Jump to content

Petre_Gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Petre_Gr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Petre_Gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Petre_Gr

    Doogee Mix2

    Καλησπέρα και καλή χρονιά, μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία να δω σε τι κατάσταση είναι η κάμερα , ενδιαφέρομαι για αγορα..
  2. Τελικά το παρήγγειλα σήμερα απο to2.com ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει ολόκληρo:P Η απόρια μου είναι αξίζει η ρομ του ιταλού ή περνάω CyanogenMod την πιο καινούργια stable ?
  3. Άμα είναι σε επίπεδο G2 τότε μιλάμε για πολύ καλή οθόνη και χειρότερη να είναι από G2 πάλι πολύ καλή είναι από ότι κατάλαβα.Οπότε σήμερα αύριο θα προχωρήσω σε παραγγελία του. Από ότι είδα από vickmall όλοι ευχαριστημένοι είναι και τα στέλνει και αρκετά γρήγορα οπότε προχορώ από κει ή ψάχνω κάποιο άλλο e-shop?Ευχαριστώ πάρα πολύ tasarasx6 για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις - υποδείξεις να είσαι καλά και καλή συνέχεια να έχεις.
  4. Συνεπώς δηλαδή δεν έχει θέμα με pixeliasma? Επίσης κάτι ακόμα που βλέπω στα βιντεάκια είναι ότι το λευκό το δείχνει λίγο προς το μπλέ. Ίσως να γίνομαι υπερβολικός :P Απλά άμα το παραγγείλω και όταν πάω να διβάσω κάποιο pdf και μου βγουν τα μάτια μετά θα ψάχνομαι να το στείλω. Όσο για ότι πετάει πετάει όλοι το λένε, το θέμα της οθόνης θέλω να ξέρω πόσο σοβαρό είναι για να το παραγγείλω ή να κοιτάξω σε ecoo e04 ή jiayu s3 που φαίνεται ότι έχουνε καλύτερα χρώματα στις οθόνες τους.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Καλημέρα παιδιά , ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό αυτό αλλά δυστυχώς είδα το βιντεακί στο οποίο φαίνεται η οθόνη να μην αποκρίνεται σωστά στα χρώματα. Επίσης κάπου διάβασα ότι φαίνονται pixels? αλλά αμα αλλάξεις θέμα σταματάνε να φαίνονται? γενικά δεν ξέρω τι να πιστέψω για αυτό και κάνω εδώ αυτό το ποστ. Διάβασα μεγάλο μέρος των ποστς πιθανώς όμως να μην είδα την απάντηση που ψάχνω ενώ υπάρχει και ζητώ συγνώμη αν ψάχνω κάτι που έχει ξαναυποθεί. Να πώ ότι η κύρια χρήση θα είναι browsing και θα ήθελα να μην είναι κουραστική η οθόνη, προφανώς θα ασχοληθώ με παιχνίδια για αυτο και κοιτάω σε τέτοιο επίπεδο κινητού όμως μπορεί παιχνίδια να παίζω 1-2 ώρες αλλά θα διαβάζω άρθρα ή κείμενα 3-4 ώρες σε περίπτωση που δεν είμαι κοντά σε υπολογιστή. Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε σχόλιαστή που θα ασχοληθεί με το ποστ μου.
×
×
  • Create New...