Jump to content

Kokosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kokosss

  1. καλησπερα τελικα μετα κοπων και βασανων καταφερα να αναβαθμισω το κινητο μ σε lollipop. περασα την γαλλικη open v30b. τα πρωτα συμπερασματα ειναι θετικα. γρηγορη αποκριση χωρις καποιο ιδιαιτερο lag. το playstore λειτουργει κανονικα. η καμερα επισης οπως και η καταγραφη βιντεο. γενικοτερα εχω αλλο κινητο. πολυ ωραιο design. στα αρνητικα θα παραθεσω μονο οτι το κινητο εχει μια παραπανω θερμοκρασια απο οτι πριν.
  2. δεν μπορω να βαλω το κινητο σε download mode. κραταω το volume up button συνδεω το usb αλλα μ βγαζει την μπαταρια που φορτιζεται. οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη.
  3. οι διαφορες των open απο τις κανονικες rom ποιες ειναι? βρηκα την γαλλικη v30b. λεω να περασω αυτη. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.
  4. Υπάρχει καποιος οδηγος που να εχει ακολουθησει κανεις και να εχει καταφερει να flasharei το κινητο του χωρις προβλημα? Επισης καποιο site που να μπορεσω να βρω τις official roms lollipop?
  5. ειμαι εκτος εγγυησης ετσι και αλλιως. απλα βαζοντας το imei μου βγαζει την τελευταια εκδοση η οποια ειναι η kitkat. δεν μ βγαζει την lollipop καθως δεν εχει παρει ακομα αναβαθμιση. η ερωτηση μ ειναι αν μπορω να παρω αλλη rom αλλου παροχου και να την περασω στο δικο μ. π.χ εχω το γερμανικο μοντελο της tmobile. θα μπορουσα να flasharw την εκδοση lollipop που εχει βγαλει για το μοντελο της η vodafone? και αν ναι το κινητο θα δουλευει κανονικα? π.χ σημα, 3g 4g?
  6. μπηκα εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1. εβαλα το imei του τηλεφωνου και μ εβγαλε ακριβως απο που ειναι και την τελευταια εκδοσηλογισμικου. τελικα ειναι γερμανικο της tmobile συγκεκριμενα. υπαρχει καποιος που να γνωριζει ποια official lollipop rom θα μπορουσα να του περασω μεσω flash και να λειτουργει κανονικα?
  7. πως μπορουμε να δουμε απο που ειναι το κινητο μας? τσεκαρω και εγω μεσω pc suite αλλα μ βγαζει οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου D80220D.
  8. Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το pc suite της lg καθως οταν το τρεχω κολλαει ο υπολογιστής σε σημείο που για να ξεκολλήσει πρέπει να τον βγαλαω απο την πριζα. Υπαρχει καποιο αλλο πρόγραμμα απο την lg που να μπορεσω να αναβαθμισω το g2 η πως μπορω να τρεξω κανονικα το pc suite χωρις προβλημα?
×
×
  • Create New...