Jump to content

montenas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by montenas

  1. Εχω δορυφορικό OTE TV και Hybrid και πρόσφατα περασα στην vodafon σε σταθερο και Internet . Με την αλλαγή του παροχου έχασα το Replay TV και ο δέκτης του ΟΤΕ δεν συνδέετε στο Internet . Ξέρει κάποιος, η εχει το ιδιο πρόβλημα ωστε να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα . Εχω επικοινωνήσει και με τους δυο παροχους αλλά καμία λύσει , εχω αλλάξει μέχρι και δεκτη αλλά το πρόβλημα παραμένει , εχω αλλάξει καλώδια και οποία άλλη αλλαγή μπορούσα να κανω . Ολα τα υπόλοιπα όπως Internet τηλεοράσεις ενας άλλος δέκτης που δουλεύει μόνο με Internet καθώς και λαπτοπ και κομπιούτερ δουλεύουν κανονικά μόνο το ΟΤΕ tv εχει πρόβλημα . cosmote tv δεκτη τον KAON NS 1110H και router το sercomm H300-s της vodafone :!::!::!::!: .Ευχαριστώ
  2. Να μην κάνω Παραπομπή της διαφοράς στο PayPal και να το στείλω???? . Να το στείλω και να κλείσω μόνος μου την διαφορά πριν το τέλος του μήνα?? . θα είμαι σίγουρος ότι όταν το παραλάβει θα μου στείλει άλλο η τα χρήματα??? .
  3. Η δική μου περίπτωση έχει έως έξης αγόρασα ένα NOKIA 6 από το efox-shop.com . Το κινητό αγοράστηκε από το υποκατάστημα στην ΓΕΡΜΆΝΙΑ και όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι ήταν η κινεζική βερσιόν το οποίο είχαν κάνει ρουτ και είχαν περάσει τα Ελληνικά .Το κινητό δεν παίρνει αναβαθμίσεις και έβγαζε συνεχεία διαφημίσεις . Του είπα να του το στείλω πίσω και αυτός έκανε ότι δεν καταλάβαινε γιαυτό και άνοιξα διαφορά στο paypal . Τώρα μου ζητάει να το στείλω πίσω όχι στην Γερμανία αλλά στην κινά με αποτέλεσμα να πέραση ο χρόνος και να κλίνει από μόνη της η διαφορά .Γιαυτό ρωτάω τη μπορώ να κανό μέχρι τέλους του μήνα που κλίνει η διαφορά.
  4. Και τη πρέπει να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι θα μου στείλει το προϊόν αφού η διαφορά θα κλείσει στης 31 του μήνα από μόνη της. Μέχρι τότε δεν θα έχω παραλάβει. Αν το κάνω Παραπομπή στο PayPal θα κερδίσω χρόνο η όχι δεν θα γίνει τίποτα.
  5. Ξέρει κανείς να μου πει αν κλείσεις μια διαφορά στο paypal με κάποιον πωλητή αν μπορείς αργότερα να την ανοίξεις πάλι εφόσον δεν σου στείλει αυτό που εχετε συμφωνήσει . Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί από το paypal δεν μπορώ να καταλάβω τη ισχύει . ευχαριστω
  6. ξέρεις γιατί το κάνει αυτό όταν ανοίγω την ταινία σε μεγάλη οθόνη...
  7. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] ναι ειναι sait και το ανοιγω απο το chrome.
  8. έχω το Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM και καθώς βάζω να δω μια ταινία από το ( Online Movies ) ενώ αρχίζει να παίζει η ταινία μόλις την ανοίξω σε μεγάλη οθόνη σταματάει. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος:!::!::!: να μου πει τη φταίει ευχαριστω .....
  9. montenas

    Honor 3X Pro

    Παρελαβα πριν τρεις μερες το Huawei Honor 3X Pro G750-T20 απο κινα. Το κινητο εχει μονο αγγλικη και κινεζικη γλωσσα . πως μπορω να περασω ελληνικα .Με αυτη την rom γινεται http://www.needrom.com/dow...i-3x-g750-t20/ αν ναι πως μπορω να την περασω. Το κινητο φοραει την συγκεκριμενη rom GT750-T20 4.2.2 MIUI 2.0 3.4.5 WR8.W12.46.P6 20/5/2014 V100R001CHNC00 B116...ΑΝ μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων . το κινητο ειναι αγορασμενο απο merimobiles.com. ευχαριστω..
  10. Παρελαβα πριν τρεις μερες το Huawei Honor 3X Pro G750-T20 απο κινα. Το κινητο εχει μονο αγγλικη και κινεζικη γλωσσα . πως μπορω να περασω ελληνικα .Με αυτη την rom γινεται http://www.needrom.com/download/huawei-3x-g750-t20/ αν ναι πως μπορω να την περασω. Το κινητο φοραει την συγκεκριμενη rom GT750-T20 4.2.2 MIUI 2.0 3.4.5 WR8.W12.46.P6 20/5/2014 V100R001CHNC00 B116...ΑΝ μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων . το κινητο ειναι αγορασμενο απο merimobiles.com. ευχαριστω.. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  11. εκανα και εγω το ιδιο με τον makismc ενοποιηθηκε ο δισκος αλλα μου βγαζει ενα μηνημα το εξεις .να κανω διαμορφωση της καρτα sd.και οτι αν κανω την διαμορφωση θα χαθουν ολα τα δεδομενα. το προβλημα ειναι οτι εγω δεν εχω βαλει ακομα καρτα sd. το μηνημα που μου δειχνει λεει κατεστραμενω στοιχειο αποθηκευσης .οποιος ξερει τι πρεπει να κανω ας με βοηθησει γιατι το μηνημα δεν φευγει αν δεν κανω καποια ενεργεια.......ευχαριστω
×
×
  • Create New...