Jump to content

AbyssD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    640
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by AbyssD

  1. Παιδια επειδη δεν παρακολουθω πλεον το θεμα, ειναι ευκολο καποιος που ασχολειτε και εχει δοκιμασει τις roms να μου προτεινει την πιο σταθερη απο bugs και προβληματα και να ερχονται οι ειδοποιησεις απο εφαρμογες κατευθειαν και οχι μετα απο λεπτα?
  2. Μια χαρα ειναι η εταιρεια. Τα πειραματα φταινε

     

    Το unlock και το relock του bootloader δεν ειναι πειραμα ειναι μια standard διαδικασια, και αλιμονο αν χαλαγαν τα κινητα απο κατι τετοιο.. Ελα ομως που το Huawei χαλασε και θελει επισκευη στην πλακετα 50€ και ΑΝ φτιαξει.. Αισχος η εταιρεια, οσες φορες ετυχε να μου φερουν φιλοι μου Huawei για φτιαξιμο παντα σου βγαζει την πιστη να φτιαχτει και παλι ΑΝ φτιαχνει..

  3. Μακραν η χειροτερη εταιρεια που εχω αντιμετοπισει σε περιπτωση brick κλπ! Στην δικη μου περιπτωση ενω το ξεκλειδωσα, το ξανα κλειδωσα και το ξανα ξεκλειδωσα την τελευταια φορα brickare μια για παντα!!! ΑΙΣΧΟΣ

     

    Χειροτερη εταιρεια και απο αλλες που ειναι για γελια οπως bluboo, doogee, elephone και αλλες τετοιες.

  4. Καλησπερα παιδια επειδη δεν μου απαντησε κανεις, μπορειτε να μου πειτε απο τα παρακατω ποιο να επιλεξω? Θα αγορασω 3 ιδιας μαρκας και μοντελο. Σας δινω PDF απο το Gdrive μου με τα χαρακτηριστικα και τις τιμες και των 4 https://drive.google.com/open?id=0B4vD0aP6LQh6d1ktNEdWVXRHS2c
  5. ειναι σε αριστη κατασταση ομως. το πηρα τον Ιουνιο του 16

     

    Το ποιο ακριβο στο Skroutz κοστιζει 200€ καινουργιο. Αν το βαλεις πανω απο 150€ δεν θα το παρει κανεις.

  6. Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα για τα Αγγλικα μου, ρωτησα στο livechat του Banggood για το Priority Direct Mail για να επιβεβαιωσω οτι ειναι τριγωνικη.

     

    Hello. Welcome to Banggood Customer Service.How may I help you?

     

    abyssd Hello, i would like to know if the Priority Direct Mail shipping method its to avoid customs pay

     

    is it like the other stores have the "Triangular method" which the item first going to Europe country and then shipped from there like it was shipped for the first time from Europe?

     

    Joyce yes, Priority Direct Mail shipping method can avoid customs pay

     

    abyssd The chances to avoid customs are lower than free shipping method or the same?

     

    Joyce 100% no custom problem for Priority Direct Mail

     

    abyssd 7:38 pm Awesome, ok thank you dear

     

    that is all

  7. Γιατί σοκαρεστε βρε παιδιά ? Πόσο περιμένατε δηλαδή?

    Αυτή τη στιγμή το βλέπω στο geekbuying 530 δολλάρια, δηλαδή 488 ευρώ.

    Μόνο το ΦΠΑ να υπολογίσεις , είναι πάνω από 110 ευρώ.

    Συν δασμούς , συν κάποιο κέρδος που πρέπει να έχει και ο εισαγωγέας, πάει πάνω απο 700.

    Είναι δυνατόν για μια συσκευή που κάνει με παραεισαγωγη κοντά 500 ευρώ, να μην περιμένατε φορολογημενη τιμή Ελλάδος κοντά στα 700?

     

    Να μην ξεχναμε πως η Infoquest και η καθε ψευτο Infoquest παιρνει χονδρικη και συνεργαζετε με μεταφορικες εταιρειες οποτε και πιο φτηνα θα τα παρει και πιο φτηνα θα τους ερθουν. Για εμενα ειναι αδικαιολογητοι με αυτη την τιμη, αν και γουσταρω τρελα Xiaomi λογο των τιμων της, αν ειχα 700€ θα τα εδινα στην Samsung η Oneplus

     

