Jump to content

loyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    643
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by loyros

  1. Αντιμετωπίζει άλλος το γνωστό θέμα παγκοσμίως με την κατεύθυνση στο Google Maps μετά την αναβάθμιση σε Miui 14; Πάντως η αντιπροσωπεία κάνει τον Αλέκο.Reddit Post

  2. Καλημέρα στην ομάδα,

    Κάτοχος του κινητού εδώ και 3 μήνες απόλυτα ευχαριστημένος με τα χαρακτηριστικά και της απόδοση μέχρι στιγμής.

    Μοναδικό μελανό σημείο είναι μια δυσλειτουργία του Google Maps που έπειτα από την ενημέρωση δεν μου δείχνει την κατεύθυνση. Έχω απευθυνθεί στη Google έχω κάνει όλα τα γιατροσόφια που μου έχουν υποδείξει (διαγραφή δεδομένων, απεγκατασταση ενημερωσεων, κτλπ) τίποτα δεν έχει επαναφέρει την κατεύθυνση στην μπλε κουκίδα που εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο που σας επισυνάπτω.

    Υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί και να το έχει λύσει;

    Screenshot_2023-06-08-08-24-45-719_com.google.android.apps.maps-edit.jpg

  3. Δεν είναι του δικτύου της αλλά από παραεισαγωγή και ούτως ή άλλως δεν δικαιούμαι εγγύησης επειδή μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Της οποίας το γυαλί δεν έσπασε αλλά την πάτησε το από μέσα. Αλλά δεν δέχονται να το επισκευάσουν και να πληρώσω το κόστος κανονικά, ούτε και πουλάνε τη γνήσια οθόνη έστω.

     

     

     

     

     

    παθός, αν βρεις κάτι οικονομικό πες το μου σε παρακαλώ. Αγορασμενο από το e-shop δεν αναγνωρίζεται από την εδώ XIAOMI και το κοστολογούν 320€ για service από το e-shop.

  4. Λοιπόν παιδιά...

     

    Επειδή σήμερα παρέλαβα την φυσική Curve, να ενημερώσω πως έχει η κατάσταση!

     

    Έκανα την πρώτη συναλλαγή με εισαγωγή της κάρτας στο POS και περνώντας το PIN, και εκτελέστηκε κανονικά!

     

    Έκτοτε όλες οι αγορές περνάνε κανονικά και ανέπαφα ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ με τη φυσική κάρτα!

     

    Δεν περνάνε όμως με Google pay

     

    και οι ηλεκτρονικές.

     

    Τώρα τί κάνουμε;

     

    Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει όπως ας πούμε έχει η Revolut για τις ηλεκτρονικές;

    κάνε αυτό στις ρυθμίσεις του κινητού σου.2861eac1547fd65cef5ca00cf25b0d33.jpg
  5. Δέμα με EU Priority, έρχεται με DHL. Μετά από 3 εβδομάδες που έκανε για να φτάσει από Κίνα στη Γερμανία, πήρε άλλες 6 μέρες (λογικός χρόνος) από Feucht σε Αθήνα, όπου το tracking με ενημερώνει ότι αλλάζει tracking number (σε 10-ψήφιο αριθμητικό) και θα το παραδώσει η DHL Express.

     

    Το νέο tracking δείχνει άφιξη στην Αθήνα Δευτέρα 27/7 και -εδώ είναι το ωραίο- εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (στην Αθήνα επίσης) Τρίτη 4 Αυγούστου!

    Λέω "δεν μπορεί, θα είναι μάλλον λάθος του συστήματός τους ή κάτι παρόμοιο".

    Και όμως! Τρίτη μέρα σήμερα από την άφιξη στην Αθήνα και το status δεν έχει αλλάξει στη σελίδα τους και αρχίζω να πιστεύω ότι το 4 Αυγ είναι σωστό!

    Αν είναι έτσι, δεν ξαναλέω τίποτα για τα ΕΛΤΑ! Αυτοί είναι χειρότεροι (συνυπολογίζοντας ότι πρόκειται για ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών)!

     

    Και αν και ο συνολικός χρόνος των ~5 εβδομάδων δεν είναι και κακός (δεδομένων των συνθηκών), έχω τρεις φίλους που έκαναν παραγγελίες όλοι μετά από μένα, οι δύο έχουν παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα και ο ένας μάλλον σήμερα, όλοι με PostNL, και χαίρονται τα είδη που παρήγγειλαν.

