Jump to content

CrisBal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.389
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by CrisBal

  1. So ...put back the stocj again if yoy have problems or put the tele-26 rom
  2. Check at 1st page the all dialers for tele_23 rom. Try one of them is Google dialers I'm not sure if working ok but you may try if you know how to put back the stock with root file manager or twrp. I'm on vacations now.. M
  3. Βάλε τον κωδικό σου και κάνε unbind και θα βάλεις μετά τα Username and password
  4. Αν έχεις Root μπες system /app /LETV OTA και σβηστο τελείως όλο με τον φάκελο και δεν θα σου έρθει επίσημη αναβάθμιση ποτέ!
  5. Πάρε τηλ και φέρτο μου..
  6. Απλά το έβαλες σε Qualcomm Mode με την θήκη και μετά θέλει 2,5 λεπτά να ανάψει πάλι. Αντε καλορίζικο..
  7. Όχι βρε μην κάνεις τίποτα. Άκου το θα κάνεις. Πάτα για πολύ ώρα συνέχεια το power. Αν δεν ανάψει πάτα πάλι για πολύ ώρα τα vol+ & power μέχρι να γράψει recovery. Αν πάλι δεν πάτα τα col- & power μέχρι να μπει fastboot και πάτα restart.
  8. Δοκίμασε να περάσεις το 419D FIRMWARE-UPDATE από την αρχική σελίδα.
  9. Αν μένεις Αθήνα μου το φέρνεις Περιστέρι και το παίρνεις την επόμενη με οποία ρομ θες. Εννοείται λεφτά δεν παίζουν. Πάρε με αύριο μετά της 08 :00 6946005810 Χρήστος
  10. Με το καλό. Ότι θες εδώ είμαστε.
  11. Τι όμως? :rotfl:
  12. Σε όλες τις μεγαλουπολεις κανονικά ίσως στον Όλυμπο και στις Οινουσες να έχεις μόνο 3G
  13. Αλέξη κανένα νέο έχουμε με το bootanimation.zip? Σου στέλνω μηνύματα αλλά είσαι φουλ και δεν λαμβάνεις.
  14. 23s κοίτα έξω σου απάντησα.
  15. Καλησπέρα /// Τι ακριβώς να κάνω δλδ?? Πέρασε αυτό απλά από TWRP και θα γίνει σε 30δευτερ.>>> https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4003694&d=1484438039
  16. Για δες εδώ με τον λογαριασμό σου και contact us http://m.le.com/my

     

    Κι εδώ στείλε mail http://m.le.com/other/contact/

  17. Όχι βρε αν είναι 820 στην μαμά εταιρεία Κίνα και στείλε το Id του κινητου. Στις πληροφορίες τηλεφώνου στην 2η καρτέλα..
  18. Αν είναι το Χ822 χ821 Ινδία αν είναι χ820 Κίνα αν 825/829 US
  19. Μίλα με Leeco india
  20. Δυστυχώς όχι. Αλλά μην τρελενεσαι κι όλας. Έχεις το Google account που όλα πάνε και εκεί. Πάντως θα πρέπει να στείλεις το Number Id στην LeEco να τους το πεις να κάνουν unbind και να το έχεις όταν χρειαστεί. Έτσι θα μπορέσεις κάποια στιγμή να βάλεις και κανονική ρομ αν και είναι φουλ στα κινέζικα και ποιο αργές από χελώνα..
  21. Κατέβασε αυτό>> https://mega.nz/#!ZU0GmC4T!QDi68gW4CQvTxGex2M5S9bUVkJGtkwdEMr07nm74WXk τρέχτο-install από το TWRP και κάνε reboot χωρίς wipe στο σύστημα.
  22. Αν είναι οκ και δουλεύει καλά το αποτύπωμα κράτα το. Το TWRP μπαίνει μέσω Pc. Διάβασε στην αρχική σελίδα που έχει τα πάντα πάντα. Βάλε η την 20s stable reloaded ή την σημερινή 21s Remixed είναι οι καλύτερες. Και η 20s xposed edition αν δουλεύεις xposed.
  23. Καλησπέρα. Πρώτα θα τραβήξεις video και φωτογραφίες με το πρόβλημα να το στείλεις εκεί που το πήρες και μετά τα υπόλοιπα. Αν δεν βαριέσαι να περιμένεις 2 μήνες πήγαινε έλα. Αν σου κάνουν refund που να αξίζει κράτα το αλλιώς πίσω όπως είναι. Μετά θα τα δούμε τα υπόλοιπα.
  24. Καλημέρα. Αν παίζει οκ άστο όπως είναι.. Αλλιώς βάλε καμιά επίσημη να είσαι ήσυχος
×
×
  • Create New...