    Α και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η Infoquest ειναι μια εταιρεια ψεμα, μιας και δεν εχει επισημο εγγραφο να μας δειξει την δηθεν συνεργασια με Xiaomi, ουτε και η Xiaomi εχει πει κατι, μονο η Xiaomi πουλαει τα προιοντα της επισημα κανενας αλλος απο οσο ξερω. Οποτε πολυ πιθανο ειναι να τα εχει κανει πλακακια με τα τελωνεια και τα δικα της κινητα να περνανε και χωρις φορο, και να εχει κανονισει ολα τα υπολοιπα να περνανε με πιο αυστηρο ελεγχο ;)

  8. αστα να πάνε...... Το χειρότερο είναι ότι δεν έχω καμιά απόδειξη με μικροποσό από τον πωλητή, να πω να τόσα πλήρωσα, το μπέρδεψα με άλλη παραγγελία... Αυτό θα ήταν μια λύση, με "ελληνικό" τρόπο σκέψης. ;)

     

    Αλλά δεν έχω... Από το να ρισκάρω με αποζημίωση από το PayPal, αναγκαστικά θα τα πληρώσω στο τέλος... Απλά ψάχνω κάποιο παραθυράκι μπας και...

     

    Γιατι δεν μιλας με Paypal για την περιπτωση σου, δεν νομιζω να σε κρεμασει η PayPal και να φυγουν τα λεφτα στον αερα.

  9. Φιλε μου αν τα κιν σου τα κρατας αρκετο καιρο (πχ 1-2 χρονια) καλυτερα προτιμησε κινητο ή εκδοση κιν που εχει την 800αρα.Εγω για αυτό από το mi note 2 εχω εστιασει στο global και μονο.Κ περιμενω να δω ποσο θα πεσει η τιμη μου.Τελικα είναι οντως τοσο μεγαλη η διαφορα του με το 3T στα επιμέρους χαρακτηριστικα?

     

    Πανω κατω ιδια ειναι τα χαρακτηριστικα με το Oneplus 3T απλα αν ειναι να παρεις 4/64gb Mi Note 2 στα 380 και πανω δεν αξιζει γιατι υπαρχει το OP3 ποσο οσο να ναι και καλυτερη υποστηριξη λειτουργικου εχει και καλυτερη καμερα αλλα και οθονη συμφωνα με αυτα που ακουγονται για την οθονη του Mi Note 2

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ερχεται επισημα και απο την Infoquest το Mi Note 2 πληροφοριακα.

     

    https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-note-2-info-quest-greece-launch-1247/

     

    Δεν νομιζω να ειναι καλη η τιμη, αλλα για καποιον που θα βιαζετε, η για καποιον που δεν θελει να ρισκαρει με το τελωνειο, μαλλον θα ειναι μονοδρομος.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Με 6gb ram και 821 βλεπω να το βαλουν 500€. Τουλαχιστον ελπιζω κατω απο τα 300€ για τα 4gb ram.

     

    Λογικα δεν θα φερουν εκδοση με 4GB μιας και δεν εχει η Xiaomi μοντελο global με 4gb αρα δεν θα εχει υποστηριξη 800αρας

  10. Περιμενε λιγο ακομα,αν το 6/128 global πεσει στα 400 χτυπα το.

    Εγω ειμαι αναμεσα στο global(αν πεσει κ άλλο η τιμη του εννοείται) και το one plus 3T 6/128 για αγορα σε κανα διμηνο.

     

    Γι αυτο ειπα οτι δεν αξιζει το Global γιατι υπαρχει το Oneplus 3T που το βαζει κατω, περα απο την μπαταρια.

  11. Εννοείς ότι σε κάποιο από τα δύο παρουσιάζεται πρόβλημα πιο συχνά?

     

    Οχι, απλα ισως δεν μου φτασουν τα 4GB ram και 64GB Rom. Η Τιμη του Global ειναι πολυ πανω ακομα δεν αξιζει.

  12. Σε μένα η οθόνη δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που γράφονται. Κατέβασα το LCD test, και κοίταξα όλη την οθόνη στα χρώματα που μου έβγαλε. Ούτε γραμμές ούτε σκιές ούτε κίτρινες γωνίες.

     

    Τώρα το θέμα της κάμερας είναι υποκειμενικό. Εγώ τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά. Κάνω βέβαια υποχωρήσεις, όπως έκανα και με το V10 που είχε απείρως καλύτερη κάμερα από το Note 2. Για να βγάζω τα παιδιά μου, το αυτοκίνητο μου, την οικογένειά μου, και κάνα 2 τοπία είναι αξιοπρεπέστατη.

    Τώρα τις σκοτεινές συνθήκες τις αποφεύγω γιατί όλες οι κάμερες εκεί πάσχουν. Ακόμα και το V10 που είχε και laser focus, και οπτικό σταθεροποιητή και f1.8... Όχι ότι δε θα βγάλει καλές φωτογραφίες...