    Η πρώτη μου επαφή με DHL, και δεν ήταν καλή...

     

    Από Bangood είναι; γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω αθλητικά Xiaomi και θέλω να δω στο περίπου πόσο θα κάνουν να έρθουν.

  6. Έχεις δίκιο αλλά το πρόβλημα δεν είναι η αλλαγή ταυτότητας, αλλά οι επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες που συνεπάγεται αυτό.

    Αρχίζεις από εφορία, συνεχίζεις σε τράπεζες και σε όποια άλλη υπηρεσία μπορεί να έχει κανείς δοσοληψίες (ΙΚΑ κτλπ).

    Καταλαβαίνεις πόσες χαμένες ώρες είναι αυτές;

    Αν υπήρχε μια κεντρική database όπου ενημερωνόταν τα πάντα με το που γινόταν η αλλαγή ταυτότητας δεν θα είχα πρόβλημα να άλλαζα και κάθε χρόνο.

     

    Προσωπικά είμαι ακόμα με χειρόγραφη ταυτότητα ακριβώς επειδή δεν έχω όρεξη να μπλέξω σε αυτό το πράγμα. Έχω όμως και πάντα εν ενεργεία διαβατήριο για ότι άλλο χρειαστεί.

    την επόμενη φορά που θα πας να ανανεώσεις διαβατήριο θα σου πουν να αλλάξεις και ταυτότητα.
  7. Καλησπέρα σας, μετά την αναβάθμιση σε Android 10 δεν λειτουργεί η εφαρμογή του Vodafone WiFi calling. Επικοινώνησα με Voda και μου είπαν ότι ετοιμάζουν τη νέα εφαρμογή που θα υποστηρίζει το τελευταίο Android 10 και σε λίγο χρόνο θα είναι διαθέσιμη...
    δεν θέλει καν την εφαρμογή για να λειτουργεί το Wifi Calling.
  8. Μέσω του * # * # 3646633 # * # * ενεργοποίησα όλες τις επιλογές και επανήλθε τo dual standbyστις SIM. Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό ή αν είναι τυχαίο.3c0360e24b9b6b3dfe6270673505134b.jpg
  9. Αναφορικά με το 4G+ Ελλάδα έπιασα μια φορά στιγμιαία στην πρώτη εκκίνηση του κινητού και μετά τίποτα. Ρουμανία που ήμουν είχε κανονικά 4G+ η συσκευή η οποία είναι από πλαίσιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και αν είναι θέμα κάποιας συχνότητας εδώ.
  10. Ενώ στην αρχή όταν καλούσα από τη μια SIM που δεν είχα ενεργά τα δεδομένα σε αυτή, γύριζε τη χρήση δεδομένων στη SIM που πραγματοποιεί την κλήση για να έχω και internet, όμως τώρα δεν το κάνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
  11. Μπαίνω από το pc και όταν φτάνω στην 1η καρτέλα πατάω το link "Διαχείριση πηγών χρηματοδότησης" στην αριστερή στήλη και εμφανίζεται η επόμενη καρτέλα.
    εμενα εμφανίζεται το screenshot, και εγώ από desktop mode μπήκα, δεν πειράζει βρήκα το link στο πρώτο post.
  12. Τι εννοείς, "δεν υπάρχει";

     

    Για να σου γράψω τη διαδρομή χθες, άνοιξα το paypal, ακολούθησα αυτά τα βήματα και στα έγραψα.

    μπορείς να μου στείλεις το link;

    bef4a66c83e3539966c7abbba77c815d.jpg

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    μπορείς να μου στείλεις το link;

    bef4a66c83e3539966c7abbba77c815d.jpg

    βρήκα το link στο πρώτο post όλα καλά.
  13. Εάν εννοείς τη ρύθμιση για να μην κάνει το paypal τη μετατροπή στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, η διαδρομή είναι: Γρανάζι/Πληρωμές/Διαχειριστείτε τις αυτόματες πληρωμές σας-Προβολή/Διαχείριση πηγών χρηματοδότησης/ και εμφανίζεται η καρτέλα με τις κάρτες που έχεις συνδέσει/Conversion Options σε κάθε μία/ Bill me ....
    ναι αυτό λέω ότι πρέπει να το επιλέξεις για κάθε "έμπορο" ξεχωριστά ενώ προηγουμένως σε πέταγε στο παλιό site και το ρυθμιζες αναλογα την κάρτα.
×
×
  • Create New...