τον προτερον!
  9. παιδια το πολυ μεχρι 150 εχω!! και εκεινο γτ θα παρω απο τους γονεις μ! Αλλα τα κινεζικα δεν μου γεμιζουν το ματι! ειναι σαν ψευτικα!
  10. παιδια δεν σας το ειπα απο το moto g ερχομε!! γιαυτο και δεν εχω τα λευτα! ειχα μαζεψει 225 ευρω εδωσα τα 135 για το μοτο g που το πηρα πριν ενα μηνα και το κινητο χαλια μαυρα!! το εστειλπισω και με ειπαν οτι ο επεξεργαστης ειναι μονοπυρινος.με 856 γιγκαχεαρτζ και γενικα δεν ηταν καλο..το πηρα απο τον germano με προσφορα! και σε κινεζικο δεν θελω να παω!! δεν τα προτιμαω απο αποψη ποσο θα μ κρατησουν γτ το κινεζικο ειναι κινεζικο!! γιαυτο ρωταω ποιο απο τα δυο που ειπα ειναι οκ για να παρω!!
  11. Φιλε και εγω προτιμαω ποιο πολλη το s3 neo γτ το εχει ενας φιλος και ξερω! αλλα μεχρι 130 διαθετω!! γιαυτο ρωταω! ποιο απο τα δυο ειναι ποιο καλο!!
  12. Γεια σας παιδια!! εχω ενα προβλημα(να το πω ετσι) θελω να παρω ενα smartphone μεχρι 150 ευρω! ειμαι αναμεσα στο Asus Zenfone C και στο Lg Spirit !! παιδια τι λετε ποιο ειναι καλητερο ?? Ειμαι σε δηλιμα διοτι το asus ειναι κορυφη σε θεμα υπολογιστων και ετσι μηπως το κινητο να ειναι καλο!!παρα πολλι καλο...εχει και ιντελ επεξεργαστη!! ενω το lg ειναι μια εταιρισ που αρχισε τελευταια ρην ανοδο της σε smartphones τωρα τελευταια!! παιδια τι λετε??
×
×
  • Create New...