     

    Το θέμα είναι εσένα οπτικά να σου αρέσει το αποτέλεσμα και να μην ακούς τί λένε οι άλλοι.

     

    Μια χαρα ειναι τα δειγματα που μου δειχνεις, ειναι νορμαλ δεν ειναι κακες, και απο οτι λενε και στα Forum το προβλημα μαλλον ειναι software γιατι αν κανεις ρυθμισεις στην καμερα και βγαλεις χειροκινητα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες..

     

    Το βασικο προβλημα μου ειναι αυτο με την οθονη, και ισως τα 4GB αντι των 6 που θα παρω.

  13. Σκεφτομαι να το παρω το κινητο αλλα δυστυχως προς το παρον εχω διαβασει τα χειροτερα στο ξενο επισημο forum για την οθονη και την καμερα, εσεις τα εχετε τσεκαρει αυτα τα δικα σας κινητα ειναι αψογα σε αυτος τους τομεις??

    https://www.google.gr/search?q=mi+note+2+problems&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=b-AMWY_jPOeP8QeWt4XYDA

    https://forum.xda-developers.com/mi-note-2/help/xiaomi-mi-note-2-oled-screen-issue-t3503705

    http://en.miui.com/thread-547642-1-1.html

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Εγώ μπαίνω μόνο από κινητό οπότε δεν έχω άλλο τρόπο.. αλλά δεν μου φαίνεται ότι γεμίζει χώρο έτσι όπως το βλέπω.. εμένα μου είναι κρυμμένες και για να τις δω πατάω "εμφάνιση εικόνας".

    Σε pc δεν ξέρω πως φαίνεται βέβαια..

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Ευχαριστώ!

    Από GearBest σε προσφορά που έβγαλε το kimovil.com στα 365€ τελικη (για το 4/64 gb)

     

    Ειναι ευκολο να μας πεις με ποιο ταχυδρομειο και αν πληρωσες τελωνειο?

  14. Ευχαριστω! Ξερετε απο που κατεβαζουμε τα official roms?

     

    Αυτή που λεει tora33 έχει διαφορα απο την official 23S?

     

    Αυτη του tora33 ειναι βασισμενη στην Κινεζικη μονο που εχει καποιες τροποποιησεις, μια απο αυτες ειναι τα Ελληνικα. Την 23S δεν την βρηκα στις official περιεργο.. Βρηκα μονο την 20S https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html https://bbs.le.com/zt/eui/le_pro1.html

  15. Σκεφτομαι να δωσω το Mi Note Pro, και να παρω απο Gearbest το Mi Note 2 υπαρχουν μετρα που μπορω να παρω η να προσεξω για να ελατωσω τις πιθανοτητες τελωνειου? Εχει expedited shipping με +5 αλλα ειναι DHL οποτε λογικα ειναι 100% τελωνειο
  16. Χρήστο καλησπέρα.Μου έφερε γνωστός μου ένα x800 us version με την 11s πάνω που είχε φάει κάποιο κόλλημα και δεν μπούταρε.Ομως όπως με ενημέρωσε και ο ίδιος το πρόβλημα με το κόλλημα αυτό προήλθε απο την εφαρμογή του youtube η οποία στα ξαφνικά του έβγαζε ότι είναι επικίνδυνη για τη συσκευή και κάτι τέτοια και μετά κάτι πάτησε και σταμάτησε να μπουτάρει το κινητό.

    Μπήκα στο leeco recovery και απο εκει με clear data επανήλθε. Και παίζοντας λίγο με τη συσκευή παρατήρησα το ίδιο μήνυμα και εγώ οπότε του πέρασα το twrp σου,ρούταρα σύμφωνα με τις οδηγίες σου και πέρασα και το πακέτο ελληνοποίησης.Με το system remover του πέταξα το παλιό youtube app και έβαλα απο το play και πλέον λειτουργεί κανονικά

    Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι η εφαρμογή Μουσική κρασάρει και η αριθμομηχανή έχει 2 εικονίδια ένα εκ των οποίων λειτουργεί κανονικά και το άλλο κρασάρει.

    Κατά τα άλλα εδώ και ένα 2ωρο περίπου που παίζω με το κινητό,δεν παρατήρησα άλλα προβλήματα.Υπάρχει κάποια λύση?

    Ευχαριστώ

     

    Εγω σου προτεινω να ξανα περασεις την 11S με ολα τα wipes και μετα το πακετο το Ελληνικο γιατι απο οτι φαινεται την ειχαν πειραξει την Rom που ειχε αρχικα.

×
×
  • Create New...