Jump to content

loyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    643
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loyros

  1. Καλησπέρα στην παρέα, Αντιμετωπίζει κανείς το bug του Miui 14 που δεν δείχνει κατεύθυνση το Google Maps?
  2. loyros

    Xiaomi 12Τ

    Αντιμετωπίζει άλλος το γνωστό θέμα παγκοσμίως με την κατεύθυνση στο Google Maps μετά την αναβάθμιση σε Miui 14; Πάντως η αντιπροσωπεία κάνει τον Αλέκο.Reddit Post
  3. loyros

    Xiaomi 12Τ

    Καλημέρα στην ομάδα, Κάτοχος του κινητού εδώ και 3 μήνες απόλυτα ευχαριστημένος με τα χαρακτηριστικά και της απόδοση μέχρι στιγμής. Μοναδικό μελανό σημείο είναι μια δυσλειτουργία του Google Maps που έπειτα από την ενημέρωση δεν μου δείχνει την κατεύθυνση. Έχω απευθυνθεί στη Google έχω κάνει όλα τα γιατροσόφια που μου έχουν υποδείξει (διαγραφή δεδομένων, απεγκατασταση ενημερωσεων, κτλπ) τίποτα δεν έχει επαναφέρει την κατεύθυνση στην μπλε κουκίδα που εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο που σας επισυνάπτω. Υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί και να το έχει λύσει;
  4. Καλημέρα στην παρέα. Το κινητό πρέπει να είναι μόνιμα σε 5g και σε συγκεκριμένη sim;
  5. Καλησπέρα στην παρέα, έχει παρατηρήσει κανείς αργή φόρτιση στο κινητό;
  6. παθός, αν βρεις κάτι οικονομικό πες το μου σε παρακαλώ. Αγορασμενο από το e-shop δεν αναγνωρίζεται από την εδώ XIAOMI και το κοστολογούν 320€ για service από το e-shop.
  7. καλησπέρα στην παρέα, έχετε πιάσει 5G με την συσκευή;
  8. κάνε αυτό στις ρυθμίσεις του κινητού σου.
  9. Από Bangood είναι; γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω αθλητικά Xiaomi και θέλω να δω στο περίπου πόσο θα κάνουν να έρθουν.
  10. την επόμενη φορά που θα πας να ανανεώσεις διαβατήριο θα σου πουν να αλλάξεις και ταυτότητα.
  11. δεν θέλει καν την εφαρμογή για να λειτουργεί το Wifi Calling.
  12. Για τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι δεν θα πάρει ποτέ το 10.
  13. εσύ γιατί είσαι ακομα στο νήμα;
  14. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/ Στην υγειά των κοροιδων... ό.τι πάρεις 10€!
  15. Δεν νομίζω να δουλεύει γιατί δεν δείχνει κάτι στην ουσία
  16. Μέσω του * # * # 3646633 # * # * ενεργοποίησα όλες τις επιλογές και επανήλθε τo dual standbyστις SIM. Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό ή αν είναι τυχαίο.
  17. Αναφορικά με το 4G+ Ελλάδα έπιασα μια φορά στιγμιαία στην πρώτη εκκίνηση του κινητού και μετά τίποτα. Ρουμανία που ήμουν είχε κανονικά 4G+ η συσκευή η οποία είναι από πλαίσιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και αν είναι θέμα κάποιας συχνότητας εδώ.
  18. όχι αφού είναι Google Εφαρρμογες.
  19. Ενώ στην αρχή όταν καλούσα από τη μια SIM που δεν είχα ενεργά τα δεδομένα σε αυτή, γύριζε τη χρήση δεδομένων στη SIM που πραγματοποιεί την κλήση για να έχω και internet, όμως τώρα δεν το κάνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
  20. δεν έχει volte το cu και το WiFi calling θελει την αντίστοιχη εφαρμογή της Vodafone αν δεν υποστηρίζεται η συσκευή σου. της cosmote δουλεύει καλύτερα χωρίς πολλά πολλά.
  21. εμενα εμφανίζεται το screenshot, και εγώ από desktop mode μπήκα, δεν πειράζει βρήκα το link στο πρώτο post.
  22. μπορείς να μου στείλεις το link; ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρήκα το link στο πρώτο post όλα καλά.
  23. για στείλτε μου ένα screenshot από εκεί που ρυθμίζεις στην κάρτα ή έστω το link, διότι πλέον δεν υπάρχει.
  24. ναι αυτό λέω ότι πρέπει να το επιλέξεις για κάθε "έμπορο" ξεχωριστά ενώ προηγουμένως σε πέταγε στο παλιό site και το ρυθμιζες αναλογα την κάρτα.
  25. ρε παιδιά η επιλογή στις επαναλαμβανόμενες πληρωμές για την συναλλαγματική ισοτιμία που πήγε; πρέπει να το ρυθμίζουμε κάθε φορά πλέον;
×
×
  • Create New...