Jump to content

damianos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.154
  • Εγγραφή

  • Days Won

    5
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by damianos

  1. Αθήνα, 03 Ιουλίου 2014. Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία Cyta 4U, για υψηλής ποιότητας κλήσεις φωνής κ chronological από smartphone κ tablet μέσω χρήσης του σταθερού αριθμού Cyta.

    Πόσο δύσκολο είναι τεχνολογικά ΜΕΤΑ από 10 χρόνια από την πρώτη εμπορική διάθεση να είχαμε τον χρόνο ομιλίας του NOVA σταθερού μας, στο κινητό ΜΑΣ?????

    cyta4U_Logo-1068x1602.png

    • Like 5
  2. 41 minutes ago, paanos said:

    Στην πράξη, ναι έχει σχέση:

    Γενικα, τρέχει κανόνας κάθε μερικές μέρες που το ενεργοποιεί σε όλες τις γραμμές. Το VoWiFi ενεργοποιείται και χειροκίνητα (ως hoc). Το 5G δεν έχει δυνατότητα χειροκίνητης, πρέπει να περάσει ο κανόνας ή ενεργοποιείται με την αλλαγή της κάρτας. Η αλλαγή της κάρτας θα κανει trigger τον μηχανισμό για να σου ενεργοποιήσει 5G, VoLte και VoWiFi άσχετα με το ότι μπορεί να ενεργοποιηθούν και μόνα τους κάποια στιγμή. 

    Ήμουν σίγουρος ότι φταίει η σιμ γιατί είχα δοκιμάσει τα ΠΆΝΤΑ.... Και η κουζίνα είναι από μπετόν με αποτέλεσμα να ΜΗΝ έχω σήμα ποτέ....

    Μέχρι πού ήρθε το WiFi calling 😜

    • Like 4
  3. 29 minutes ago, p_k said:

    Καμία σχέση δεν έχει η αλλαγή σιμ.

    Απλώς τώρα συνέπεσε χρονικά να δοθεί μαζικά η υπηρεσία.

    Δηλαδή προσπαθούσα 6 μήνες...

    Είχα στην σιμ 2 WiFi calling ΚΑΝΟΝΙΚΆ και μόλις άλλαξα SIM και ήρθε και στην θέση 1, WiFi calling ήταν σύμπτωση???? Αφού το 13800 την έβλεπε ανενεργή την υπηρεσία... Εχθές ΜΕΤΑ την αλλαγή είδαμε ότι τους αφήνει ποια να είναι ενεργό...

    • Like 2
  4. 1 ώρα πριν, damianos said:

    AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 15 ΩPEΣ, 36 ΛEΠTA KAI 33 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 31/03/2024 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH. 

    Πώς βλέπω το υπόλοιπο MB για ευρωπαϊκή ένωση από το πακέτο των 1000 λεπτών με τα 6 ευρώ??? Και πόσα δίνει φυσικά...

    ΔΕΝ δίνει τίποτα για το εξωτερικό τά 1000 λεπτά και απεριόριστα δεδομένα με τα 6€

    IMG-286d171eca6c09ae5e08da1502bb69aa-V.jpg

    • Like 4
  5. AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 15 ΩPEΣ, 36 ΛEΠTA KAI 33 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 31/03/2024 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH. 

    Πώς βλέπω το υπόλοιπο MB για ευρωπαϊκή ένωση από το πακέτο των 1000 λεπτών με τα 6 ευρώ??? Και πόσα δίνει φυσικά...

    • Like 2
  6. 9 minutes ago, kostascbr said:

    φιλε αν καταλαβα καλα επιδη εχεις σταθερω νοβα σου βαζουν τα 1000 ,και εγω εχω νοβα κα f2g γιατι δεν  μου τα βαζουν;; τι πρεπει να κανω

    Σε ένα κατάστημα με την ταυτότητα σού, λες το σταθερό, λες το κινητό πού ανήκει στο ΊΔΙΟ αφμ και πρίν βγεις από το κατάστημα θα σου έχουν έρθει αυτόματα 1000 λεπτά ομιλίας προς ΌΛΟΥΣ για ΠΆΝΤΑ.

    • Like 4
  7. 1 hour ago, green dragon said:

    Καλημέρα σε όλους. 

    Η ανανέωση με 8 ευρώ σε κατάστημα nova ισχύει ακόμη; Αν ισχύει, ποιο πακέτο μπορείς να ενεργοποιήσεις; Εννοώ τι παροχές σε ομιλία και data έχει και αν δίνει και rollover αυτών που έχουν μείνει. Ευχαριστώ.

    Δυστυχώς εάν ΔΕΝ έχεις Buy More 1000 ΔΕΝ έχει κανένα με ομιλία. Αλλιώς μπορείς να βάλεις το medium σε data με 4,5€ παίρνεις 3 γίγας και να έχεις και 1000 λεπτά λόγω του σταθερού τηλεφώνου Νόβα.

    • Like 2
×
×
  • Create New...